Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Anelis

ε,ναι... μαλλον σε εκεινα τα μερη θα καταληξω... αν το βρω...XD θενκ γιουυυ... τελικα καλα θυμομουν το ονομα... αριγατους πολλους...
Apr 23 2009 11:13
Photo

Melkor → Sponis

ναι εχεις ενα πολυ μεγαλο δικιο εκει. καλα φιλος, μεσες ακρες τα ιδια. ενιγουεΐ, οποτε μπορειτε, εδω θα ειμαι εγω.
Apr 23 2009 11:11
Photo

Sponis → Melkor

θα το ήθελα αλλά φοβάμαι την κίνηση που θα φάω στο πηγαίν'έλα θα το συζητήσω με το έτερον ήμισυ και θα απαντήσουμε εν καιρώ... όλα καλά κατά τα άλλα, εσύ τι λέει;
Apr 23 2009 11:09
Photo

Melkor → Sponis

ου ρε φασιστα, που με καταπιεζεις, και δεν με αφηνεις να εκφρασω την γνωμη μου:hahaha: hello boss, ολα καλα? θα την φαω την κρεπα για παρτη σας στη Ναυαρινου, αλλα μπας και σας βολευει να ερθετε καμια βοτα Πρωτομαγια, να την φαμε ολοι μαζι? την κρεπα... ειπε θα ανεβει και ο Fingolfin Κατερινη, και θα πεταχτει ενα απογευμα για καφε. ψησε και τον Dante και σας περιμενω.
Apr 23 2009 11:05
Photo

Anelis → Serestrum

μουαχα το path το κατεβάζεις από το site τους πληρώνοντας 10 ευρώ (ή αν έχεις κόλλημα όπως εγώ πληρώνεις παραπάνω και στο στέλνουν σε ένα θεϊκό usbaki) παίζει να έχει βγει και σε torrent στα γνωστά μέρη αλλά δεν έχω ψάξει καθόλου
Apr 23 2009 10:55
Photo

zade → Babba

Κατ αρχήν είναι λίγο ανορθόδοξος ο τρόπος που επικοινωνώ μαζί σου , αλλά χθες γύρισα (από Ισπανία) και διαπίστωσα ότι το ποντίκι μου έχει πεθάνει . Τώρα το πως γράφω είναι άλλη ιστορία. Γνωρίζω ότι έχω καθυστερήσει λίγο τα project μου ,αλλά όπως βλέπεις αντιμετωπίζω τεχνικές δυσκολίες ... Θα επανέλθω σύντομα . Καλή συνέχεια !
Apr 23 2009 10:34
Photo

Erisadesu → Ame Warashi

δεν είναι κουνελάκι, είναι ένα τεράστιο τέρας που μια μέρα θα κατακτήσει τον κόσμο [url]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/6013-tentai-senshi-sunred-astro-fighter-sunred-2.html[/url]
Apr 23 2009 10:24
Photo

Erisadesu → Adventurer

χρόνια πολλά αυτιστικό σκατουλάκι ότι επιθυμείς και του χρόνου εκτός ιδρύματος.
Apr 23 2009 10:22
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

χρόνια πολλα μικρό παπάκι!!!!!!!!!!!!!! ότι ποθείς
Apr 23 2009 10:21
Photo

MisaYoshiko → SasukeUchiha

εδω αραζω σπιτι..βαριεμαι να παω δουλεια:Ρ και προσπαθω να τελειωσω το κοσπλει μου. εσυ τελικα θα ρθεις? ειχες πει οτι θα ρθεις και στην προβολη αλλα δε νομιζω να ηρθες
Apr 23 2009 10:17
Photo

SasukeUchiha → MisaYoshiko

nC...τι νεα?
Apr 23 2009 08:13
Photo

SasukeUchiha → Azathoth

nC....τι αλλα?
Apr 23 2009 08:12
Photo

SasukeUchiha → noname

βασικα θα ηθελα αν μπορεις να με βοηθησεις στ irc...
Apr 23 2009 08:12
Photo

iristella → TsOnFo

Koίτα το έψαξα και βρήκα κάποια επεισόδια στο [URL="http://www.gamato.info/torrents.php?search=dragonball+z+"]gamato.info[/URL], Eλπίζω να σε εξυπηρετούν. Καλού κακού ρώτα ξανά μία και σε [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B-148.html#post305220"]αυτό [/URL]το thread μήπως κάποιος ξέρει και κάπου αλλού που μου έχει διαφύγει. Από εκεί και πέρα θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με greeklish ούτε στα threads αλλά ούτε και στα profiles των μελών καθότι απαγορεύεται από τους κανόνες του forum.
Apr 23 2009 03:12
Photo

TsOnFo → iristella

elliniko dubbing vrika sto youtube kai sto greektube mexri to 16 kai psaxnw alla dn mporo na vrw alla :S
Apr 23 2009 02:55