Community Status Updates
Radagast → Labrokratis
Είδα είσαι λάτρης των space...
Για ρίξε και μια ματιά στα πολύ καλά Terra E.. (drama/space opera-2007) και crest-banner of the stars (novel μεταφορά) αν δεν τα έχεις δει, δεν θα το μετανιώσεις.
Και το space [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2878"]ova[/URL] και [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1315"]movie[/URL] από τα πολυ παλιά και κλασικά hi no tori (phoenix, από το πολυ βραβευμένο manga του Tezuka) που έχουν και φιλοσοφικές προεκτάσεις.
PS : Επίσης καλούτσικο το μικρούλι 13ri-Starship Operators αν και δεν είναι και κάτι το τρομερό αλλά έχει ωραίες μάχες και τακτικές. Αυτά για αρχή. :)
Apr 24 2009 00:32
psofia → Matsu
Ώστε δε μας γουστάρεις πια, γι'αυτό δεν έρχεσαι πια στα "Teh Nea Smyrna meeting[FONT="][FONT=Verdana]s[/FONT]®"? :uhh:
[FONT=Verdana]Θα το θυμάμαι αυτό, Matsu, μια απ'τις 3 πιο sexy γυναίκες του forum! :nanana:[/FONT]
[/FONT]
Apr 23 2009 23:34
Maya-chan → DARTH NAID
Ευχαριστώ για το request και καλωσόρισες στο forum. Από ότι βλέπω σου αρέσουν και εσένα τα Star Wars. ^^
Apr 23 2009 23:11
Dxs → psofia
Ευχαριστω :)
Και συ καλη επιτυχια στις πανελληνιες και πολα πληντυρια στο μελλον XD
Apr 23 2009 22:23
iristella → alhazidis
Σου το είπα και πιο πριν και στο ξαναλέω και τώρα. Σε παρακαλώ πολύ μην ανοίγεις spam threads για το ίδιο πράγμα. Σου έδειξα το ανάλογο thread για να διατυπώσεις την απορία σου όπου είχα υποβάλλει και προηγούμενο post σου. Περαιτέρω πανομοιότυπα thread τα οποία ανοίγεις θα κλειδώνονται και θα απομακρύνονται αυτόματα.
Apr 23 2009 22:07
red pyramid → Dante80
Άκυρη απορία: απο Werewolf women of the SS είναι η σαδομαζό-φώτο που πόσταρες στο 'Νέα Σμύρνη' τόπικ ή εγώ μάντεψα λάθος? :P
Apr 23 2009 20:51
Zoro → Tea-chan
Χαίρομαι, ειδικά μιας και φαντάζομαι θα 'ναι κάτι που αφορά το Berserk, άντε να δούμε... :tensai: α, και μεγιές το νέο set btw, πολύ γέλιο μόλις διάβασα τις ατάκες. XD
Επανέρχομαι με το pm τώρα που [s]μου βάλες[/s] βρήκα την όρεξη να γράψω...
Apr 23 2009 20:15
Tea-chan → Zoro
Μοναδική Berserkού;;; Μόλις μου έδωσες καινούρια ιδέα για λογότυπο κάτω από το ava!
Apr 23 2009 20:07
Zoro → Tea-chan
Η μοναδική Berserkού για την ακρίβεια! :P
Έχω πορώσει πολλούς στο συγκεκριμένο (και δεν αστειεύομαι... τουλάχιστον 7-8 παιδάκια στο forum έχουν brand σαν τον Guts, από μενα XD), αλλά τις κοπελιές τις αποθαρρύνει το συγκεκριμένο... επρεπέ να βρεθεί καμμένη vampire worshipper τελικά για να αντέξει και να λατρέψει την βια της σειράς. :P
Καμάρωνε λοιπόν, είσαι είδος υπό εξαφάνιση. :tensai:
Πάντως αν δεν παρατήσει το manga πάλι για κάνα 5μηνο hiatus δεν πρέπει να θέλει πολύ η μάχη για να τελειώσει,υπολογίζω 5 chapters max, μετά Κοτσιάααςςς! :wooi2:
(άστα ξανακοίταζα κάποια παλιά σκηνικά προχτές για να θυμηθώ φάσεις και... damn μου λειψε ο Puck και οι καφρίλες του, ώρες ώρες ήταν πολύ epic... άντε να δούμε και αν για την Caska γίνεται τίποτα γιατί δεν μπορώ να την βλέπω έτσι, είναι x2 πιο σπαστική από πριν :roar:)
Τhx για τις ευχές, αλλά μολίς τελείωσα, ήταν σύντομη εξεταστική λόγω εορτών, βασικά φέτος πρώτη φορά την πρόσθεσαν ως extra για όσους ήθελαν να δώσουν... και σαν καλό κορόιδο [s]τσίμπισα[/s] δοκίμασα για ένα μάθημα και πέρασα ευτυχώς, αμήν και καλά ξεμπερδέματα, καλοκαίρι πάλι! ;)
:hahaha: Μακάρι να υπήρχε δουλεία για ειδικούς στο OP ή Berserk να ριχνόμουν με τα μούτρα να ασχολούμαι, αλλά ο otakisμος δεν πληρώνει δυστυχώς, μόνο τρώει. :sleepy:
Περισσότερα info σχετικά με αυτό που ρωτάς στο pm, σύντομα! ;)
Apr 23 2009 20:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed