Community Status Updates
Cassiel → Erisadesu
Σήμερα έχεις γιορτή ή κάνω λάθος:joyful:. Αν ναι, χρόνια πολλάάάά:cake::thumbup:!!!
Apr 24 2009 11:29
noname → Dante80
χρόνια πολλά ΧΧDDD
btw
κάτι άκουσα πώς έχεις βρει κάπου remaster έκδοση του Dallos (φαντάζομαι την ταινία XD) λοιπόν ...που ??? XDDD
Apr 24 2009 09:50
SasukeUchiha → MisaYoshiko
Δεν ηρθα γιατι εγινε κατι και δεν μπορεσα να παω....και γενικα και τωρα που αρχιζουν τα σχολεια δεν θα εχω και πολυ χρονο...οποτε σε οπιο κοσπλει μπορεσω να ερθω θα ερθω..τι αλλα?
Apr 24 2009 07:24
Sponis → Anyparktos
καλά λέμε... κοιτάζω μήπως ανέβω προς τα πάνω την Πρωτομαγιά...πισταύω θα είστε στα πέριξ ε;
Apr 24 2009 07:08
DevilMayCry → Nighteyes
Thenks που μου τοπες ...
Σου αρεσουν Gintama , Seirei no moribito οοοοοοοοοο ...
[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Εχις πολυ καλο γουστο στα anime ...[/FONT][/SIZE]
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Στο Gintama κανουν ******** μαι τα sub eeeeeee ...
Που πηρε μια ωρα:hahaha: να τα βρω και μου λείπουν ακομα 6 ep μαι sub:emptyonexg1: ... 1-154 ep
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Apr 24 2009 03:00
Matsu → psofia
Αφου ρε Σοφακι μαζευεται πια η Σαρα και η Μαρα..που να τα πουμε?θα μπορεσουμε η θα τραβολογιομαστε απο χιλιους δυο αγνωστους καθε φορα?κανονιστε οσοι γνωριζομαστε στειλτε πμ και παμε οπου θελετε για καφε!! αλλα το οτι καθε animemeeting γινεται δηθεν σαν meeting της Νεας Σμυρνης στο λαιμο μου καθεται!
Apr 24 2009 01:39
Anyparktos → Sponis
Την γνωρίζω αυτή την ύπαρξη αλλα ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι την πιστεύω...
Tι φκιανς ωρε θειο?Όλα καλά?
Apr 24 2009 01:39
Ame Warashi → Erisadesu
Να σαι καλά! :D είδα τα 2 πρώτα μόλις και είναι απίστευτο!Είχα πολύύύ καιρό να δω τόση καμμενιά μαζεμένη! *excited* Απορώ πως μ χε ξεφύγει αυτό...Να ναι καλά το τεράστιο τέρας! :P
Apr 24 2009 01:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed