Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τα τραγούδια του είναι από τα πιο πετυχημένα. Μπαλάντα, με πιο μελό μουσική από ποτέ και παρόλα αυτά οι στίχοι να μένουν In character. Προτιμώ το Kokou No Pride και σε στίχους και σε ήχο, του πάει πολύ περισσότερο.
Mar 12 2012 13:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh, thanks! Nα σαι καλά! ^^ Και lol, ναι είναι...όταν είδα τι έλεγε όμως ήμουν σε φάση "καημένος Ηibari, το κάνει και τραγούδι.":hihi2:
Mar 12 2012 12:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Το συγκεκριμένο είναι νανούρισμα κανονικότατα. Wao~
Mar 12 2012 12:53
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Oh, btw, μου είπε η μικρή και τώρα το θυμήθηκα πως έψαχνες να βρεις τον τίτλο από ένα Josei που σου είχα πει να δεις με τη μητέρα σου. Είχα την εντύπωση πως σου το είχα δώσει με greek subs οπότε αν δεν το είχα κάνει θύμισέ μου να σου το δώσω με στικάκι την επόμενη. Αν έψαχνες τον τίτλο για να το βρεις γενικότερα, είναι [url=http://myanimelist.net/anime/10178/Kawamo_wo_Suberu_Kaze]αυτό[/url].
Mar 12 2012 12:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

That, too...! Also, το hitoribocchi no unmei τώρα το ακούω πρώτη φορά σόβαρα...τι ωραία φωνή που έχει ο άτιμος ο voice actor, χαλαρωτική. Εχθές που το άκουγα στο λεωφορείο παραλίγο να κοιμηθώ!
Mar 12 2012 12:51
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αποκαρδιωτικό δεν είναι. Το χαλάει το γεγονός ότι θα έχεις πολύ καλό μέτρο σύγκρισης. Βέβαια είναι και η οπτική γωνία του καθενός. Επειδή δεν άρεσαν κάποια πράγματα σ' εμένα, δεν σημαίνει πως δεν θ' αρέσουν και σ' εσένα.
Mar 12 2012 12:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι θέλω να το δω είναι η αλήθεια, οπότε ελπίζω να μην είναι πολύ αποκαρδιωτικό όταν το δω κι εγώ. Ε, κι αυτό να είναι τουλάχιστον θα έχει κι άλλες ιστορίες οπότε κι αυτό ν'απαγοητεύσει τότε ελπίζω να ικανοποιήσουν τα άλλα!
Mar 12 2012 12:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:/ Τελείωσα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του Aoi Bungaku που είναι στην ουσία η μεταφορά του "No Longer Human" σε anime. Με απογοήτευσε αρκετά, ακόμα και αφήνοντας στην άκρη το πρωτότυπο και βλέποντάς το συγκριτικά με το manga του Furuya μόνο χάνει κατά πολύ. Κρίμα και ήλπιζα ότι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν λόγος για να πιστεύω ότι θα επικεντρωθεί σε σημεία, που όχι δεν έπρεπε, αλλά δεν πίστευα ότι έπρεπε να επικεντρωθεί και θα ήταν όπως θα έπρεπε στη συνέχεια. (Αναλυτικότερα από κοντά) Παρόλα αυτά κάποιες σκηνές και εκφράσεις αξίζουν και η ερμηνεία του ηθοποιού για τον Yozo ήταν πολύ καλή, οπότε give it a go όποτε βρεις χρόνο.
Mar 12 2012 12:13
Photo

Kai → Kamui

Αρχικά το Aoi Bungaku τελικά και μόλις τελείως το 4ο επεισόδιο. Μ' απογοήτευσε αρκετά η μεταφορά του "No Longer Human". Επικεντρώθηκε υπερβολικά στην διπλή αυτοκτονία ή για να μην λέω υπερβολές ίσως περισσότερο απ' όσο έπρεπε. Ναι, είχε επηρεάσει πάρα πολύ τον Yozo, υπήρχαν κάποιες αναφορές, αλλά το παρακάνανε στο anime. Η ιδέα της σκιάς του ήταν ναι μεν πολύ καλή, αλλά βασιστήκανε πάρα πολύ πάνω της για να αποδώσουν συναισθήματα ώρες-ώρες. Εκτίμησα τις εκφράσεις των προσώπων, κάποιες σκηνές ήταν αρκετά δυνατές, ο Yozo ερμηνεύτηκε πολύ καλά, αλλά ούτε το βιβλίο, ούτε την μεταφορά από τον Furuya σε manga το φτάνει σε συναισθήματα και εικόνες. (Φαντάσου, στο manga του Furuya τοποθετείται στη σύγχρονη εποχή). Μου αρέσανε πολύ περισσότερο τα στοιχεία που έδιναν στην αρχή για τη ζωή του Dazai και συνδέονται άμεσα με το βιβλίο. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε ακάθεκτα. Αυτή τη στιγμή είμαι και σε ένα μικρό δίλημμα. Να δω τις ιστορίες με τη σειρά που θέλω ή με τη σειρά που προβλήθηκαν; Ιδού η απορία.
Mar 12 2012 11:53
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Γράψε το claim σωστά κι έρχεται το πινακάκι. Μη φοβάσαι δε στην κλέβει κανείς. :P
Mar 12 2012 09:08
Photo

iristella → OdyMonaxos

Για AS μπορώ να σου πώ σίγουρα ότι είχα μείνει υπέρευχαριστημένη. :) Οκ καλώς έκανες τότε . :3
Mar 12 2012 03:38
Photo

iristellaKenny

\/ Karma is a bitch isn't it? :hihi2::hihi2::hihi2:
Mar 12 2012 03:32
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

ωω ρε μαν χιλια σορρυ. Δεν μπηκα καθολου! Ειχα φυγει βασικα απο αθηνα για ΠΣΚ. Οποτε θες παντως γενικα για καφετερια μιλαμε. Να σαι καλα φιλος! ΥΓ: ποιο μιτινγκ εγινε? Δεν κοιταξα καθολου γ@μωτο μου.
Mar 12 2012 03:09
Photo

iristellaSutera

Και εγώ βαριέμαι να εξηγώ περαιτέρω ειδικά όταν μου μιλάνε με αυτόν τον τόνο κατ' επανάληψη. :) *Click* Συγχωρεμένη.:zombie:
Mar 12 2012 03:01
Photo

SupG18 → Kaidou

δεν ξερω αν τελικα πηγε στο νησι ο urouge γιατι μπορει να παιχτικε κατι με την γρια , αλλα σιγουρα ηταν το ιδιο νησι (ενα απο τα πρωτα 3 νησια , και ο urouge μολις ειχε μπει στο νεο κοσμο τοτε)
Mar 12 2012 01:33