Jump to content

Community Status Updates

Photo

Harukaze → redqueen

τι κάνεις βρε; από καθαρό ενδιαφέρον, no ill intentions. (βασιλισσα -> redqueen)
Mar 12 2012 20:25
Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Είδα πως ξέρεις την Έλενα, και λέω αν είσαι από την παρέα της Σουζάνας, η οποία μας είχε φέρει την Έλενα και άλλες 2 τουλάχιστον φίλες της. Επίσης, τρέχα μέχρι το dvd club της γειτονιάς σου και νοίκιασε το Νονό. Ξέκλεψε 3 ώρες και απόλαυσε. Ένας φοβερός Μάρλον Μπράντο κι ένας απίστευτος Αλ Πατσίνο.
Mar 12 2012 20:21
Photo

redqueen → Harukaze

τι εννοεις dear Harukaze????
Mar 12 2012 20:19
Photo

Harukaze → GhostPrince

άρχισα το hitman reborn όπως πρότεινες. διασκεδαστικο είναι! φαντάζομαι θα έρθουν και πιο μεγάλες περιπέτειες από τα πρώτα επισόδεια.
Mar 12 2012 20:15
Photo

Kaidou → SupG18

Ναι,μπορει τελικα η γρια να τον πηγε πισω στο Punk hazard...Θα δουμε.
Mar 12 2012 20:13
Photo

Harukaze → redqueen

τι γίνεται βασίλισσα;
Mar 12 2012 20:12
Photo

Harukaze → animestarling

χαιρομαι που το δέχτηκες! (^.^)
Mar 12 2012 20:06
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Χα! Όντως! Μέχρι στιγμής το βλέπω για τον Ιάπωνα John Williams (που είναι... γυναίκα!), τον πρωταγωνιστή Rygart (Χριστέ μου, τι όνομα! Κι εγώ που νόμιζα πως με το Lelouch καθαρίσαμε με χαζά ονόματα για πρωταγωνιστές για καμιά δεκαετία!) που μιλάει στο mecha ("Τ' άκουσες; Σε κοροϊδεύουν. Όπως κι εμένα..." Κι όμως, δουλεύει!) και τον Βασιλιά που είναι σαν κομπάρσος απ' το Escaflawne που κατά λάθος μπήκε σε άλλο σετ και συμμετέχει στο γύρισμα άλλης σειράς!
Mar 12 2012 19:48
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

εεεεμ μπορει..? xDDD βασικά ποια είναι η Ντόνα Σουζάνα Κορλεόνε;; (feeling stupid :'D )
Mar 12 2012 19:36
Photo

Adventurer → anny_yachiru_chan

[QUOTE=anny_yachiru_chan;570260]ωχ μωρέ ξέχασα να το ανανεώσω και εκεί ! ενα μυαλό είναι αυτό :blingeye2:[/QUOTE] Ασ'τα αυτα. Ολοι ξερουμε οτι εχεις δικους σου κρυφους λογους για τον οποιον το εκανες, και οτι επισημαινοντας το κατεστρεψα τα δολια σχεδια σου!:golgo: Ο κοσμος μπορει να ζησει ελευθερος για μια ακομα ημερα:hero:
Mar 12 2012 19:19
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Ευχαριστώ. Κρατς. Τσομπ τσομπ τσομπ. Γκλουπ. Μιάμ!!!! Μπρρρπ. Εκείνο το πατσίτσιο πότε θα είναι έτοιμο;;!! (Ακόμα συνεχίζω βέβαια να μην καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αγαπητή έως και αναγκαία η κακοποίηση των αγγλικών... ) Μην ντρέπεσαι να ομολογήσεις, τέκνον. We all love spicy yuri stories.
Mar 12 2012 19:08
Photo

OdyMonaxos → iristella

Οκ, γιατί το έχω συνδέσει κυρίως με ανάλαφρα πράματα. Φαντάζομαι λογικό είναι...
Mar 12 2012 18:51
Photo

iristella → OdyMonaxos

btw το Shoujo tag απλά δίνει μια ιδέα για το κοινό του δεν είναι ενδεικτικό του τι περιλαμβάνει το κάθε manga mέσα. Πx και αυτό ως [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1269"]Shoujo [/URL]κατηγοριοποιείται αλλά είναι η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Mar 12 2012 18:48
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Nice. [URL="http://3.bp.blogspot.com/-q96sipMz39w/TevmNexZUAI/AAAAAAAAAJM/3HE_p4BXjr8/s1600/cookie.jpg"]Here's a cookie.[/URL] Εγώ είμαι παντρεμένη αγαπητέ, και με συμβατικό γάμο (kind of...). Η Beatrice δεν είναι παρά μια εξαιρετική περίπτωση που με βγάζει από τα γνωστά μου μονοπάτια, και το αίσθημα είναι αγνό και πλατωνικό, μεταξύ άλλων και για το λόγο ότι είναι η waifu του αδερφού μου και κουτσουκέλες με την οικογένεια δεν κάνουμε. :P
Mar 12 2012 18:38
Photo

monoiristella

[CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MBeT4ptY9sY[/YOUTUBE][/CENTER]
Mar 12 2012 17:49