Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → OdyMonaxos

I guess so αν και θα μπορούσες να το ρωτήσεις και στο ανάλογο thread αυτό.
Mar 11 2012 22:50
Photo

Hitorinai Kokoro → Napster

lol, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗ ΔΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!! Ολες φόλα είναι, εκτός από το 8UPPERS. Και παρ'ό,τι είναι το main bias μου, τα drama του, το λέω, κατά κύριο λόγο suck like hell. Το Utahime και το Yasuko to Kenji αξίζουν πραγματικά. Το Umareru απλά έχει να κάνει με αξίες κ έτσι, και το Hissatsu Shigotonin δε θα το βρεις με υπότιτλους, κακά τα ψέματα. Όχι ότι θα σε αποτρέψω από το να τα δεις πάντως XD Kaι ναι, J&A δυστυχώς. Αν ήταν αλλού μπορεί να ήταν περισσότερο διάσημοι, αλλά το καλό είναι ότι είναι από τις λίγες (μη σου πω 2 όλες κι όλες) bands της J&A που έχουν male fanbase, and quite the big one =D Επίσης, αν θες recommendations τραγουδιών, κλιπάκια κ τέτοια ask away :) Είμαι η ελληνική κινητή εγκυκλοπαίδια των Kanjani8, και η κύρια (και παίζει μοναδική) τροφοδότης τους από Ελλάδα XDDDD
Mar 11 2012 22:48
Photo

OdyMonaxos → iristella

Ερώτηση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα recommendations αντίστροφα; Να ρωτήσουμε αν και κατά πόσο αξίζει ένα μάνγκα/άνιμε που σκεφτόμαστε να αρχίσουμε;;
Mar 11 2012 22:45
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Ήταν σε στενό κύκλο. Πραγματικά ήμασταν φίσκα, 6 άτομα!! Καλά που δεν ήρθαν και άλλα 2 όπως θα 'πρεπε.
Mar 11 2012 21:58
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

lol....:oo: χαχα...κριμα, επρεπε να χα ερ8ει κιεγω σ'αυτο το meeting xD
Mar 11 2012 21:55
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Τουλάχιστον οι δημιουργοί φρόντησαν για τους cosplayers με το σταδιακό τσιτσίδωμα. Λιγότερες δαντέλες, λιγότερη δυσκολία, κατάλληλο για τους θερινούς μήνες :P Ψήστο πάντως να την φτιάξεις, σ ένα μήτινγκ πριν λίγες μέρες είχαμε κουβεντιάσει αρκετά για το θέμα αλλά κανένας δεν ασχολούταν μ' αυτό. Προνομιούχε :P
Mar 11 2012 21:48
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

καλα σιγουρα η τρελα penguin ver. ηταν απι8ανη...αλλα αυτο ειναι κι'αρκετα δυσκολο για cosplay :hihi2: μμμ..δεν το χα σκευτει να σου πω την αλη8εια, 8α το σκευτω..ισος να φτιαξω κατι, να ανεβασω καποια:kill4u:
Mar 11 2012 21:43
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Έλααααα, μόνο η μουρλή Himari με τα μαύρα!!! Άσχετο. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει, αλλά φτιάξε εδώ καμιά γκαλερί με τα animation σου.
Mar 11 2012 21:38
Photo

OdyMonaxos → Dorothy

Το μήνυμα πήγαινε και στην Kai, που είναι τελείως αρνητική στο berserk. Άσε που μισώ τα mecha :P
Mar 11 2012 21:28
Photo

Dorothy → OdyMonaxos

Συγγνώμη, αλλά προς στιγμήν βλέπω Samurai Champloo!:8):
Mar 11 2012 21:16
Photo

Kai → Dorothy

Να ακούς τον Botsun, ξέρει τι λέει. XD
Mar 11 2012 21:08
Photo

OdyMonaxos → Dorothy

No mecha, no mecha!! Lets go Berserk!!! :slash:
Mar 11 2012 21:05
Photo

Dorothy → Kai

Ναιιιιιι!! Μου είπε ο botsun ότι γίνεται να αλλάξω username με ένα απλό μήνυμα στον Kenny, needless to say, ενθουσιάστηκα!
Mar 11 2012 21:01
Photo

redqueen → Napster

ναι κι εγω δν τα πολυ χρησιμοποιω τα οπλα ..μονο οταν θελω να καθυστερησω λιγο... αλλα σωστα Ebony&Ivory ειναι πολυ ωραια ..ουτε με το Blue Rose εχω ομως προβλημα!!!!! Γενικα επειδη ο Dante επαιρνε και πολλα αλλα δν ηταν απαραιτητα!!
Mar 11 2012 20:55
Photo

Kai → Dorothy

Lol! Και έλεγα ότι κάτι ήταν διαφορετικό. Εξαφανίστηκαν τα γράμματα πίσω από το username XD
Mar 11 2012 20:45