Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Harukaze

Ευχαριστώ για το φρεντ ρικουέστ!!! Είχα σκοπό να σου κάνω και εγώ αλλά ξεχάστηκα! -.-
Mar 12 2012 17:36
Photo

redqueen → DoB

αχ ρε με προλαβες στο ποστ αλλα θα επιστρεψω...:D
Mar 12 2012 17:23
Photo

Kamui → Kai

Βέβαια μπορώ να πω πως οι ιστορίες βασίζονται κυρίως στο γούστο του καθενός. Η τρίτη πχ είναι η πιο απλή οπτικά απλά μου άρεσε για τους λόγους που ανέφερα και λόγω της προτωτυπίας της, κάποιος που να προτιμάει πιο χαλαρές ιστορίες θα προτιμήσει τη δεύτερη, κάποιος πιο συναισθηματικός την τέταρτη, κάποιος που εκτιμάει το μοντέρνο art τις δυο τελευταίες κ.ο.κ Ίσως δεν είναι σωστό να της δεις με βάση ποιες θεωρώ εγώ καλύτερες, αλλά να προτιμήσεις την αυτονόητη σειρά με περισσότερες πιθανότητες να εντυπωσιαστείς απο κάποιες, και λίγοτερες να απογοητευτείς απο άλλες. Anyway it's your choice to make, good luck and happy watching.^^
Mar 12 2012 14:55
Photo

Kai → Kamui

Ναι, πραγματικά, αν είχα δει πρώτα το anime πιθανόν να μην άγγιζα τόσο εύκολα όσο άγγιξα το βιβλίο. Ευχαριστώ που μ' έβγαλες από το δίλημμα! Το pattern που υπήρχε περίπτωση ν' ακολουθούν με φρέναρε κυρίως. Λέω να δω πρώτα την ιστορία που ανέφερες και μου κίνησε το ενδιαφέρον λοιπόν και ύστερα βλέπουμε και για τις υπόλοιπες με ποια σειρά θα πάνε. Μετά από αυτήν ίσως θα δω αυτές που δεν πιστεύω πως θα μου αρέσουν ιδιαίτερα και ν' αφήσω τις υπόλοιπες για το τέλος.
Mar 12 2012 14:35
Photo

Kamui → Kai

Κι εμένα η πρώτη ιστορία δε με ενθουσίασε τόσο όσο άλλες, α εξαιρέσεις κάποιες στιγμές, ιδίως στο τέλος. Λογικό να σου άρεσε περισσότερο το βιβλίο, σχεδόν πάντα έτσι γίνεται και λογικά τα βιβλία θα υπερέχουν απέναντι και στις υπόλοιπες ιστορίες. Το manga κι εγώ θα το διαβάσω σύντομα, πρέπει να είναι εξαιρετικό. Τώρα όσον αφορά τη σειρά που προβλήθηκαν, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο pattern, ίσως είναι καλύτερο να τις δεις με τη σειρά που θέλεις. Η δεύτερη ιστορία είναι ίσως η χειρότερη απο το σύνολο, (αν και έχει κι αυτή το δικό της στυλ και είναι πολύ διασκεδαστική, ίσως και να σου αρέσιε περισσότερο) επομένως ίσως αν θες να πας πρώτα στην τρίτη που είναι κατα τη γνώμμη μου η καλύτερη.Οι δύο τελευταίες είναι το αποκορύφωμα, κυρίως visually, οπότε θα σου πρότεινα να τις αφήσεις για το τέλος.
Mar 12 2012 14:26
Photo

OdyMonaxos → Tea-chan

Ωχ, είχα ξεχάσει πως δεν το [URL="http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3594-%D0%EF%E9%EF-%E4%E7%EC%EF%F6%E9%EB%DD%F2-manga-%E4%E5-%F3%E1%F2-%F0%DE%E3%E5%3B.html#post119400"]πολυπήγαινες[/URL] το Angel Sanctuary :P Σόρυ!!
Mar 12 2012 14:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε χε χε, έλα ντε, αλλά δεν πειράζει΄ για έναν περίεργο λόγο τα ακούμε και οι δύο οπότε χαλαρά. Αν ήταν η μία περίεργη θα ήταν και η άλλη οπότε ας συμφωνήσουμε ότι είμαστε μια χαρά!
Mar 12 2012 13:52
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Άντε, το 'γραψα """σωστά""" στα ίνγκουρισου (engurishu). Κι εσένα ειδικά φοβάμαι για τυχόν κλοπές, you gay woman :P
Mar 12 2012 13:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Κι εδώ πάει το "Τι ακούμε μεσημεριάτικα;". Μέχρι και το proof άκουσα. Μέχρι και στα χαρούμενα του κλάψας ένα πράγματα.
Mar 12 2012 13:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, αυτό είναι συγχρονισμός-Ηibari η μία, Hibari και η άλλη.
Mar 12 2012 13:44
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Είχα και ατμόσφαιρα, το Kokou no Pride να παίζει στο background. Είχα καλύτερες επιλογές βέβαια. XD
Mar 12 2012 13:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD θέλει σε όλα του να είναι ξεχωριστός απλώς... Καλά, αυτό είναι για να μη μας τρώει η ρουτίνα βρε! Α, και πήρα το αρχείο. Ευχαριστώ~!
Mar 12 2012 13:38
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, χρειάζεται και λίγη κλάψα πού και πού εδώ που τα λέμε, άλλοι γκρινιάζουν, άλλοι θέλουν να βγουν έξω να πάρουν αέρα, άλλοι θέλουν να μείνουν μόνοι του, ε, ο Hibari τραγουδάει. Και ναι, απάντησα και στο προφίλ μου μετά από καιρό, έτσι για αλλαγή.
Mar 12 2012 13:26
Photo

Kai

Ναι, χρειάζεται και λίγη κλάψα πού και πού εδώ που τα λέμε, άλλοι γκρινιάζουν, άλλοι θέλουν να βγουν έξω να πάρουν αέρα, άλλοι θέλουν να μείνουν μόνοι του, ε, ο Hibari τραγουδάει.
Mar 12 2012 13:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι εντάξει, συμφωνώ, αλλά αυτό το τραγούδι με την κλάψα να κυριαρχεί ε, είναι κάτι από μόνο του. xD
Mar 12 2012 13:22