Community Status Updates
mysticismlover → a2a
τι καλά :wooi2:
κάνεις πολύ καιρο ιαπωνικά ? =Ο
εγώ έχω κάνει κάπου 5 μαθήματα ,αλλά επδ δεν είμαι κ πολύ του διαβάσματος δεν νομίζω οτί θα μάθω εύκολα :frozen:
May 06 2009 22:56
Christie Valentine → Cassiel
Οππππ.. Σορρυ ξεχαστικα!:emptyonexg1:
Ναι εγω ειμαι στην φωτο σε Neji στυλ.
Οσο για το παρτυ πιστευω πως αυτο θα ειναι καλυτερο. Θα ειναι και η πρωτη φορα που θα κανω θηλυκο cosplay!:orly:
Μια ερωτηση.. Ξερεις που μπορω να βρω μοβ σπρευ που να βγαινει, για μαλλια???
May 06 2009 22:38
psofia → jimmare
Lol ξέρω τι είναι shota. Δεν είμαι ούφο σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
May 06 2009 22:24
jimmare → Neuro
Ναι αυτο που εχεις τωρα...Ωραιο ειναι σαν anime το Manji Tantei Nougami Neuro?
May 06 2009 22:02
Neuro → jimmare
Αυτο που εχω τωρα? Ναι ειναι ο Nougami Neuro απο το Manji Tantei Nougami Neuro. Δηλαδη εγω ! :P
May 06 2009 21:59
Hellraider → Skiarxon
Ρε συ θα μου στείλεις στοιχεία για την gundam chain ή να πάω στον επόμενο;
May 06 2009 21:53
zade → Anelis
ΔΙΣ ΓΟΥΟΖ LAME. Star Trek RULES ! ( But Star Wars pwns , Trek, that's a fact )
May 06 2009 21:29
jimmare → Neuro
Ωραιο avatar.Ποιος χαρακτηρας ειναι?Ο Neuro? :P
Παντως σαν χαρακτηρας ωραιος φαινεται...Μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι? :)
May 06 2009 21:28
Kenny → Glastenen
Το φαντάστηκα όταν είδα το post σου στο cultural notes thread. I'm sooooo happy. :congrats:
May 06 2009 21:19
jimmare → psofia
Psofia,συγνωμη αν καταλαβες λαθος.Ή μαλλον αν σε εκανα να καταλαβεις λαθος.Ξανατσεκαρε το προφιλ της Anelis.Εψαξα στο google και μου εβγαλε οτι αυτο ειναι shota:
a shota is a guy with a baby face so basicaly a boy who looks younger then he actually is. eg ouran high school host club with that blonde guy (not main character) who is short and cute.
Αν σημαινει και κατι αλλο το shota,τι να πω...
May 06 2009 21:18
anime-dono → Adventurer
Hi, θέλω αν μπορείς να κοιτάξεις τη γίνεται με τις αλυσίδες μου (αυτήν κυρίως [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5748[/url], για την άλλη κάτι θα κάνω) γιατί λόγο πανελληνίων δεν έχω καθόλου χρόνο, thanks ^_^
May 06 2009 21:05
Glastenen → Kenny
[SIZE=1]This is the newest gintama-convert speaking to you. shhh I'm [s]still in denial[/s] undercover [/SIZE]:hahaha:
May 06 2009 20:56
jimmare
Λογω πολλων παρεξηγησεων τωρα τελευταια και επειδη δεν ειμαι και απο αυτους που θα συμπαθουσατε.Για οσους θελουν να κοροιδεψουν/βρισουν ή οτιδηποτε αλλο πρεπει να μαθω,να το λενε.Δεν χρειαζεται να το μαθαινω απο τριτους...Μην ανυσηχειτε δεν δαγκωνω.
Υ.Γ.Το ποστ αναφερετε σε καποιους που ξερουν ποιοι ειναι και για αυτο το εκανα κιολας
May 06 2009 20:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed