Community Status Updates
Adventurer → AquaLayzeR
Γεια σου AquaLayzeR. Απο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6344&page=3"]την αλυσιδα του anime-dono[/URL] που πηρες προσφατα λειπουν δυο DVD, μπορεις να κοιταξεις να δεις μηπως σου λειπουν κι εσενα;
May 07 2009 11:29
Tea-chan → kelborn3
Καλώς σας βρήηηκα! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα μετέπειτα chapter, κολλάω ξανά! Yay!
May 07 2009 11:22
Tea-chan → Adventurer
Τέλεια! Ακυρώθηκε και το ιδιέταιρο που είχα, θα είμαι άνετη! Τα λέμε!
May 07 2009 11:19
MisaYoshiko → mysticismlover
τι λες μωρε:Ρ απο που κ ως που να την βαλω να σου κανει?:Ρ
May 07 2009 11:06
MisaYoshiko → mysticismlover
τι λες μωρε:Ρ απο που κ ως που να την βαλω να σου κανει?:Ρ
May 07 2009 11:00
Tsunade-sama → Zoro
Δεν μας έφαγε η δουλειά Zoro - chin, η μαρμάγκα μας έφαγε!Χαχαχα!Ευτυχώς μείωσα λίγο τις ώρες που πηγαίνω στη δουλειά...κ αυτό καιρός ήταν γιατί υποτίθεται σαν part timer ξεκίνησα κ full timer κατέληξα!
Anywayz i'm back nao from outerspace κ ήρθα να σας κάνω τη ζωή κόλαση για ακόμα μια φορά!:hahaha: *evil inner laugh*
To msn για κάποιο λόγο δεν δουλεύει πάλι, θα έφαρμόσω το γνωστό σχέδιο unistall/install κάποια από αυτές τις μέρες να δούμε αν θα γίνει τίποτα.
Που λες καλο μ'...Πάω Βόλο για ένα διήμερο λόγω ενός συνεδρίου που με ενδιαφέρει.Μακάρι να μην μου τα χαλάσει ο καιρός :colddd:And btw δεν έχω πάει ποτέ Βόλο so i hope i'll enjoy myself :wooi2:
Πως είσαι εσύ?Τι κάνουν οι Ιταλοί?(για τις Ιταλίδες δεν με νοιάζει, πάω στοίχημα ότι καλοπερνάς μαζί τους!μουχαχαχα)
Το avenge κομμάτι που μου παράθεσες...αχεμ...ήταν ομολογώ πρωτότυπο αν κ είχα στο μυαλό μου κομμάτι τύπου καλάσνικοφ, ούζι, ατομικές βόμβες κλπ.:hahaha: Μην ανησυχείς κ έτσι σε δικαιώνω μια χαρά!:hahaha:
Cya around Zoro - chin :byejg9:
May 07 2009 10:47
Shikamaru → valadorn
σωστος!!!!!φιλε βγηκα χθες για καφε να δω τον αγωνα και στην καφετερια εγινε χαμος........εχει κλεισει η φωνη απο το ουρλιαχτο που εριξα στο γκολ.....αντε τωρα μας μενει μονο Manchester και το κυπελλο θα ειναι δικο μας!!!!!!!
May 07 2009 08:51
valadorn → Shikamaru
Οποιος γελαει καλυτερα γελαει τελευταιος!!!Barca FTW!!(Δεν ειμαι και πολυ fan του ποδοσφαιρου-βλεπω anime οχι μπαλα- αλλα τους αγωνες της ομαδαρας δεν τους χανω!)
May 07 2009 07:58
Dante80
→
Azathoth
Δεν πήγα, αλλά άκουσα τα χειρότερα...ειδικά την στιγμή που δεν ήξερε κανένας μέσα ιταλικά...
May 07 2009 06:50
Adventurer → iristella
Μια χαρα περναμε, οι καφεδες δινουν και παιρνουν τελευταια, αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα δεδομενου οτι πλησιαζει η ρημαδα η εξεταστικη :nanana: Εσυ πως πας;
May 07 2009 02:29
Adventurer → anime-dono
Οκ, το αναλαμβανω εγω, εσυ κοιτα μονο να γραψεις 100ρακια στα μαθηματα σου :riiight:
May 07 2009 02:22
Adventurer → Serina
Γεια σου Serina. Εχουμε νεωτερα απο την αλυσιδα με Γνωστα Εργα Λογοτεχνιας που ειχες λαβει τον περασμενο μηνα;
May 07 2009 02:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed