Jump to content

Community Status Updates

Photo

ssj2sanji → Xristos-san

no need for apologise:)just an advise your friendly neighbor spider.... ohh sorry ssj2sanji:hahaha:
May 06 2009 20:43
Photo

Kenny → Glastenen

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/bikercat.jpg[/IMG] Sup?
May 06 2009 20:36
Photo

Xristos-san → ssj2sanji

Το ξερω απλος εκανα βλακεια.Sorry:nod:
May 06 2009 20:34
Photo

RAvENTE → psofia

xoxoxoxoxoxox
May 06 2009 20:23
Photo

Zoro → FireFistAce

... όχι, marimo! :'D Η αρκούδα μάλλον μόνο εμένα την έσπασε, δεν πήγαινα καθόλου τις κλωτσιές της και φωνή... από εμφάνιση καλή ήταν όμως. :b
May 06 2009 20:19
Photo

jimmare → ZeLiGa

Xαχα,οκ τοτε!:)
May 06 2009 20:10
Photo

FireFistAce → Zoro

Εγινε φιλος! Θα τα πουμε παλι οποτε εισαι μεσα. (Βαζελος εισαι και εχεις πρασινισει ολο το profile σου?) Υ.Γ. Η αρκουδα του Trafalgar Law τα σπαει!!!
May 06 2009 20:09
Photo

Zoro → FireFistAce

thx, thx :) To VKG το εχω δει, ξεκίνισε πολύ καλά imo, αλλά τα πατάτωσε στο τέλος... καλύτερα να πας στο manga αν σου άρεσε και θες περισσότερα. Το chapter βγήκε ναι, αλλά μόνο σε raw... [URL="http://www.megaupload.com/?d=A87731A8"]ιδού[/URL]. (θα το διαβάσω όπου να 'ναι btw... δεν κρατιέμαι!) Aπό anime είμαι σε ένα ψιλοhalt αυτή την περίοδο και δεν είδα τίποτα μετά το Seirei no Moribito και το Golden Boy (να το δεις το 2ο, 6 όβες είναι μόνο και εγγυημένο γέλιο!)... και One Piece φυσικά... σκέφτομαι να αρχίσω Bebop σύντομα πάντως. Καλή συνέχεια με την δουλειά και όταν με το καλό... κουράγιο με τον στρατό! :p
May 06 2009 20:04
Photo

ZeLiGa → jimmare

τπτ μωρέ, απλά λέω ένα διάσημο ρητό του φίλου μας του xzibit :hihi2:
May 06 2009 19:53
Photo

Ritsuka → tomo

Hi !! σου αρεσει ο tomoya nagase? <3 Ειδα το My Boss My Hero και μου αρεσε παρα πολυυυ! εχει τρελο γελιο. Εχεις δει πολλες σειρες με αυτον?
May 06 2009 19:52
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Γιωτούλααααα, που χάθηκες ωρέ ?!! :nanana: Damn, πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε... :frozen: ... μα κι εσύ, δεν μπαίνεις και λίγο για chat... σε σπόταρα μια φορά πριν καμία βδομάδα, αλλά μου ξέφυγες... :'D Μας έφαγε η δουλειά ε; Όσο για το avenge κομμάτι, προσωπικά αν του κάνεις αυτό: [spoiler=mature content,YHBW][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9681/boobytrap.gif[/IMG][/spoiler]... θα θεωρήσω πραγματικά ότι με δικαίωσες!!! [SIZE=1] kiddin :whistling: [SIZE=2] ... και σε ποιά/ες πόλεις θα πας για να έχουμε καλό λόγο;[/SIZE] [/SIZE]
May 06 2009 19:52
Photo

Ritsuka → Somnium_in_Tenebris

Hi Sofiaaa <3 xeromai para polu gia to epomeno party! *huge*
May 06 2009 19:43
Photo

Anelis → Neuro

έκανα φορμάτ βρε, πού είσαι τώρα κ σε ψάχνω ρε;
May 06 2009 19:40
Photo

Anelis → jimmare

δεν πειράζει μικρό μου shota
May 06 2009 19:36
Photo

Cassiel → Christie Valentine

Ω ναι πιστεύω θα είναι καλύτερο:kawaii:. Αλλά γιατί το λες αυτό:hmmm:. Δεν σου άρεσε το προηγούμενο:oo:; Επίσης απάντησες στο δικό σου προφίλ και αν δεν πρόσεχα το νέο σου avatar ( εσύ είσαι:joyful:; ) δεν θα έβλεπα και την απάντηση σου:). Btw ακούς, μην διανοηθείς να μην έρθεις στο meeting την επόμενη μέρα!!! Σείρε και την αδερφή σου μαζί, whatever, make it happen:hahaha:!Μετά το epicness της προηγούμενης φοράς αυτή την φορά πάμε για χειρ...εεε...ανώτερα:hiding_something:!!!
May 06 2009 19:33