Community Status Updates
FireFistAce → Zoro
Καταρχην καλη επιτυχια με τις εξετασεις.
Ολα καλα ρε. Τωρα τελευταια βοιθαω τον πατερα μου στην δουλεια μεχρι να παω στρατο. Απο anime τωρα βλεπω το Vampire Knight Guilty αυτες τις μερες.
Βγηκε chapter 303 στο βερσερκ?
May 06 2009 19:29
Zoro → FireFistAce
Hoooooo, Ace!!!
... τα greeklish απαγορεύονται στο forum καταρχάς. :yellowcard:
/σπασίκλας mode
... μια χαρά ρε συ, χαθήκαμε ολίγον, αλλά δεν πολυμπαίνω net αυτές της μέρες... όχι όσο παλιά δηλαδή, μετά η δόση πάντα υπάρχει! :'D
Έχω και εξεταστική σε ένα μήνα και ξεκίνησαν προετοιμασίες, τάχα... :b
Εσύ τι λέει, με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;
May 06 2009 19:23
Zoro → zade
/slowpoke
Ναι, same thing, κι εγώ για το forum εννοούσα.
... καλά, έτσι και ήμουν το πρώτο σου net friend αναρωτιέμαι τι προνόμια θα είχα τότε... XD
May 06 2009 19:16
kleidokrator → mysticismlover
Δεν το βρίσκω αλλά το έβαλα να κατεβαίνει Λογικά θα έχει έρθει μέχρι την παρασκευή αλλιώς το Σάββατο. Θα έρθεις Ν. Σμύρνη ?
May 06 2009 19:03
Umi no Ossan → iristella
Δυστυχως δεν μπορεσα να την ξαναδω γιατι πεχτηκαν διαφορα.... + το τρεξιμο της σχολης. Αν βρω χρονο ισως να περασω την τελευταια βδομαδα να την αποχαιρετισω.
May 06 2009 18:50
iristella → Tsunade-sama
(^ω^) ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Και σε σένα εύχομαι με την σειρά μου ότι καλύτερο. Χεχε μην ανησυχείς as long as i get to hear you i am happy,.
May 06 2009 18:48
iristella → red pyramid
ΥοU just made my day. Και τους δύο τους λατρεύω για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Αλλά ο Iason ειδικά είναι από τους λίγους sadistic seme που έχω πραγματικά συμπαθήσει, και το οποίο το κέρδισε με την αξία του. 4 μήνες έμειναν περίπου για τα νέα ovas...... Damn σαν τον φαντάρο μετράω.
May 06 2009 18:46
iristella → Umi no Ossan
Kαλή συνέχεια και καλό κουράγιο. Λίγο έμεινε. Χαίρομαι που πέρασες ομορφα. Την Ori την βλέπεις καθόλου?
May 06 2009 18:44
jimmare → Anelis
what is a shota?
a shota is a guy with a baby face so basicaly a boy who looks younger then he actually is. eg ouran high school host club with that blonde guy (not main character) who is short and cute.
H psofia γτ γελαει?Δεν επιασα κατι απο ολη την προταση?
May 06 2009 18:39
ZeLiGa → jimmare
Yo dawg, i herd you liek visiting my profile, so we put a profile in my profile so you can visit my profile while you visit my profile! :hihi2:
May 06 2009 18:34
ZeLiGa → Geutella
[CENTER][IMG]http://img151.imageshack.us/img151/1001/candyincandy.jpg[/IMG][/CENTER]
[spoiler]:hihi2::hihi2::hihi2:[/SPOILER]
May 06 2009 18:28
a2a → mysticismlover
Ναι για διακοπές και για να γνωρίσω τη χώρα. Με τη δασκάλα μου στα ιαπωνικά και άλλους μαθητές.
May 06 2009 18:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed