Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → Namida

Βάλε pic στο trivia. ^^
May 07 2009 01:41
Photo

mysticismlover → MisaYoshiko

εντωμεταξύ μόλις άνοιξα κιν και είδα τα κολ μι έβαλες μήπως κ τ γιούλη να μου κάνει?
May 07 2009 01:32
Photo

Cassiel → Christie Valentine

Θα ρωτήσω αύριο από που ακριβώς πήρε η Videl το δικό μου του Zoro και σου λέω μόλις μάθω αν έχει και σε μοβ:wis:.Πάντως εμένα έφυγε με ένα γερό λούσιμο το πράσινο. Τώρα μάλλον δεν θα σου φτάσει ένα μόνο με τέτοιο μαλλί, καθώς εμένα ίσα ίσα μου έφτασε στο κοντό δικό μου. Ρωτάω αύριο και σου λέω:gn2:. Και μόλις είδα και πως μοιάζει η Blair αν και έλεγα εξαρχής να μην το δω, αλλά φταις που μου το πες:nanana:. Wow,κάνε κάνε έχω να πω:hihi2:. Θα εχουμε πολλά τρελά cosplays σε αυτό το πάρτι χεχε:kawaii:.
May 07 2009 01:25
Photo

MisaYoshiko → mysticismlover

ναι επεστρεψα στο τελειο αυτο σαιτ:)
May 07 2009 00:55
Photo

Lucy-Nyu → MisaYoshiko

oooooxx sooooooooz prin ligo to eida ευχαριστω π μ το ειπες δν θα τ ξανακανω χΡ
May 07 2009 00:54
Photo

Lucy-Nyu → Serestrum

χμμ ο σερεστρουμ απτο onepiece.gr??????
May 07 2009 00:51
Photo

Lucy-Nyu

oooooxx sooooooooz prin ligo to eida ευχαριστω π μ το ειπες δν θα τ ξανακανω χΡ
May 07 2009 00:39
Photo

MisaYoshiko → Lucy-Nyu

hi Lucy...(κατι μ θυμιζει η πικ σου!!), καλωσηρθες:)!! σ αυτο το φορουμ απαγορευονται τα greeklish, καλυτερα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι θα αρχισουν να στην λενε
May 07 2009 00:35
Photo

Glastenen → Kenny

Blame Katan ^^ Αν δεν ήταν το δικό της seal of approval δε θα χε γίνει τίποτα...
May 07 2009 00:10
Photo

Cruor Vult → mono

Danke, αν χρειαστώ κάτι άλλο, θα σε έχω υπ' όψη. :)
May 06 2009 23:41
Photo

AzathothDante80

dante-san!αν θυμάμαι καλά είχες πει πως σου άρεσε η divinga commedia, αν ναι, πηγες στον benigni? pies η άποψης σου για την παράσταση? :Ο (πάντα αν πηγες)
May 06 2009 23:29
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.

Ναι. εγω και ο Lelouch. Παιρνω ολο το bitch-part πανω μου :P
May 06 2009 23:21
Photo

mono → Cruor Vult

Για τα hellsing ova στα ιαπωνικά κοίτα καλύτερα [URL="http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=hellsing+aone&type=0"]εδω[/URL] To 5 δεν το χουν βγάλει ακόμα οπότε τσέκαρε στο site που σου δίνω αν θες να το δεις από κάποιο άλλο γκρουπ αλλιώς περίμενε... Κρίμα είναι να τα δεις με αγγλικό dub... Αν θες κάτι άλλο vm me
May 06 2009 23:18
Photo

tomo → Ritsuka

halo!!!!το mbmh είναι χαλαρά η καλύτερη σειρά που'χω δει ποτέ,δεν έχω ξαναγελάσει έτσι,makky k ξερό ψωμί!!!! k o tomoya απίστευτος!!!έχω δει κάποια επεισόδια απ'το yan papa αλλά δεν το είδα όλο, μετά απ'τον makio "ψήθηκα" να ψάξω και άλλες κωμωδίες με 'κούκου' ήρωες όπως ο makky ,αλλά που τέτοια τύχη ,μόνο το kamikaze girls ήταν κάπως ισάξιο και πάλι δεν γέλασα τόσο .Ξέρεις ο tomoya αν έχει κάνει κ καμιά άλλη καλή κωμωδία????κ στο yan papa μάρεσε αλλά είμαι πολύ της κωμωδίας,οπότε δεν το άντεξα για πολύ καιρό!!!κ πάλι ως δραματικός ηθοποιός είναι πού καλός!
May 06 2009 23:07
Photo

mysticismlover → kleidokrator

καλέ!!!!άμα το είχες !!!! χίλια συγνώμη δεν ήθελα να σε βάλω να το κατεβάσεις !!!!!! στ ν.σμύρνη μάλλον θα μαι =] arigatoo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 06 2009 22:57