Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ankaa → MisaYoshiko

and the prize is ^^ ?
May 07 2009 15:14
Photo

Serestrum → Lucy-Nyu

οχι. καποιος που μου εκλεψε το username.
May 07 2009 15:09
Photo

Namida → rahxephon

Τι γίνεται; Όλα καλά; Είδα την αγγελία σου, και θυμήθηκα ότι ξεχάσαμε την συνάντηση για τις φιγούρες... Μήπως να κανονίζαμε μέσα στην επόμενη βδομάδα. Κάποια μέρα θα κατέβω προς Πειραιά για να πληρωθώ, μόλις κανονίσω με τη δουλειά, σου στέλνω πμ και βλέπουμε. Οκ;
May 07 2009 14:51
Photo

AquaLayzeR → Adventurer

Αυτές τις σειρές δεν τις αντέγραψα γιατί τις είχα ήδη αλλά όταν έστειλα τα dvd θυμάμαι ότι τα είχα μετρήσει.
May 07 2009 14:32
Photo

Neuro → jimmare

ΝΑΙ μαμαι απλος!! Ειναι ενα απο τα λιγα anime που ο αντρας βαραει την κοπελα! Ναι επιτελους να παρουμε το αιμα μας πισω!! Εχει πολυ καλο animation ενα απο τα καλιτερα που εχω δει και η ιστορια πολυ εντιαφερον ειναι μοναχα 25 επισοδια αν θημαμε καλα.
May 07 2009 14:20
Photo

AzathothDante80

εγώ πήγα την τεταρτη και συγκινήθηκα από το ποσο τέλεια ήτανε. κοίτα, dante απαγγέλλει, ένας ιταλός, από την ίδια την πολύ του dante, εμενα μου φαίνεται λογικό να το απαγγέλλει στα γνήσια ιταλικά, σοβαρά δεν συγκρίνετε η μετάφραση με το γνήσιο, γιατί απλά χάνονται παρα πολλά meanings, ας μην ξεχνάμε πως ο dante έφτιαξε από μονος του άπειρες λέξης και έβαλε στην διβίνα commedia, άντε να τις μετάφρασης. αλλα και να τις μεταφράσεις καλά χάνεται η terzina con doppia rima και όλη η μουσικότητα .καταλαβαίνω πως ένας έλληνας δεν μπορούσε να καταλάβει τίποτα αλλα θα έπρεπε να το περιμένουν, πολλά άτομα πήγαν να το dune χωρίς να ksrun καν τι είναι η θεία κωμωδία, άκουσαν αυτό + benigni και νόμιζαν πως θα δούνε έναν Mr.Bean. σίγουρα έφταιγε η διοργάνωση αλλα ο benigni έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει
May 07 2009 14:02
Photo

Harileny → Cassiel

[COLOR=Black][B]τι κανεις καλα?εγω αυτες τις μερες κανω σχεδια στον τοιχο του δωματιου μου.μαντεψε ποιον!τον Kakashi!!!χα χα μου βγηκε τζαματος.περιμενουμε πως κ πως για το παρτυ[/B][/COLOR]
May 07 2009 13:41
Photo

FireFistAce → Zoro

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!
May 07 2009 12:32
Photo

FireFistAce → Tsunade-sama

Παλι μου ξεφυγε spoiler για τον Ace στην Impel Down... (καταρα!) Δεν πειραζει, ειναι το τελευταιο που λεω.
May 07 2009 12:23
Photo

Anelis → Whitelighter

holla! we need a hint στο θρεντ [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5814&page=22[/url]
May 07 2009 12:10
Photo

a2a → mysticismlover

Ω ναι! Μπορεί να τους τρομάζαμε αν πηγαίναμε μπούγιο αλλά θα είχε φάση! Την επόμενη φορά που θα πάω θέλω να επιδοθώ σε ανελέητο shoppin, clubbing και να πάω σε συναυλίες!
May 07 2009 12:01
Photo

mysticismlover → a2a

θα πρεπε να οργανώσουμε σα forum ένα ταξίδι στην ιαπωνία =D
May 07 2009 11:54
Photo

a2a → FinalFantasyVII-XIII

Ναι μου το είπε τις προάλλες! Άντε να μπαίνουμε περισσότεροι έλληνες και κει!
May 07 2009 11:52
Photo

a2a → mysticismlover

Ναι! Κάνω 5 χρόνια τώρα και έχω πάρει μέχρι το 2kyuu και άρχισα τη μελέτη για το 1kyuu. Και γω τεμπέλα είμαι και δε μελετάω αλλά μου αρέσουν πολύ σα γλώσσα και έχω έφεση στις ξένες γλώσσες γενικώς οπότε μαθαίνω. Επίσης επειδή βλέπω doramas έχω μάθει πολύ πιο γρήγορα! XD
May 07 2009 11:50
Photo

Namida → Radagast

Domo for letting me choose next trivia
May 07 2009 11:44