Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Tea-chan

Αντε επιτελους να εχουμε και εμεις μια γυναικα στην οικογενεια του reborn-τι σκατα μαφια ειμαστε sto anime.gr χωρις ομορφες παρουσιες στην φαμιλια.:nbleed::oo: Kαι μιας και εισαι των bishounen οριστε και ενα δωρακι για το okaeri στη φαμιλια [SPOILER][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/9122/hibarimukuro1.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 07 2009 18:15
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Επειδή από msn δεν σε βρίσκω με τπτ πάρε ένα link δεις κάτι.....:P Αφορά το Μεσολόγγι, το βρήκα στο thread του forum με τα videos [URL]http://www.youtube.com/watch?v=4tjBsl5hLIQ[/URL]
May 07 2009 18:01
Photo

Glastenen → Kenny

χρειάζεται ανανέωση στα gintama DLs, το lolipower τα ξεκαβάτζωσε όλα πέραν του πιο πρόσφατου Τ____Τ επίσης μπορείς να προσθέσεις και [URL="http://theyorozuya.co.cc/content/subbed-episodes"]αυτό[/URL]
May 07 2009 17:30
Photo

FireFistAce → Tsunade-sama

Eχεις πλακα!!! Δεν ξαναλεω τπτ.
May 07 2009 17:20
Photo

jimmare → Neuro

Καλα ενταξει δεν πειραζει...Ευχαριστω παντως :) Now it's download time!!! XD
May 07 2009 17:08
Photo

Neuro → jimmare

Να σου πω τιν αλιθια εγω το εβλεπα στο Veoh και δεν το κατεβασα :/ δεν ξερω απο που μπορεις να το κατεβασεις .
May 07 2009 16:59
Photo

Tsunade-sama → FireFistAce

Κ βρήκες άνθρωπο να τον χαλάει :hahaha: Για τα προσχήματα δεν έχω βγει ακόμα στους δρόμους φωνάζοντας "SPOILERιάστε με" /efi sarri mode off
May 07 2009 16:52
Photo

Azathoth → Sanzo

somebody that likes saiyuki :O :O :O it was my first manga >.>
May 07 2009 16:50
Photo

The Tragic Prince → Glastenen

dunno δεν ξερω ακομα αν θα μπορεσω να ερθω
May 07 2009 16:34
Photo

Namida → MisaYoshiko

Welcome back Misa-chan!!! We missed you
May 07 2009 16:32
Photo

kleidokrator → mysticismlover

Κανένας κόπος. Το είχα αλλά επειδή κάπου το έδωσα (και δεν θυμάμαι που) δεν το είχα περάσει στην βάση δεδομένων μου. Καλύτερα που το είδα.
May 07 2009 16:25
Photo

Cassiel → Harileny

Χεχε,τέλεια:thumbup:!!!Ο σύζηγος τι λέει όμως:hihi2:;"Animάς" επίσης υποψιάζομαι για να ζωγραφίζεις Kakashi στον τοίχο:8):.Καλά τόση πώρωση με Kakashi δεν έχω ξαναδεί:hahaha:.Αλήθεια φώτος θα δούμε από τον τοίχο:);Και ναι κάντε ότι πιο epic σας κατέβει. Αυτό το πάρτι θα έχει τρελή ποιότητα!
May 07 2009 15:29
Photo

jimmare → Neuro

ΤΙ?!?!?! Ενταξει τωρα με πορωσες...Θα το δω asap.Για να μην κατεβαζω αδικα,μπορεις να προτεινεις καποιο καλο γκρουπ για να κατεβασω τα επεισοδια? :)
May 07 2009 15:25
Photo

jimmare → psofia

Ποτε δεν ειπα οτι εισαι ουφο ή οτι δεν ξερεις τι σημαινει.Απλα σου λεω οτι μεσω του google βρηκα τι σημαινει.Αν και ρωτησα και εναν φιλο σημερα και μου ειπε οτι σημαινει κατι ακομα :S Αρα μπορει να εχει πολλες μεταφρασεις στα ελληνικα.Επισης δεν χρειαζεται να κοροιδευεις καποιον μονο και μονο επειδη κανει λαθος...
May 07 2009 15:23
Photo

Cassiel → Christie Valentine

Μου απάντησε η Videl:).Είναι κατάστημα με είδη κομωτικής γενικά κοντά στο εμπορικό στην Αριστοτέλους απέναντι από το 15ο Λύκειο.Δεν θυμάται όμως το όνομα του ή τι άλλα χρώματα είχε,αλλά το σπρέυ ήταν για μαλλιά. Οπότε στέλνεις την big sis υποθέτω να το τσεκάρει χεχε:wis:. Πιστεύεις ότι το σπρέυ θα σου κάνει την δουλειά με τόσο μακρύ μαλλί, γιατί παίζει να τρέχει με βάση όσα μου λένε άλλοι με μακρύ μαλλί. Μήπως καλύτερα θα ήταν να πάρεις τώρα που προλαβαίνεις μια περούκα από E-Bay (αν δεν σου κάνουν κάποιες που έχει η πόλη που μπορώ να σου δείξω online);Θα έλεγα καλύτερα να δοκιμάσεις πρώτα νωρίς το σπρέυ να δεις αν κάνει δουλειά μην σου χαλάσει το cosplay στο τέλος:sadist:.
May 07 2009 15:20