Jump to content

Community Status Updates

Photo

Orion19 → Nighteyes

Παίζει και το 10 να το τραγουδάνε αυτοί (ίσως δεν είχανε αρκετά μάνια για να το τραγουδήσει ο Gene Simmons...). Και ναι, εννοούσα οτι το Amai Koibito δε το έχω anyway, αλλά δε το φόρτωσα γιατί δε λέει που το τραγουδάει άσχετος. Έχει βγεί single που έχει τα Satsugai/Amai Koibito απο Kenichi και Kaji (τραγουδάει το Amai Koibito μόνο στο ost και όχι στη ταινία) Επίσης, είμαι λολή, όντως. Φόρτωσα και ένα τρόμου με τον Kenichi και για να συνεχιστεί και να ενταθεί η τρέλα μου, φόρτωσα μετά απο μέεεεερες slow seeding το "[B]Dolphin Blue[/B]".... χωρίς υπότιτλους... δεν υπάρχουν........ .... ψέμματα... έχει κινέζικους υπότιτλους :hahaha: Οπότε ή κινέζικα ή γιαπωνέζικα πρέπει να μάθω!:hahaha: Μα δε μπορούσα να αντισταθώ... Ο Kenichi να κολυμπάει με δελφίνι σε όλη τη ταινία... Με στενή φόρμα.... Μούσκεμα....:dazed: *massive nosebleed* :deadga6:
May 15 2009 04:30
Photo

The Tragic Prince → Orion19

hey που έχεις χαθεί εσυ?
May 15 2009 04:24
Photo

Nighteyes → Orion19

:hahaha::hahaha::hahaha: Καλά μιλάμε είσαι πολύ τρελοχανίο.:congrats: Το Amai Koibito όμως που κολλάει; Εννοείς ότι η έκδοση που βρήκες δεν την λέει ο Kenichi; Οπότε όλα του ost τα λέει αυτός(εκτός του 10);:congrats::wooi2: Τα πρόσεξα τα σάλια.:tensai: Πως μπορούσα να μην τα προσέξω άλλωστε μετά από τόση επιστημονική ανάλυση που έπεσε στο thread του Zeni Geba.:hahaha: Θα την τσεκάρω αυτήν με το πιάνο.:Blissfull:
May 15 2009 04:12
Photo

Orion19 → Nighteyes

Me likes the idea of Kenichi wielding a sharp object against people :nbleed: Όσο για το DMC, μετά απο περίπου 50 φορές που έχω δεί τη ταινία, τα σκέφτομαι κάτι τέτοια :hahaha: We've analyzed the bejeebles out of it! Και στο ost, ναι, έχει τα μεταλλάδικα μόνο. Αν θες αυτό που τραγουδούσαν οι Detarame Mazakon ή οι Tetra-pot Melon Tea, πες. Τα έχω βρεί. :try: Αλήθεια, τα σάλια τα πρόσεξες εκεί που του ήρθε το Urami Harasade Okubekika; Βρε αυτοί οι αδένες του! :hahaha: Δε μπορεί το παιδί αν δε σαλιώσει το τόπο! Σα τα σκυλιά που σημαδεύουν!:hahaha: Υ.Γ: Είδαμε και μια άλλη του. [B]Shindo[/B]. Κοινωνική για μια 13χρονη κοπέλα που έχει ταλέντο στο πιάνο, αλλά δε θέλει να παίζει και για τη φιλία της με έναν 19χρονο που θέλει να παίζει πιάνο, αλλά δεν είναι και τόσο καλός. Ωραία ταινία. Λίγο αργός ο ρυθμός της, αλλά προσωπικά δε με κούρασε. Απίστευτα μουσικά κομμάτια επίσης, αν σου αρέσει το πιάνο και το θέαμα του Kenichi να κοπανιέται παίζοντας το όργανό του (σεμνάααααα, για το πιάνο λέω! :thatsit: ) είναι ανεκτίμητο :hahaha: Έχω πάρει φόρα μιλάμε! :burningbe3: Need more Kenichiness! :deadga6:
May 15 2009 03:43
Photo

Erisadesu → Blue Samurai

blue samurai ποια ειναι αυτή στο αβατάρ σου;
May 15 2009 02:19
Photo

Xristos-san → shinobi-13

Shinobi-san χαρηκα για την γνωριμια:blush2:.Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ειμαι πορωμενος με τα Ιαπωνικα.Αν και ολοι οι φιλοι μου με κοριδεβουν για αυτη μου την πορωση.Θελω να μαθω Ιαπωνικα αυτο το καλοκαιρι που θα εχω λιγο χρονο αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω:uhh:.Εχω μαθει να γραφω και καταλαβαινω πολλες λεξεις λογο των πολλων anime που εχω δει αλλα θελω να μαθω τελεια την γλωσσα.Μπορεις να μου πεις πωσ θα ξεκινησω σωστα?:congrats:
May 15 2009 01:49
Photo

Cassiel → Harileny

Τρέλα:wooi2:!Πόσες ώρες (ή μέρες αν το μετράς έτσι) σου πήρε για να κάνεις όσο φαίνεται στην φώτο;Θα τον κάνεις ολόκληρο;Και για τι μέγεθος μιλάμε, μιας και δεν βλέπω κάποιο άλλο αντικείμενο γύρω του για σύγκριση διαστάσεων :);
May 15 2009 01:27
Photo

Nighteyes → Orion19

Ωραία η εξήγηση σου για την τουαλέτα.:congrats: Κάτσε ρε συ.:oo: Το ost που έχω εγώ δεν το έχει το amai μόνο metal έχει.:nosey: Να σου πω δεν το έψαξα. Ώστε Kiss. Όντως, πόσο να τον πλήρωσαν. Πάντως μου άρεσε ότι βάλανε ξένους να μιλάνε αγγλικά, δημοσιογράφους κτλ. Θα μου πεις έτσι ήταν το σενάριο. Θα μπορούσαν να μην το κάνουν έτσι για οικονομικούς λόγους. Όντως το I do ήταν επικό.:hahaha: Κι εγώ πάτησα τα γέλια, αν και δεν το σκέφτηκα τόσο βαθιά όσο εσύ, ρομαντικές ταινίες κι έτσι. Ο Kenichi είναι τρομερός. Περιμένω πολλά απ' αυτόν στο μέλλον. Μπορεί και να τον αρπάξει κάποια στιγμή κανένα Hollywood ή να κάνει διεθνή καριέρα. Αν μη τι άλλο έχει όλα τα προσόντα και παραπάνω μη σου πω. Για την ώρα αναμένουμε την νέα του ταινία.:nbleed:Μe likes ninja, samurai, etc.
May 15 2009 01:19
Photo

Orion19 → Nighteyes

Ahahaha! Καλά, ο Jagi ήταν εντελώς creepy έτσι όπως έκανε. Δεν ενθουσιάστηκε με τον ηθοποιό. Η manager όμως είναι respect! Όσο για το ρεαλισμό, καλά, πολλά μη ρεαλιστικά είχε η ταινία, αλλά απλά προσθέτουν αυτό το anime στοιχείο. Ε, αν θες εξήγηση για το συγκεκριμένο, [SPOILER]φοβόταν μη τον δεί η Aikawa και είχε κρύψει το σάκο στη τουαλέτα για να τρέξει αμα γίνει κάτι. Λέμε τώρα...[/SPOILER]. Αχαχα. Όλα τα λεφτά το άτομο όμως nee? Και βέβαια τραγουδάει αυτός και στο ost. Εκτός απο το Amai Koibito που μόνο στο ost το τραγουδάει άλλος. Τώρα, γιατί ενώ το τραγουδάει ο Kenichi στη ταινία, δε το βάλανε, δε ξέρω...:canthelp: Όσο για τον Jack Il Dark, ξέρεις βέβαια οτι πρόκειται για το Gene Simmons (μπασίστα των Kiss), ε; Αχαχα. Ο mangaka απο αυτούς εμπνεύστηκε οπότε τον καταφέρανε να είναι στη ταινία. Ποιός ξέρει πόσα τον πληρώσανε:hahaha: Καλά, [SPOILER]αυτό το "Yes I do" που πετάει ο Negishi όταν παίρνει τη κιθάρα, priceless! Ότι είχε δεί απο ρομαντικές ταινίες θα είχε ξεσηκώσει:hahaha: Σου λέει, αμα σου κάνουνε τιμή λες yes I do. Ahahaha![/SPOILER] Αυτό που με εκπλήσει πάντα με τον Kenichi είναι οτι αλλάζει εντελώς για κάθε του ρόλο. Απο το τρόπο που μιλάει, τη γλώσσα του σώματος. Ακόμα και το πως περπατάει και τρέχει αλλάζει, όχι μόνο απο ρόλο σε ρόλο, αλλά και απο Negishi σε Krauser!:hahaha: Respect, man!:nod2:
May 15 2009 00:45
Photo

mysticismlover → MisaYoshiko

σας ευχαριστώ πανέμορφη μιλαίδη [B]([COLOR=Red]Φ[/COLOR])[/B]
May 15 2009 00:40
Photo

mysticismlover → Nighteyes

γενικά δε φανατίζομαι ιδιαίτερα υπέρ ή κατά κάποιου anime,αλλά άμα φανατιστώ είναι κρίσιμη κατάσταση =D μέχρι τέλη ιουνίου θα το έχω κατεβάσει και θα ξέρω x) μ έπιασε περιέργεια τώρα =Ο
May 15 2009 00:39
Photo

Nighteyes → Orion19

Τελικά το είδα το DMC. Καλούτσικο ήταν, αν και δεν με ενθουσίασε τόσο όσο εσένα. Μου άρεσε που ακολούθησε διαφορετική πορεία η ιστορία και που λείπαν κάποια extreme στοιχεία. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόντουσαν σε live action. Στο anime δεν με ενόχλησαν αν και κανα δυο σκηνές ήταν λίγο too much. Γενικά η ταινία δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες Αμερικάνικες. Θά λεγα ότι ήταν πολύ καλύτερη από πολλές. Είχε κάποια κουφά βέβαια, όπως εκεί που μπήκε στην τουαλέτα και μεταμφιέστηκε, ενώ δεν είδαμε να κρατάει μαζί του ούτε καν σάκο. Που την βρήκε την στολή; Ή που έτρεχε μια ώρα στο τέλος.:hahaha:Εκεί θυμήθηκα τον Toma στο maou. Το καλύτερο σημείο ήταν ο Kenichi βεβαίως βεβαίως. Αν και κυρίως με εκνεύριζε επειδή κλαψούριζε και περπατούσε κάπως(Εντάξει ο ρόλος φταίει) ήταν πολύ καλός. Στην σκηνή δε ήταν όλα τα λεφτά ο φούστης. Σαν την manager κι εγώ ένα πράγμα.:nbleed: Μια που την θυμήθηκα δεν μου άρεσε αυτή, ούτε ο μπασίστας. Στο anime μου είχαν αρέσει πιο πολύ. Μου άρεσε πιο πολύ όμως η μαμά που δεν ήταν βούρλο. Δεν μου λες; Επειδή το ανέφερες, τραγουδάει ο ίδιος και στο ost; Έμοιαζε πολύ. Καλά μιλάμε όταν τραγουδούσε τα γλυκανάλατα τραγουδάκια είχε πολύ γέλιο.(Ειδικά εκεί που μόλις είχε πάρει την κιθάρα από τον King.):congrats:
May 15 2009 00:26
Photo

Nighteyes → ahireasu

Για την ώρα ναι.:congrats: Δεν ακούω επειδή μου αρέσουν, δεν ακούω κανονικά ποπ, αλλά επειδή έπαθα πλύση εγκεφάλου από το άκου άκου, και έχω εθιστεί. Φταίει και ότι όταν τα ακούω θυμάμαι αυτά που είδα και "χαίρομαι".:hahaha: Κάποια ροκ μου άρεσαν από την αρχή βέβαια. Επίσης μ' αρέσει να ακούω και τα ost που συνήθως έχουν καλή μουσική μέσα. Αλήθεια. Τελικά το monster το είδες;
May 15 2009 00:05
Photo

ahireasu → Nighteyes

jdoramas δεν έχω και εγώ πολυ καιρό που τα αρχισα απο το 9/08 μπηκα στο λουκι(μουσική ακούω εδω και χρόνια ,ιαπωνικη εννοώ).... ουτε εγω περιμενα οτι θα εβλεπα ποτε ιαπωνικες σειρες( αν και ταινιες έβλεπα και ιαπωνικες και κινεζικες και κορεατικες,γενικα μου αρεσει ο ασιατικος κινηματογραφος) τεσπα κολησα και εγώ ... αλλά anime δεν παρακολουθουσα εκτος απο το death note kai seirei no moribito που ειχα δει μετα το ειχα αφησει το αθλημα. Το ξαναρχισα ομως εδώ και 3 μηνες και κολησα ασχημα....anyway το zeni geba δεν το εχω δει ακομα,θα το δω καποια στιγμη αλλά τώρα προτιμω κατι πιο αναλαφρο γιατι ειχα ψιλοπιξει στα συναισθηματικα και τα μυστηριου/action . Μουσικη ελπιζω να μην εχεις μεινει μονο σε αυτή που ακους στα anime/jdoramas γιατι υπαρχουν πολλα καταπληκτικα κομματια.
May 14 2009 23:46
Photo

MisaYoshiko → mysticismlover

μεγαλη μου τιμη αγαπημενη. ειμαι πολυ χαρουμενη που επελεξες εμενα
May 14 2009 23:24