Community Status Updates
mono → Night Wizard Seal
Γειά...ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...:)
Βασικά ήταν η συγκίνηση που κέρδισα και εγώ μια φορά:nanana:
May 14 2009 18:23
Adventurer → Ptomahawk
Δυο ακυρα μεσα σε τρεις βδομαδες, γιατιιι; :nanana:
Κατα τ'αλλα χθες δεν μπορουσα για καρτ γιατι πηγα οδοντιατρο, συνεννοηθειτε με τα παιδια και δειτε αν μπορειτε να το κανονισουμε την ερχομενη βδομαδα.
May 14 2009 16:18
Skiarxon → moonheart
Τράβηξα και snapshot με ακόμα μερικά αποδεικτικά στοιχεία. Θα στο στείλω μετά το εργαστήριο.
LOL LOL LOL
May 14 2009 16:16
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου μου τι κάνεις? Ηθελα να σε ευχαριστήσω για το δωρο. Πραγματικά τα λάτρεψα τα manga και τα διάβασα ολα. Χίλια ευχαριστώ κοπέλα μου να σαι καλά. Κρίμα που δεν σε είδα καθόλου αυτές τις μέρες ελπίζω να τα πούμε απο κοντά σύντομα. Πως πάνε τα διαβάσματα? Ελπίζω όλα καλά. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια εύχομαι. Φιλια!
May 14 2009 13:44
Skiarxon → moonheart
Ρε συ κάτι μου θυμίζει αυτή η φάτσα....
[IMG]http://www.animedivxonline.com/images/nodame%20cantabile%20anime-keep.jpg[/IMG]
May 14 2009 13:23
AristidisK → AngelPoTaGaTo
:tensai:[COLOR=black]Αν θες πες μου να σου στέλνω LINKS για κάθε επισόδιο:Blissfull:.Επίσεις κυκλοφορούν και με GREEKSUBS μέχρι το 5ο:wooi2: αλλά πρέπει να γίνεις μέλος στο [URL="http://www.GAMATO.INFO"]WWW.GAMATO.INFO[/URL]:nod: εκεί τα ανεβάζουν αλλά δεν θυμάμε ποιο GROUP τα μεταφράζει μόλις το θυμηθώ:nosey: θα σου πώ.:chigau:[/COLOR]
May 14 2009 13:09
Skiarxon → moonheart
Nodameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
May 14 2009 13:09
AristidisK → AngelPoTaGaTo
:tensai: [COLOR=black]Είδα τα επισόδια μέχρι το 6ο εσύ:canthelp:;;;Πάρα πολύ ωραία.:congrats:[/COLOR]
May 14 2009 13:05
Nighteyes → ahireasu
Προτιμάω να δω σειρές που έχουν ήδη τελειώσει. Δεν αντέχω την αναμονή στις ongoing. Βλέπω κάποιες ongoing βέβαια (Αν δεις στο προφίλ μου) γιατί τότε που τις ξεκίνησα δεν ήξερα από άνιμε και νόμιζα ότι τελειώνουν/είχαν τελειώσει, αλλά συνήθως περιμένω να μαζευτούν μερικά επεισόδια και μετά τα βλέπω. Εκτός από το FMA2 που το βλέπω συνειδητά έτσι. Εκτός από αυτό και το Gintama το όποιο έχει και αυτοτελή φύση, οι άλλες δεν με νοιάζουν και τόσο οπότε δεν σκάω ιδιαίτερα. Διαβάζω βέβαια και τα manga τους ενίοτε για να δω τι θα γίνει παρακάτω...
Γιατί ρωτάς;:nosey:
May 14 2009 13:02
ZeLiGa → MogDevil
Απλά για να ηρεμήσω το πνεύματα το είπα.:wis: Και ναι, μπορείς να πεις πως είμαι πρωινός τύπος. Αν και κανα ξενύχτι που και που, δεν με χαλάει! :hehehe:
May 14 2009 12:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed