Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → Sanzo

δεν πήγα ποτε σχόλιο στην περιοχή εφόσον παο στην ιταλική σχολη από 3 χρόνον :D parties γίνονται πολλά και διαφορα πάνω κάτω 1 το μηνα
May 15 2009 14:10
Photo

Erisadesu → Orion19

καλά είναι δυνατόν ο kenichi να είναι μισός αμερικάνος και να μη ξέρει αγγλικα;
May 15 2009 14:04
Photo

ZeLiGa → rrn_zOrO

Γεια!
May 15 2009 12:57
Photo

noname → Hellraider

να σε φτιάξω την στολή ... χμ οκ it's a draw XDDDDDDD
May 15 2009 12:42
Photo

Vash Zoro → Loke

Me Want FMA ova Help Master
May 15 2009 11:32
Photo

Blue Samurai → Erisadesu

[QUOTE]blue samurai ποια ειναι αυτή στο αβατάρ σου;[/QUOTE] H Younha είναι που τραγουδάει το γνωστό HoukiBoshi στην τρίτη σεζόν του bleach (ending)!! :)
May 15 2009 10:53
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

και εγώ είδα τα επεισόδια μέχρι το 6 και τα σπάνε!:riiight: είμαι μέσα για τα links των επεισοδίων:if: αν τα βρεις σε παρακαλώ στείλ' τα μου.
May 15 2009 10:42
Photo

Night Wizard Sealmono

Τπτ ,χαρα δικη μου:)Και παλι χαρηκα που σε γνωρισα:)
May 15 2009 10:33
Photo

Hellraider → noname

Φτιάξε μου εσύ τη στολή και εγώ ντύνομαι:P Αν θυμάμαι καλά το αν είναι το clannad harem είχε ξαναγίνει θέμα και πάλι δεν είχε βγει νόημα οπότε It's a draw xD
May 15 2009 10:21
Photo

Kirenahana → mysticismlover

Καλημέρα! Ναι, τώρα μια χαρά είμαι ευτυχώς... Για το τραγούδι θα θελα πολύ να πω "Α! κατάαλβα ποιο λες! ναι, ναι ωραίο είναι", αλλα βασικά δεν έχω ιδέα.:uhh: Γενικά πως τα περνάς?
May 15 2009 09:32
Photo

noname → Hellraider

well για αυτό δεν βρίσκει κανείς harem χωρίς τα γνωστά κλισέ !!! μόλις δεις ένα νομίζει πώς δεν ήταν harem επειδή δεν είχε αυτά τα κλισέ XDDDD. Αλλά τσπα άμα δεν θες να ντυθείς γαλοπούλα ....XDDDDDD
May 15 2009 09:08
Photo

ahireasu → Nighteyes

Το monster iie, ξέρω οτι ειναι πολυ καλο anime αλλά η διαθεση μου αυτη την στιγμη δεν τραβαει τετοιο anime.... πλυση ξεπλυση εγκεφαλου η ιαπωνικη μουσικη ειναι σουπερ οποτε μην αντιστεκεσαι lol and "welcome to the dark side" :P btw λίστα με τα anime που εχεις υπαρχει?
May 15 2009 06:47
Photo

Goggeta SSJ6 → MogDevil

Τιποτα μωρε πλακιτσα!!! Ακους εχουμε τρελο προβλημα με τους υποτιτλους δεν ειχα και πολυ χρονο τεσπα.... Για να καταλαβεις ξανακανω τους υποτιτλους απο την αρχη κανω και ναιους χρονισμους και χροματισμους καλα μιλαμε οταν θα τελειωσω θα τους τσεκαρουμε με τους αρχικους θα κλαψεις μηλαμε!!
May 15 2009 05:12
Photo

The Tragic Prince → Orion19

κι εγώ μια απ τα ίδια, το χω ρίξει στο διάβασμα [SPOILER]manga :hahaha:[/SPOILER]
May 15 2009 04:45
Photo

Orion19 → The Tragic Prince

Δε μπαίνω τελευταία. Έχουνε γίνει άνω κάτω οι ώρες ύπνου μου. Βλέπω και εφιάλτες. Άστα να πάνε. Έχω εξετάσεις πάλι τη Δευτέρα οπότε είμαι και λίγο αγριεμένη...:deadga6: Θα μπώ απο Δευτέρα νύχτα και μετά. Εσύ πως είσαι mai prince?
May 15 2009 04:31