Community Status Updates
Nighteyes → ahireasu
:hahaha:
Ενοχές γιατί να έχω;:nosey: Απλά δεν μου κάνει τόσο κέφι να κάτσω να ακούσω Ιαπωνική non-anime/dorama related μουσική. Αυτά είναι που με ενδιαφέρουν επί το πλείστον.
May 15 2009 17:27
Blue Samurai → Erisadesu
Τώρα έβαλα την Lucy απο το elfen Lied το αγαπημένο μου anime!!
May 15 2009 17:17
Loke → Vash Zoro
πατα στην υπογραφη μου στο λινκ για το channel. Aμα δεν εχεις registered nick, πατα οταν κανεις connect στον rizon --> /j news . Αμα δε γνωριζεις απο irc κανε τα απο πανω και μετα γραψε /query Loke_AF και μιλα μου ^^
May 15 2009 17:15
ahireasu → Nighteyes
Jedi? τι ειναι αυτο? τρωγεται? :P Δεν σου ειπα να γινεις Darth :P απλα απολαυσε τα καλα χωρις ενοχες :)
May 15 2009 17:03
Nighteyes → ahireasu
Τότε να δεις Gintama. Προτείνεται για φτιάξιμο κεφιού. Όποτε τελειώσω κάτι βαρύ ρίχνω μερικά επεισόδια σε επανάληψη για να συνέλθω. Κι άλλοι κάνουν το ίδιο. Είναι ότι πρέπει για να σου φτιάξει το κέφι.
Αυτό το "ρήτο" μου το ξανα είπαν τελευταία για άλλο λόγο. Είχα απαντήσει Jedi θα παραμείνω.
Λίστα δεν έφτιαξα ακόμα. Έχω μόνο το top10 των αγαπημένων μου στο about me. Έχε υπόψιν ότι αυτά είναι αυτά που μου άρεσαν περισσότερο. Έχω δει και κάποια που μπορεί να θεωρώ καλύτερα από κάποια από αυτά, αλλά δεν είναι αγαπημένα μου. Η σειρά τους είναι τυχαία.
May 15 2009 16:47
Nighteyes → Orion19
Έψαξα για το δελφίνι, και τελικά έπεσα πάνω...σε σένα.:congrats:Δεν έβγαλα όμως τελικά άκρη με τα journal. Αλλά αν δεν έχουν βγει υπότιτλοι καλύτερα να μην το δω. Βέβαια θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τους κινέζικους.
Το τρόμου ποιο είναι; Έχει subs; Γενικά ότι link βρίσκεις από ταινίες/σειρές του Kenichi, στέλνε μου, αν δεν σου κάνει κόπο βέβαια. Αν και πιστεύω ότι από δω και πέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος.:wooi2:
May 15 2009 16:22
Orion19 → Erisadesu
Δε το έχω δεί, αλλά ξέρω οτι κάνει έναν μαθητή στη τάξη 3D απο το σχολείο. Λέγεται Sawada. Είδα φωτό. Έχει ξανθό παρδαλέ μαλλί! Αχαχαχα!
May 15 2009 16:16
Sanzo
→
Azathoth
οο!!καλο, καλο!!! :D :D Θα ερθω Ιουλιο τωρα, ημουνα δηλαδη και το Πασχα, αλλα δεν το παρατηρησα! (καλα, ειμαι στον κοσμο μου!!)
ναιαιαιαιαι, πρεπει να δεις το Reborn, ειναι τελειοοοοοο!!!!! :D :D :D :D
Εγω μετα πηγα στο 14ο, πολυ αθλιο σχολειο...Αλλα ευτυχως its over!!! Εσεις τωρα δινετε πανελληνιες κλπ?
May 15 2009 16:08
Azathoth
→
Sanzo
δεν το έχω δει ακόμα, ούτε είναι στην λίστα των must watch :P ναι, τα σχόλια εδώ γύρο είναι σκατά, by the way τώρα η περιοχή έχει γίνει τέλεια :D μας βάλανε πεζόδρομο στην μακρυγιάννη :D
May 15 2009 16:04
Sanzo
→
Azathoth
oo, cool!!!! :D :D καλα, τα σχολεια στο κουκακι ειναι ετσι κ αλλιως αθλια, οποτε καλυτερα ειναι! Εγω μεχρι τα 14 πηγαινα σε γαλλικο(καμια σχεση με Γαλλια, απλα εμενα Ν.Σμυρνη και ηταν κοντα,λολ)...Χεχε, εχεις δει το Katekyo Hitman Reborn?(εχει σχεση με Ιταλια κλπ, γιαυτο ρωταω!) :D
Εδω τα παρτυ γινονται παντα Παρασκευη που εχω μαθημα μεχρι αργα γαμωτοοο.....και δεν εχω παει! Αλλα ντυθηκα περσυ στις αποκριες Orochimaru και φετος Byakuya! Χιχιχιχι!
May 15 2009 16:01
AngelPoTaGaTo → AristidisK
ok! αν βρω και εγώ κάτι νέο π.χ. trailer ή οτιδήποτε θα σε ειδοποιήσω:byejg9:
May 15 2009 15:51
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[COLOR=black]:tensai: Μόλις τα βρω θα σου στείλω μύνημα γεια για τώρα.:byejg9:[/COLOR]
May 15 2009 15:34
Erisadesu → Orion19
έλα ντε που το είδα...
επαιζε και στο gokusen ρε ούτε που τον θυμάμαι κομπάρσος θα ήταν.
May 15 2009 14:47
Daf_Chan → Glaurung
hello my friend.Να 'μαι και πάλι εδώ, μετά από μήνες απουσίας.:uhh:
Για πες, τι νέα; Πώς εγραψες σήμερα;:blingeye2: γενικά πώς τα πας;;; Επειδή δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σύντομα, καλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλή επιτυχία και για τα υπόλοιπα.. άντε υπομονή! Σχεδόν τελείωσες τυχερέ!! :nanana:
May 15 2009 14:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed