Jump to content

Community Status Updates

Photo

mysticismlover → Kirenahana

τι κάνεις? ο λαιμός καλύτερα ? ^^ κατέβασα από Miyavi ό,τι βρήκα στο net και μου βγαλε 4 cd. το τραγούδι πάντως που μου άρεσε πιο πολύ είναι το また夢で逢いましょう [δεν ξέρω στα αγγλικά μετάφραση :$ ]
May 14 2009 23:19
Photo

mysticismlover → MisaYoshiko

Δεσποινής Misa Yoshiko το ερχόμενο Σάββατο σας προσκαλώ στο Erotica ως συνοδό μου. Δέχεστε ω πολυλατρεμένη? <3
May 14 2009 23:09
Photo

Sanzo → Azathoth

ελα! χτες εφυγα για μαθημα! Ωωω, μενουμε οντως παρα πολυ κονταααααα!!!! :D Εγω μενω στον κατω πεζοδρομο κοντα, ουτε 10 λεπτα αποσταση!! Παιζει να γνωριζομαστε φατσικα δηλαδη!!!! Χαχαχα, καλο!!Λες να ειμασταν και στο ιδιο σχολειο?λοοοοοολ!!!!! :D :D Και δεν ηξερα κανεναν να ασχολειται με anime περιοχη! Τελειο! Γινονται στην Αθηνα τιποτα cosplay party? εδω γινονται συχνα! Και εγω εχω δει τοσα πολλα που ειναι δυσκολο να φτιαξω με σιγουρια το top5 αλλα σιγουρα μεσα ειναι Orochimaru, Sanzo,Szayel! Για τις αλλες δυο θεσεις πρεπει να σκεφτω...!
May 14 2009 23:05
Photo

geogoku

heh...les?pote den ksereis!an k to pio swsto tha htan na perimenw tin anakoinwsi tou paixnidio mias k mporei na min einai sto ps3 opote na exw kanei ontws lathos...
May 14 2009 22:56
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Συμφωνώ μαζί σου φυσικά. Γενικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία της Ιαπωνίας πιστεύω, όχι μόνο για τις γυναίκες. Είναι πολύ υποκριτική. Σε καμιά 100 χρόνια μπορεί να φτάσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο σ' αυτόν τον τομέα. Εμ γι αυτό όταν ρωτήσαμε την δασκάλα μας γιατί δεν γυρίζει πίσω μας κοίταζε σαν εξωγήινους.:hahaha: Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι νιώθει πολύ πιο ελεύθερη εδώ. Το έχω ξαναπεί: Τα yaoi πιστεύω ότι δημιουργήθηκαν για να γίνουν πιο δεκτικές οι Γιαπωνέζες στο θέμα του σεξ. Μπορεί να τις θέλουν "αθώες" απ' έξω αλλά στον άλλο τομέα...Εντελώς υποκριτικό. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με την Ιαπωνία γιατί τους θεωρώ σπουδαίους ως λαό. Ούτε θα ήθελα να μείνω εκεί. Για μικρό χρονικό διάστημα ναι, αλλά κυρίως για να φάω όλα αυτά που βλέπουμε.:congrats:Αν δεν ήταν τα anime δεν θα ασχολούμουν καθόλου μαζί τους.Απλά εξαιτίας τους άρχισε να μ' αρέσει η γλώσσα και δημιουργήθηκε αλυσιδωτή αντίδραση.
May 14 2009 22:34
Photo

zade → Anelis

YEAHH . I found a torrent ! No german shit. Pure English .[URL]http://btjunkie.org/torrent/Gnaw-2009-DVDRIP-XviD/379606094931efe64a890ab774bd2ca71a16ccdcb067[/URL]
May 14 2009 22:27
Photo

Nighteyes → ahireasu

Άσχετο ξεάσχετο με ψήσανε και μένα και είδα doramas.:congrats: Και κόλλησα τώρα και μ' αυτά. Το Zeni Geba φταίει για όλα.:erk: Καταπληκτική σειρά αν δεν την είδες τρέχα.:wooi2: Και μετά είδα το Maou που αν και μου άρεσε πολύ, το Zeni Geba δεν το έφτανε. Κι έτσι από κει που δεν είχα καμία σχέση με Ιαπωνία πριν 1 χρόνο έχω φτάσει να βλέπω anime, να πηγαίνω Ιαπωνικά, να βλέπω doramas και να ακούω τα J pop τραγούδια των opening των anime και των doramas. Ε ρε ζημιά που έχω πάθει. Ειδικά για τα doramas δεν περίμενα ποτέ ότι θα δω. Δεν με ενδιέφερε καθόλου να βλέπω Ιαπωνικά σίριαλ. Εδώ Ελληνικά δεν βλέπω. Το μόνο που ελπίζω είναι να μην με πιάσει και καμιά τάση fangirlισμού. Δεν θα το αντέξω αυτό το χτύπημα.:uhh: Τωρα γι αυτό που είπες, είναι κάποιοι που τους αρέσουν πιο πολύ τα ongoing. Αν δεν το αντέχεις όμως υπάρχουν άπειρα καλά anime προηγουμένων ετών. Δεν πιστεύω να τα έχεις δει όλα. Από κει πέρα αποφασίζεις ανάλογα με το τι θες να δεις.
May 14 2009 22:14
Photo

Hellraider → noname

Ναι το Clannad είναι έπος(kyoani fanboy here) αλλά δεν είναι harem (ίσως το πρώτο μισό της πρώτης σεζόν να μπορούσε να θεωρηθεί) οπότε όχι δεν θα ντυθώ δημόσια γαλοπούλα ακόμα.:kakaka:
May 14 2009 21:46
Photo

Hellraider → geogoku

Μάλλον δεν το έπιασες :P.Το έγραψα αυτό επειδή οι φήμες θέλουνε το MGS4 και στο 360 και ότι αυτή θα είναι και η ανακοίνωση του Kojima .Εσύ στο κατάλληλο μέρος το Postares μην αγχώνεσαι:riiight:
May 14 2009 21:42
Photo

mysticismlover → Matsu

[QUOTE]Παρ'ολα αυτα ειναι αντιεπαγγελματικο να προφασιζεται αρρωστια επειδη δεν της βγηκαν οπως τα ηθελε, και να απογοητευει ακομα και αυτους που τελικα καταφεραν να πανε.[/QUOTE] σου απαντάω εδώ γτ τώρα το δα =] όντως το θεώρησα πολύ αντιεπαγγελματικό και ανεύθυνο το ότι προφασίστηκε ασθένεια. ενώ τη θαύμαζα πολύ σαν performer και σαν καλλιτέχνιδα γενικότερα γτ πίστευα πως έχει μια ποιότητα η μουσική που επέλεγε,από τοτε δεν έχω ξανακούσει σχεδόν καθόλου κομμάτια της. επιπλέον είχαν έρθει πολλά άτομα από επαρχία =/ αυτοί ναι μεν αποζημιώθηκαν για το εισιτήριο της συναυλίας,αλλά τα έξοδα που έκαναν για να έρθουν αθήνα και να πάνε στη συναυλία δεν τους τα επέστρεψε κανείς.
May 14 2009 20:28
Photo

Lokemono

δε νομιζω να το γνωριζαν ρε συ,εμενα μου φαινεται οτι ειναι εντελως τσιμπαω εναν hello απο δω οι κανονες xD παντως με εβαλες να δω παλι κομματι του επισοδειου και να σκεφτω μερικα πραγματα (ανακαλυψα και 1 σημειο ποθ ειχα καταλαβει λαθος ^^). Το κακο ηταν οτι πηρε ωρα ολη η ιστορια και δε μπορεσα να κανω μια δουλεια που ηθελα χαχαχα. Aντε να βγει το νεο, μπας και μαθουμε και τπτ παραπανω :D
May 14 2009 20:08
Photo

mysticismlover → Erisadesu

[QUOTE]έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes)[/QUOTE] σιγά καλέ αφού το είπα σε vm δεν το χω κρυφό =D η αλήθεια είναι ότι μου την έδινε πολύ γιατί τους έκανε όλους ό,τι ήθελε και οι καημένοι δεν είχαν επιλογή παρά να την υπακούσουν.πέρα του ότι το concept του κόσμου που είχε δημιουργήσει αυτή μου φάνηκε λίιιιγο κουλό [βέβαια γούστα είναι αυτά] το Saikano τι πραγματεύεται? ? ?
May 14 2009 20:06
Photo

ahireasu → Nighteyes

Απο περιεργεια κυριως,γιατί έβλεπα ενα jdorama on the go( ξέρω ασχετο απο anime) αλλά αν και μου άρεσε αρκετά ξενέρωσα με την αναμονή λόγο του subteam.... και επειδή τρώγομαι :P για κάποια anime που παίζουν τώρα αλλά φοβάμαι ότι θα πάθω μια απο τα ίδια είπα να κάνω μια one "man" δημοσκόπηση :P:P
May 14 2009 19:52
Photo

Johnyman → Being Of Darkness

γεια!! ειμαι ο γιαννης απο το οπ.γρ. πως παει?
May 14 2009 19:14
Photo

monoLoke

κοίταξε την απάντηση που έδωσα στον sunabouzu ακριβώς από πάνω σου...Από αυτά που λέει ρε συ εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω...Τέσπα τι να πω ίσως και εμένα θα μ' άρεσε περισσότερο να το έχουν επιλέξει αυτοί οι ίδιοι...Οψόμεθα :P Edit γιατί είδα το edit σου...[SPOILER]μου έδωσε την εντύπωση με αυτό που είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί ήδη ήξεραν με κάποιο τρόπο τι σημαίνει να είσαι selecao και εκεί στήριξα όλη μου την υπόθεση και πάνω στο γεγονός φυσικά ότι και μένα θα μου άρεσε περισσότερο έτσι...[/SPOILER] Ανυπομονώ για το επόμενο επισόδειο πάντως :)
May 14 2009 18:58