Community Status Updates
iristella → Tea-chan
ITACHI WAS STRAIGHT !!!! And appart from sasuke and madara i dont wanna imagine him with anybody else:nanana::nanana::nanana::nbleed::nbleed::nbleed:
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι... Ο Kisame τον γούσταρε στάνταρ. Απλά ο Itachi δεν του καθότανε. Θυμάσαι τότε που [spoiler=naruto manga spoilers] νόμιζε ότι πέθανε ο Sasuke βγαίνει έξω στην βροχή και τον ακολουθεί ο Kisame και του λέει "If i didnt knew any better i d swear that you are crying?" Δλδ και προσέχει να μην τον θίξει στην αξιοπρέπεια, και τσεκάρει αν είναι καλά προκειμένου να τον "παρηγορήσει". Συν του ότι δεν του χάλασε ποτέ χατήρι όσο περίεργο και να ήταν (γιατί τι δουλειά είχε τώρα να μπλεχτεί ο Kisame στα οικογενειακά των Uchiha) + του ότι τον ακολουθούσε πάντα in sickness and in health που λέμε και ακόμη και ο ίδιος ο Madara αν και ήξερε τον Kisame πολλά χρόνια δεν του αποκάλυψε την ταυτότητα του γιατί φοβόταν ότι θα το έλεγε στον Itachi που υπεραγαπούσε:wooi2::wooi2:. Isnt unrequited love so cute????? To πιο τραγικό είναι ότι πέθανε ο Itachi χωρίς να ακούσει το I love you από τον Kisame:nanana: (even though i m sure that deep down he knew).... [/spoiler]
Τελικά τo naruto είναι εξαιρετικό shonen ai..... :hahaha::hahaha::hahaha:
May 15 2009 18:41
Tea-chan → iristella
ITACHI x KISAME!
Θα σε πιάσω αδιάβαστη ρε, πού θα μου πάει...!
May 15 2009 18:28
ahireasu → Nighteyes
Για πες gintama να κατεβασω την δευτερη σεζον? γιατι καπου ειχε πιασει το ματι μου που ελεγες οτι απο το 40-50 επ και πανω αρχιζει να λεει... ή ηταν για αλλο ανιμ αυτο?
May 15 2009 18:24
iristella → Tea-chan
Well η κόντρα που είχαν στην αρχή μπορεί να μην ήταν αποκλειστικά πάνω από τον Naruto aλλά ένας τρόπος για να εκφράσουν τα συναισθήματα που έκρυβαν ο ένας για τον άλλο. Πχ φαντάσου το εξής σκηνικό. Ο Iruka με τον naruto περπατάνε αμέριμνοι, την ίδια στιγμή ο Kakashi κάπου προσποιείται ότι διαβάζει το Icha icha ενώ στην πραγματικότητα χαζεύει τον Iruka. Mετά παίρνει τον μαθητή του (ήταν υπεύθυνος για τις ομάδες) και του αλλάζει τa φώτα στην αυστηρότητα για να τραβήξει την προσοχή του....
Και φυσικά μπαίνει ανάμεσα στον Iruka και τον Pain για να τον σώσει. Τι πιο τρανή απόδειξη αγάπης θέλει κανείς?:wooi2:
[SPOILER= rabu rabu][IMG]http://i80.photobucket.com/albums/j186/donutlover345/Kakashi%20x%20Iruka/foreverKakaIru.png[/IMG][/SPOILER]
May 15 2009 18:23
ahireasu → Nighteyes
Χμμ δλδ τα κομματια που ακους λογο τις επαναληψης στα anime/dorama σου μενουν + δεν καθεσαι να ψαχνεις διαφορα γκρουπς για να βρεις κατι που σου αρεσει.
May 15 2009 18:14
Tea-chan → iristella
Πώς γίνεται να έχω ταλέντο σε κάτι που δε μ'αρέσει...; I FAIL!
Ε, εντάξει, δεν ήταν και το καλύτερο παράδειγμα. Κάτι άλλο... χμμ... Α, ναι! KakashixIruka! Beat THAT!
May 15 2009 18:05
Glaurung → Daf_Chan
... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα φαίνεται
Που χάθηκες εσύ ??? Είπαμε , να είμαστε επιμελής με τις υποχρεώσεις μας , να προτιμούμε ένα καλό βιβλίο από το pc , αλλά όχι και έτσι . Ούτε ένα γεια , ούτε να δεις τι κάνω βρε αδερφάκι μου . [spoiler]:hahaha:[/spoiler]
Πέρα από πλάκα , εκτός από το ότι ειλικρινά ξαφνιάστηκα , μου έφτιαξες το κέφι , ήταν η τελευταία πινελιά μιας καλής μέρας . Τα θέματα ήταν βατά ( εντελώς κλισέ έκφραση :P ) και νομίζω ότι τα πήγα καλά . Άμα εξαιρέσουμε το ότι ξέχασα να βάλω τίτλο στο άρθρο μου και το ότι μάλλον έκανα λάθος ένα αντώνυμο ( εσύ που είσαι της θεωρητικής , πιο είναι το αντώνυμο της «ευθύνης» ? σκέφτηκα το «ανευθυνότητα» , αλλά αυτό είναι το αντώνυμο της «υπευθυνότητας» ) στις ασκήσεις δεν νομίζω να έχω άλλα λάθη . Πλάκα-πλάκα είναι πολύ χαλαρά στην εξέταση . Είχα άγχος όταν ήμουν στον δρόμο και πήγαινα , αλλά μετά φεύγει αμέσως ( εκτός άμα σου φαίνονται κινέζικα :P ) . Τώρα Δευτέρα έχω Μαθηματικά Γενικής Παιδείας , το μόνο επικίνδυνο είναι η θεωρία γιατί έχει τα ίδια πράγματα με της κατεύθυνσης με άλλα λόγια σε κάποια σημεία και μπορείς να μπερδευτείς .
Γενικότερα είμαι μια χαρά , κουρασμένος και γεύομαι ήδη την ελευθερία . Άμα εξαιρέσουμε το άγχος που έχω για 2 μαθήματα είναι πολύ ανέμελη περίοδος τώρα . Σκεπτόμουν εγώ και κάτι φίλοι μου να πάμε Φλωρεντία τον Ιούλιο , οπότε κοιτάω που και που για το ταξίδι και ταξιδεύω με το μυαλό . Εσύ πως τα πας ??????? Όλα καλά ? Έκοψες μαχαίρι το pc και την επικοινωνία και για μία φάση σκέφτηκα μήπως έγινε κάτι . Πες λίγο τα νέα σου όταν κάτσεις πάλι και έχεις λίγο καιρό .
Καλή επιτυχία και σε σένα στις ενδοσχολικές εξετάσεις και ευχαριστώ για τις ευχές σου
Α να μου χαθείς , με συγκίνησες :run:
May 15 2009 18:02
iristella → Tea-chan
Τις έχω δει απλά θεωρώ ότι πάει χαμένο το ταλέντο σου:hahaha::hahaha:
Αnd narusasu is not an out of the blue couple. Φαντάσου δηλαδή να είσαι ο Sasuke (which means that your sexual orientation is kind of ambiguous + the brother complex) και να έχεις έναν τυπά (τον οποίο έχεις φιλήσει στο 1ο επεισόδιο) να σε παρακαλάει και να σου μιλάει για bonds (kinky!) και άλλα μυστήρια πράγματα. Its like fate! It s obvious they are destined to be together:wooi2::wooi2::wooi2:
May 15 2009 18:02
Tea-chan → iristella
Άχου το, τί αθώο που είναι!:kawaii:
Sexual inneduos φτιάχνεις από τα ΠΑΝΤΑ. Δεν έχεις ακουστά το fanfiction/fanart;;; Ντροπή και αίσχος, όντως!:ballumad: Να ενημερωθείς πάραυτα! Θα σου βάλω τεστ μετά, κανόνισε! :chigau:
Και είσαι επίσης πολύ καινούρια στο forum και δεν έχεις δει τις παλιές υπογραφές μου. Εκεί έγραφα με ΜΕΓΑΛΑ γράμματα "I'm NOT a yaoi fangirl. And I feel damn PROUD of it!" Μου γυρίζει το μάτι με τα yaoi, ΕΙΔΙΚΑ με τα out of the blue, όπως NarutoxSasuke. Μπρρρρ, ανατριχίλα μού'ρχεται και μόνο που το σκέφτομαι...:colddd:
Οπότε όχι, I'm not gonna join... ούτε για όλα τα cookies του κόσμου!
May 15 2009 17:54
iristella → Tea-chan
Σοβαρά είμαι yaoi fan girl κάτι μήνες τώρα και [U][B]ΔΕΝ [/B][/U]το σκέφτηκα έτσι εκείνο το πλάνο μεχρι τώρα. [SIZE=3][B]SHAME ON ME!!!!!!!![/B][/SIZE]:oo::uhh: Bέβαια μόλις κατέστρεψες την αγαπημένη μου σκηνή από αυτό το chapter, αλλά χαλάλι σου με τέτοιο γέλιο που έριξα.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Να σου πω..... Wanna join the yaoi side of the force? You ve got the talent (of making yaoi inuendos out of everything that is):hahaha::hahaha::hahaha: We have cookies!!!!!:try:
May 15 2009 17:46
Xa0s → MisaYoshiko
[URL]http://www.onemanga.com/directory/one-shot/[/URL] εδώ υπάρχουν όλα τα one shot που έχει ανεβασμένα το one manga
May 15 2009 17:42
Tea-chan → iristella
Ναι, είναι γεγονός πως ζούμε για να διαφωνούμε εμείς οι δύο! :P
Μα τώρα πε με, μπήχτηκε κάτι μέσα του και άρχισε τα "αχ" και "βαχ"! Θά'πρεπε να γίνει uke με τον Yahiko να δει αυτός!
May 15 2009 17:40
iristella → Tea-chan
Moυ αρέσει που συμφωνούμε απόλυτα στο Naruto latest chapter :hahaha::hahaha::hahaha: Ιt s like reversed telepathy or something.
[quote=iristella;310543]Το chapter σε γενικές γραμμές μου άρεσε πάρα πολύ (δλδ μου άρεσε όλο εκτός των τελευταίων 2 σελίδων). Τέλεια η μάχη του Nagato με Danzou Ηanzou και λοιπούς στρατούς. Ιδίως η σκηνή με το Summon ήταν πάρα πολύ όμορφη imo.
[/quote]
[quote=Tea-chan;310615]Ωραία, τί αηδία chapter ήταν αυτό; Ο Nagato στη πρώτη σελίδα να μοιάζει με τον άλλον τον βλαμμένο τον Sucksuke, να θυμίζει έντονα emo, και να κάνει crush-diet με το [U][B]που βιάζουν τα καρφιά το σώμα του.[/B][/U].. αίσχος κι ελεεινό. [....]
Μόνο οι δύο τελευταίες σελίδες άξιζαν κάτι, τόσο σεναριακά, όσο και συναισθηματικά.
[/quote]
I loled :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
May 15 2009 17:36
Azathoth
→
Sanzo
έδωσα σήμερα, αλλα πάω σαν τουρίστας, οι αντίστοιχες ιταλικές είναι που με ενδιαφέρουν και δεν έχουν αρχίσει ακόμα! πάντως τα σημερινά ήταν πανεύκολα :D by the way τι μουσική ακούς? :P
May 15 2009 17:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed