Jump to content

Community Status Updates

Photo

samurai_pizza_dora → Erisadesu

Xεχε, ας πουμε οτι σημερα δεν πατησα στο πανεπιστημιο, την τεταρτη ειχαμε εκλογες, και την πεμπτη πηγα μονο για ενα εργαστηριο. :hahaha: Αμα αρχισω κάτι(οσο χαλια ή καλο και να ειναι) δεν παιζει να σταματησω εαν δεν το τελειωσω! Μην ανησυχεις Eri μου, hikikomori δεν θα καταντησω! :hahaha:
May 16 2009 01:25
Photo

Orion19 → iristella

Πρώτον, και βέβαια το έχω πάρει είδηση και δεύτερον..... KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Awwww! Τι γλύκας!!! Τον βλέπεις έτσι και λες "σίγουρα uke" και κοίτα τι μας βγήκε! Αχαχαχα. Βέβαια και απο τα δύο κάνει, αλλά primarily είναι seme. :canthelp:
May 16 2009 00:05
Photo

iristella → Orion19

Ori chaaaaan look what i found [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/kk.jpg[/IMG] Guess who is that adorable baby who turned into an even more adorable bishie...... Btw το extra spin off σε manga του Junjou romantica με τον τίτλο junjou mistake (feat asahina x Isaka) το έχεις πάρει είδηση ne?
May 15 2009 23:59
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black]:kawaii:ΟΚ !!!:wooi2:[/COLOR]
May 15 2009 22:47
Photo

Kirenahana → mysticismlover

Τι εννοείς δε μετράει? Γιατί και γω πριν 5 χρονια το πήρα... Είσαι σίγουρη? Για τι το χρειάζεσαι και στο είπανε αυτό? Εγώ κατα βάση σαπίζω στις εργασίες της σχολής, διότι ανακάλυψα ότι τα γαλλικά μου είναι σε τέτοιο σημείο καταστροφής που το πήρα προσωπικά το θέμα και είπα να κάνω μαζική εξάσκηση (έρχεται και εξεταστική...). Το νησί έχει ήδη τόσους τουρίστες που έχουν αρχίσει να μου σπάνε τα νεύρα (ξες τι είναι να πρέπει να σταματάς κάθε δύο λεπτά το ποδήλατο επειδή νομίζουν ότι τα καντούνια είναι πεζοδρόμια και πάνε με το πάσο τους, ή επειδή βγάζουν φωτογραφίες ΤΑ ΠΑΝΤΑ?)... Κατά τ άλλα καλά... μάλλον.
May 15 2009 22:28
Photo

Erisadesu → samurai_pizza_dora

Η ταχυτητα με την οποια βλέπεις τα dorama Με τρομάζει
May 15 2009 22:15
Photo

GkLoc → Scorpion

Berserk oeoooooooooo
May 15 2009 21:41
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Λεει οτι τα πηγε καλα τουλ και έχει κεφια(μιας και δεν ειχε ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια) Αλλα επειδη η εκθεση ειναι μια λοτταρια και μιση, θα δουμε.
May 15 2009 21:08
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Ne,ne...O Andrew πως τα πήγε?Έσκισε :P
May 15 2009 20:35
Photo

Nighteyes → ahireasu

Από την αρχή να το κατεβάσεις. Τα πρώτα 2 είναι filler αλλά στην ουσία παρουσιάζουν κάποιους από τους χαρακτήρες της σειράς. Αυτό που έχω πει είναι ότι επειδή μπλέκει πολλά είδη, καλό είναι να δει κανείς μέχρι το 60 για να κρίνει. Όλα μου άρεσαν εμένα αλλά όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο και κάποια επεισόδια κορυφαία. Όμως δυστυχώς το ποια είναι κορυφαία εξαρτάται από το γούστο του καθένα, αν και ξέρω για μερικά που έχουν αρέσει σε όλους το ίδιο. Είναι μια σειρά που αν κάποιος την δει μέχρι το 60 δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει. Κάποιοι μπορεί να κολλήσουν με τα αστεία, κάποιοι με τα σοβαρά, κάποιοι με την δράση. Απλά επειδή είναι αυτοτελής περίπου οι ιστορίες, εναλλάσσονται τα είδη.
May 15 2009 20:15
Photo

iristellaTea-chan

[IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r248/star-ness/kitten.jpg[/IMG]
May 15 2009 19:04
Photo

Tea-chaniristella

Παραιτούυυμαιιιιι!! ;.;
May 15 2009 18:56
Photo

Dxs → Glastenen

mad hatter!!! εχεις κατι σε μεγαλυτερη εκδοση απ το αβαταρ? :)
May 15 2009 18:53
Photo

iristellaTea-chan

Thats bleach!!!! There is not enough character development to sustain any kind of romance xDDDD
May 15 2009 18:51
Photo

Tea-chaniristella

Και η προσπάθεια συνεχίζεται... Komamura x Toushiro.
May 15 2009 18:45