Community Status Updates
Orion19 → Erisadesu
Βρε ξεχασιάρ'κο γατί...
Μήπως είδες για το "μισός αμερικάνος" εδώ
[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=309029&postcount=20[/URL]
που έγραψα οτι ο σκηνοθέτης μιας upcoming ταινίας του Kenichi είναι αμερικάνος; :canthelp:
May 16 2009 11:19
Kirenahana → mysticismlover
καλέ ναι, ο λαιμός μια χαρα(?) πάνω κάτω. Εξεταστικές μάλλον από ιούνιο τώρα. Για όσες σχολές έχω ακούσει, όλοι γύρω στις 10 (+/-3μέρες) ξεκινάνε. εμέις στις 8.
May 16 2009 11:08
καλέ ναι, ο λαιμός μια χαρα(?) πάνω κάτω. Εξεταστικές μάλλον από ιούνιο τώρα. Για όσες σχολές έχω ακούσει, όλοι γύρω στις 10 (+/-3μέρες) ξεκινάνε. εμέις στις 8.
May 16 2009 11:00
a2a → Nighteyes
Πολύ χαίρομαι! Ήθελα να πιστεύω ότι δεν έχασα τη φόρμα μου στις προτάσεις! Το Yasha θα το ευχαριστηθείς μέχρι το τελευταίο λεπτό στο εγγυώμαι!
May 16 2009 10:44
Yu_Kanda → Night Wizard Seal
Alloz m8 sorry που δεν απαντησα νωριτερα αλλα δινω πανελληνιες αυτες τις μερες και λιγο το αγχος,λιγο ο ελαχιστος χρονος που εχω δεν προλαβα να σου απαντησω.Σε γενικες γραμμες εγω παντως καλα ειμαι.Εσυ τι λεει?Ναι κι εμενα το D.Gray-man ηταν απο τις αγαπημενες μου σειρες,κριμα που την τελειωσαν ετσι :( ελπιζω να συνεχιστει αργοτερα αφου προχωρησει λιγο το manga.Btw to manga το εχεις διαβασει καθολου??
May 16 2009 10:32
Nighteyes → a2a
Είδα τα πρώτα 10 λεπτά από Yasha και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.:wooi2: Χτύπησες διάνα μιλάμε.:congrats: Θα ενημερώσω στο thread όταν το προχωρήσω λιγάκι.
May 16 2009 09:46
samurai_pizza_dora → ichigo13
Tα εχω παρει μιλαμε με το msn!-_- Σημερα το πρωι ελαβα τα μνμ που μου ειχες στειλει χθες. Γαμωτο βλακεια μου που εβαλα να νεο version, αλλα κάθε φορα που εμπαινα με επριζε οτι υπηρχε μια νεα εκδοση για εγκατασταση...
Να πεθανει ολη η ομαδα που σχεδιασε αυτη τη #$%^#$% τη νεα εκδοση.
May 16 2009 08:31
samurai_pizza_dora → Erisadesu
Lol, βασικά το ειδα τοσο υπερβολικα γρηγορα που σε μια φαση αρχισα να ψιλοβαριεμαι. Και αναρωτιομουν πως στο καλο θα δω 55 επεισόδια απο το x-family... Αλλα στην τελική το x-family εχει πιο πολλη πλακα και βλεπεται ακομη πιο ευκολα.
Gambate Eri, μπορει καποια μερα να καταφερεις να σπασεις το ρεκορ τηλεθεασης μου(30 επεισόδια ανιμε σε μια μερα) :P
May 16 2009 08:26
Erisadesu → samurai_pizza_dora
είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει Hikikomori :)
απλά πάνω που χάρηκα ότι θα βλέπαμε παρέα το Ko One εσύ το τελείωσες κιόλας...
May 16 2009 03:20
mysticismlover → Kirenahana
μήπως ξέρεις πότε ξεκινάνε οι εξεταστικές? δεν έχω ασχοληθεί καθόλου =Ρ
btw ο λαιμός σου είναι καλύτερα τώρα?
May 16 2009 02:38
Καλα, να βλέπεις 60 άτομα σε γκρουπάκι, όλα ακολουθώντας τη νόρμα "φοράω-κάτι-άνετο-και-εντελώς-απαίσιο-στυλιστικά", με το κλασσικό τοπ, βερμουδίτσα, καλτσοσανδαλάκι και το επικό πλέον ημί-καπέλο (σαν εκείνα που φοράνε υπάλληλοι σε φαστφουντάδικο...) ή ενναλακτικά αλλά εξίσου χάλια το ψαθί με τις άκρες τραβηγμένεσ κάτω όσο πάει...
:if:Όσο για την επάρκεια... πίστεψέ με, σε νιώθω.
May 16 2009 01:54
Σοβαρα? Τραγικό... Δηλαδή παλι να δίνουμε πτυχία γαμώτο????Εγώ μετάφραση σπουδάζω. Οι τουρίστες κολλάνε απλά στο γεγονός ότι μένω σε νησί, κι ότι επηρρεάζουν σημαντικά τη διάθεση μου για τους λόγους που ανέφερα.
May 16 2009 01:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed