Community Status Updates
Glastenen → Dxs
χαχα...μάλλον όχι :Ρ όλες οι εικόνες του χαττερ είναι απτο μάνγκα και επομένως, μικρές. πάλι καλά που κάποιοι τις χρωματίζουνε...
May 16 2009 14:25
Nighteyes → Orion19
ΟΚ.
Ξεκίνησα το Yasha. Πολύ καλό φαίνεται αν και το παίξιμο του Hideaki θέλει λίγο στρώσιμο. Το έχεις δει;
May 16 2009 14:14
Orion19 → Nighteyes
Δε το έχω βρεί ακόμη. Θα σου πω όταν το βρω.
Δε με πειράζει να το δω βασικά. Απλά μου ήρθε σαν σοκ. Αχαχα.
Εδώ δε τα έχουνε κλειδωμένα τα canal και σε κάποια φάση νομίζω και τα Filmnet έτσι ήταν.
Αλλά, ναι, πολλοί δίνουν γερά λεφτά για τέτοια. Έλεος... :deadga6:
May 16 2009 13:58
Scorpion → GkLoc
Nαι αρχισα το ανιμε και τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
May 16 2009 13:38
Nighteyes → Orion19
Well, εγώ δεν έχω filmnet και όσες φορές έτυχε να δω ήταν σε κάτι τοπικά πριν αρκετά χρόνια. Αν είχα παραδέχομαι ότι θα έβλεπα κάποιες φορές, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πήγαινα να βάλω συνδρομητική για τις τσόντες, ούτε να πάω να νοικιάσω, ούτε να βρω στο net.
Συμφωνώ σε όσα λες. Βέβαια τα περισσότερα yaoi δεν είναι ούτε κατα διάνοια hard(που δεν θα με πείραζε να υπήρχαν μερικά ακόμα τύπου sensitive:nbleed:).
Αν θες μπορώ να το δω πρώτα εγώ και να σου πω. Δεν έχω πρόβλημα. Δώσε link μόνο.
May 16 2009 13:22
Orion19 → Nighteyes
Ακριβώς για τους ίδιους λόγους δε τα βλέπω και εγώ. Με στεναχωρεί η όλη υπόθεση. Άσε που τέτοιες ταινίες δε δίνουν και το καλύτερο παράδειγμα σε νέους. Πόσες φορές έχεις δεί προφυλακτικό εν χρήση σε τέτοια; Εγώ όσες φορές έχω πετύχει (Canal και Filmnet τη νύχτα, δε τα αποφεύγεις στο zapping) δεν έχω δεί.
Και σε όσους αρέσει η δουλειά τους, τους λυπάμαι γιατί κάτι που θα μπορούσε να είναι μοναδική στιγμή με τον άνθρωπό σου το έχουνε κάνει αγγαρεία.
Προτιμώ τα yaoi μου που έχουνε και υπόθεση, έχει μπεί πραγματική τέχνη στο να γίνουν ΚΑΙ δεν εμπλέκονται πραγματικά άτομα.
Πάντως θα το φορτώσω αυτό (αν και βιασμούς και τέτοια δε τα αντέχω) απο περιέργεια και μόνο... Θα κρατάω το μαξιλάρι κοντά καλού κακού μη τον δω σε καμμία compromising στάση και με τρέχουν :hahaha:
May 16 2009 13:13
Nighteyes → Orion19
Κι εγώ δεν βλέπω (για hard core μιλάω. Ούτε soft βλέπω γιατί χασμουριέμαι.). Δεν είναι ότι με πειράζει να δω από άποψη σεμνοτυφίας ή κάτι τέτοιο. Έχει τύχει να δω και μου άρεσε(you know in what way). Αλλά δεν ψάχνω να δω κάτι τέτοιο. Θεωρώ λυπηρό να την βρίσκω με κάτι που αυτοί που παίρνουν μέρος ποιος ξέρει τι τους οδήγησε να φτάσουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Είναι η πλήρης εμπορευματοποίηση του ανθρώπου για μένα. Ακόμα και να κάνουν αυτήν την δουλειά επειδή τους αρέσει(τι να αρέσει από κάτι τέτοιο δεν έχω ιδέα, ειδικά στις γυναίκες, αλλά το χω ακούσει κι αυτό) ξέρω ότι κοιτάνε το ρολόι να πάνε σπίτι.
Αν είναι να δω κάτι τέτοιο προτιμώ anime. Δεν παίζει θέμα κακοποίησης, εξαναγκασμού και εξευτελισμού εκεί, γιατί δεν είναι αληθινοί άνθρωποι.
Βρήκα κι [URL="http://sharethefiles.com/forum/viewtopic.php?t=77436#4"]αυτό[/URL]. Δες στην φωτό. Τον βλέπεις πουθενά; Εγώ όχι.
May 16 2009 12:53
Orion19 → Nighteyes
Αχαχα. Morals aside, ελπίζω να είχε την ευκαιρία να πασπατέψει καμμία γιατί κρίμα... 18 χρονών παιδί σε ερωτική ταινία και να μη κάνει τίποτα;
Σα να πηγαίνεις πεινασμένο άτομο σε φαστφουντάδικο για να σφουγγαρίσει και να μη του δίνεις κανα μπιφτέκι είναι!:hahaha:
Απο την άλλη εύχομαι να παρέμεινε αθώο.. (λέμε τώρα :hahaha:)
Θα το φορτώσω και θα σου πω (θεέ μου τι κάνω για τα μούτρα του...)
May 16 2009 12:40
Orion19 → Nighteyes
Να'σαι καλά, you saved my sanity...
Τα απεχθάνομαι τα xxx και όσους είναι σε αυτά... δε θα το άντεχα... :deadga6:
Περίεργο να λέει τέτοια μια yaoi-holic, αλλά έχω και'γω τις περιέργειές μου :hahaha:
May 16 2009 12:36
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Lol :P.Βασικα θέλω πραγματικά μια μέρα να δω ποια απο τα μηνύματα που στέλνω έρχονται....
Μπορεί να πω και βλακεία καθώς δεν ξέρω αν η Microsoft στέλνει beta version ενημερώσεις μέσω msn αλλά μήπως έβαλες καμιά beta version?Επίσης τώρα ποια version έχεις?Να ψάξω για κανένα report.
May 16 2009 12:35
Nighteyes → Orion19
Επίσης [URL="http://www.imdb.com/title/tt1031249/"]εδώ[/URL]. Είναι 4ος στην σειρά(Το παιδί που μοιράζει τις εφημερίδες μπορεί να έκανε:hahaha:) και (πρόσεξε αυτό το τελευταίο) είναι βασισμένο σε novel.:hahaha:E δεν νομίζω η μέση hard core τσόντα να βασίζεται σε βιβλίο:hahaha: ούτε να γράφει γι αυτήν στο imdb. Αν και ο συγγραφέας μόνο perfect education έχει γράψει.:hahaha:
May 16 2009 12:30
Nighteyes → Orion19
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Καλά μην κάνεις έτσι, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.
Δεν πιστεύω να είναι hard. Εξάλλου ήταν πολύ μικρός όταν βγήκε. Δεν ξέρω αν είχε ενηλικιωθεί κιόλας όταν έγιναν τα γυρίσματα.(Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πάρει μέρος κανείς νόμιμα αν δεν έχει ενηλικιωθεί) Επίσης δεν έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο.
[URL="http://www.hkflix.com/xq/asp/filmID.530131/qx/details.htm"]Εδώ [/URL]λέει κάποια πράγματα για το rating.
May 16 2009 12:21
Orion19 → Nighteyes
Άνοιξε τα χέρια σου να με πιάσεις και σβήνω! Φέρε το περιοδικό να μου κάνεις αέρα! Η δεύτερη ταινία ever που έπαιξε ο Kenichi ήταν
Perfect Education 4: Secret Basement.......
μάντεψε τι είδους ταινία είναι... :terror2:
Θεέ μου ας είναι soft core, θεέ μου ας ειναι soft core... Δε ξέρω τι είναι το Category III, αλλά ελπίζω να υπάρχουν και 4 και 5!
Με συγχωρείς ένα λεπτό όσο παθαίνω εγκεφαλικό...:deadga6:
May 16 2009 12:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed