Community Status Updates
Serestrum → iristella
Μπαραραβο κοπελια... οτι απορια εχεις για το σεναριο ελα να μου πεις... και γω την ιδια θα εχω...:hihi2:
May 16 2009 18:51
Night Wizard Seal → dennisuke
Οχαιο φιλε μου!!!!(καλα εε τι γαματες εικονες ειναι αυτες??)
χΔ χΔ
May 16 2009 18:45
valadorn → Green Fury
Επιτελους.Welcome back..D&D αμεσως μετα τις εξετασεις να βρουμε και αλλους να νιωσουμε...To tengen κτλ.. πως παει? Τελειωσες? Κανε και κανενα post να ανεβουμε!!:P Αnime FTW παντα
May 16 2009 18:38
Night Wizard Seal → Yu_Kanda
Σε καταλαβαινω ρε φιλε ,τι να κανομε οι εξετασεις ειναι αλλο παλουκι:)(και ειδικα οι πανελληνιες)
Και εγω καλα ειμαι και εγω εξετασεις δινω(αλλα οχι πανελληνιες:))Δν ξερω αν επισκεπτεσαι καθολου το θρεντ για το μανγκα,αλλα ναι το εχω διαβασει το μανγκα μεχρι εκει που εχει βγει και ναι εχω εκπλαγει,αλλα θα ηθελα πολυ να συνεχισει και το ανιμ γιατι ολα αυτα τα επ που εχουν κανει ειναι απιστευτη δουλεια (που να το προχορησουν κιολας ,θα ειναι ακομα καλυτερο:bath:)Εσυ το διαβαζεις??(να φανταστω ναι...)
May 16 2009 18:37
Orion19 → Nighteyes
Εγώ senpai; Αχαχαχα. 11 χρόνια πιο μικρή απο εσένα είμαι :hahaha:. Μούλικο ακόμα, μούλικο! :canthelp:
May 16 2009 18:27
Azathoth
→
Sanzo
από αυτά που είπες μονο με τους samael τα πάω κάπως καλά :P ακούω : Viking metal/Doom metal/Folk metal/Black metal/classical music/ opera/ country/ folk. :D
May 16 2009 18:20
Green Fury → valadorn
Γεια σου Ηλια.Τι γινεται ρε παιδι?Ασε ρε ειχα προβληματα με το νετ. τεσπα.τωρα ολα καλα.Επιστρεφω δριμυτερος.Περιμενω με τν πρωτη ευκαιρια να βρεθουμε για ΔκΔ.θα νοιωσουν ολοι τν δυναμη του δρυιδη.Χαχαχαχαχααχα.Τσαγια μεχρι τν επομενη φορα
May 16 2009 18:15
Nighteyes → Orion19
Σοβαρά;!:oo:Σε είχα για senpai.:congrats:
Και το Maou είναι καλό, αν και το Yasha μου αρέσει πιο πολύ για την ώρα. (Όπως και ο πρωταγωνιστής.:nbleed:)
Το βρήκα το yasha μόνο σε [URL="http://community.livejournal.com/jdramas/tag/yasha"]torrent[/URL] (Μη κοιτάς τους seeders, κατεβαίνει γρήγορα.) και η eri μου είπε ότι το έχει για direct και [URL="http://community.livejournal.com/jdramas/tag/yasha"]στο [/URL]αλλά θέλει πρώτα να κάνεις εγγραφή.
May 16 2009 17:21
Orion19 → Nighteyes
Το μόνο που έχω δεί απο j-dorama είναι το Zeni Geba οπότε οτι καλό βρείτε, λέγετε. Χιχι.
Yasha,ε ; Θα το ψάξω!
May 16 2009 17:05
Emmanouela → Shikamaru
γεια σου ρε shikamaru! τι κανεις? οντως εχουμε καιρο να τα πουμε! πως παν οι πανελλαδικες???
May 16 2009 16:47
Erisadesu → samurai_pizza_dora
o.k Πάντα είχε μια special θέση στην καρδιά μου αλλά τώρα
απλά I Bow to your epicness εγώ δεν θα τα κάταφερνα με τίποτα αυτό που έκανες.
May 16 2009 16:23
Sanzo
→
Azathoth
Αρα οι εξετασεις σας ειναι οπως στο Γερμανικο ε? (εχω μια φιλη που πηγαινε εκει, και αυτη οι γερμανικες την ενοιαζαν γιατι ηθελε να παει εκει Παν/μιο) Καλη φαση, και εγω θα προτιμουσα εξωτερικο!
Απο μουσικη ακουω πολλααααα! Κυριως μεταλ/ροκ και τετοια,εχω κολλημα με Wednesday13, Metallica,Rammstein και μετα Samael, Soulfly, Disturbed και αλλα πολλα! Και τελευταια ακουω αρκετα J-rock/J-pop, και απειρα anime-OST!! Αλλα ενταξει, μου αρεσουν και αλλα ειδη! Εσυ τι ακους?
May 16 2009 16:06
AristidisK → Shikamaru
:tensai:[COLOR=black]Για φιλε καιρό έχουμε να τα πουμε:nanana:.Κανένα νέο;;;:Blissfull:[/COLOR]
May 16 2009 15:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed