Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Serestrum

Y sankyuu doc... You are such a cute little devil. Στο B&C μπήκα πριν από λίγο. Πραγματικά έχω ξετρελαθεί με αυτό το manga. Αν και είναι αρκετά απαιτητικό στο διάβασμα. Δεν μπορεί κάποιος να το προχωρήσει γρήγορα (και έχω αγωνία για το μετά γμτ)
May 17 2009 00:44
Photo

Neuro → iristella

Τι κανεις iri ? Πως παει το διαβασμα? Να φανταστο οτι σκιζεις στις εξετασεις ^_^ !!!
May 16 2009 23:29
Photo

iristella → Gilmaru

Well υποθέτω ότι θα δείξει στο μέλλον. Αυτου του είδους οι φάσεις για να είμαι ειλικρινής είναι ο λόγος για τον οποίο σιχαίνομαι τα Ongoing mangas. The cliffhangers that is. Nice talking to you. Καλή νυχτα και περαστικά/
May 16 2009 23:19
Photo

Gilmaru → iristella

Συμφωνώ κι εγώ ότι στην επιχειρηματολογία δεν ήταν ότι καλύτερο το τελευταίο κομμάτι. Βέβαια απ' την άλλη μ' αρέσει και λίγο διότι κάνει τον πρωταγωνιστή πιο ρεαλιστικό και ανθρώπινο. Απλώς νομίζω ότι δεν είναι αυτό το σημαντικότερο. Η ουσιαστική απάντηση δίνεται με την όλη στάση του Naruto. Δηλαδή το κομμάτι που ο Naruto επιλέγει να ακούσει απλά την ιστορία του Nagato, το θεωρώ και αυτό μέρος της απάντησης. Ο Nagato μπορεί να θέλει να ακούσει μια θεωρητική απάντηση, αλλά το θέμα είναι τι πραγματικά χρειάζεται. Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να αναλύσει τα λόγια του Naruto και να βρει την πρόθεση πίσω απ' τις λέξεις. Όταν μπαίνει στη διαδικασία κάποιος να σου πει τον μεγαλύτερό του πόνο, σου ανοίγει την καρδιά του εκείνη την στιγμή όποιος και να είσαι, και αν τον ακούσεις και δείξεις κατανόηση, δημιουργείς μια σχέση μαζί του. Αρκεί να το νιώσει αυτό ο Nagato, κι εγώ το θεωρώ πολύ ποιο δυνατό και ουσιαστικό από ένα καλό επιχείρημα. edit: Α με την ευκαιρία θυμίσου την έκφραση του Nagato όταν ο Naruto λέει "σε καταλαβαίνω" "νομίζω ότι έχει δίκιο" και αυτός λέει "..αλήθεια?" (κάπως έτσι τέλος πάντων). Φαίνεται ότι πραγματικά το είχε ανάγκη κάτι τέτοιο. Αυτά για σήμερα, πάω για ύπνο (πρέπει να είμαι άρρωστος για να πηγαίνω από τώρα):yawn2: :byejg9:
May 16 2009 23:08
Photo

Neuro → Anelis

Βλε γιατι δεν μπενεις msn? Θα σε μαλοσω ε :P ! Πως τα πας? [COLOR=White]Στο Erotica πιγες?[/COLOR]
May 16 2009 23:03
Photo

Neuro → Skiarxon

? Δεν καταλαβα το σχολειο σου που εκανες στην Anelis...εαν θελεις κατι να μου πεις μπορεις ελεφτερα να το πεις σε μενα.
May 16 2009 23:02
Photo

Anelis → Neuro

good to know μπας και γλιτώσω επιτέλους
May 16 2009 23:00
Photo

Sanzo → Azathoth

Χεχε, ναι, οντως οι Samael ειναι πιο κοντα σ αυτο το στυλ! Folk k Black μ αρεσει κ μενα, Viking δεν ειμαι σιγουρη ποια συγκροτηματα ειναι οποτε δεν ξερω! Αλλα η κλασσικη μου αρεσει πολυ γιατι κανω χρονια μπαλλετο, και συνεπως με κλασσικη χορευουμε! :D :D :D A, music videos βλεπεις? Εχω ανεβασει καποια απο αυτα που εχω κανει στο youtube αν θες πες μου να σου στειλω link! Δεν ειναι τα καλυτερα μου, αλλα ενταξει..!
May 16 2009 22:30
Photo

iristella → Green Fury

Στο naruto γενική συζήτηση σου έβαλα σε spoiler tag το σχόλιο σου γιατί αναφερόσουν σε προχωρημένο σημείο του manga. Σου απάντησαν κιόλας από κάτω οπότε no need for dublicate posts. ^^ Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!
May 16 2009 21:45
Photo

iristella → Gilmaru

Γιατί έχω την αίσθηση ότι έχεις καταλάβει τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που θέλω να πω στο naruto latest chapter? Το συνεχίζω εδώ για να μην το κουράζουμε στο thread. Είχα πει σε προηγούμενό μου post επί του chapter. [quote]Ο Naruto καλώς μπόρεσε να ξεπεράσει το μίσος του μεν σε συναισθηματικό επίπεδο από την άλλη δε δεν είναι ακόμη αρκετά ώριμος ώστε να μπορέσει να εκλογικεύσει αυτό που νιώθει ως σωστό και να επιχειρηματολογήσει απέναντι στον Nagato. Oπότε το αποδίδει στον Jiraiya (και αυτό ήταν το κομμάτι που προσωπικά με ξενέρωσε xD). [/quote] και νομίζω αναφέρω και στο τελευταίο ότι είμαι σύμφωνη με τις πράξεις του Naruto. To θέμα είναι όμως ότι ο Nagato [B]αυτό που ζητούσε να ακούσει[/B] είναι η θεωρητική απάντηση. Από την δική του οπτική γωνία υπάρχει ξεκάθαρη λύση. To ότι ενδιαφέρεται να ανοίξει συζήτηση σε τέτοια φάση είναι μία δοκιμασία στο κατά πόσο η προσωπική του πεποίθηση είναι σωστή ή αν υπάρχει άλλος τροπος να επιτυχει κανείς την ειρήνη. Αντικειμενικά μιλώντας φυσικά και δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση και γι αυτό λέω μάλιστα ότι θα προτιμούσα χίλιες φορές να πει "δεν ξέρω" ή δεν νιώθω ότι με το να σε σκοτώσω λύνεται τίποτα" και να αφήσει τις πράξεις του να μιλήσουν από μόνες τους. Πρακτικά ο naruto έχει ξεκινήσει από πολύ σωστή βάση (μην σου πω ότι την έχει ήδη την λύση). Στο θέμα όμως της επιχειρηματολογίας με το να βάλει τον Jiraiya στην μέση στις δύο τελευταίες σελίδες είναι σαν να εκτελεί τυφλά την επιθυμία του και η όποια κατανόηση λέει ότι δείχνει να είναι εντελώς κενή. Kαλώς ή κακώς η πειστικότητα κάποιου προς έναν τρίτο εξαρτάται και από λόγια και από πράξεις. Το ότι μπορεί ο θεατής να βλέπει την πρόθεση του Naruto πίσω από τις λέξεις δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να την δει και ο Nagato. Γιατί πολύ απλά έχει επικεντρωθεί αλλού.
May 16 2009 21:33
Photo

Green Fury → valadorn

Kαλο το tengen.Εσυ με το bleach που βρισκεσαι?Συμφωνω παντως ας βρουμε κανενα καινουργιο ατομο για ΔκΔ.Η Μπαρτσελοναρα ΕΣΚΥΣΕ παλι.Μονο η Μanchester μενει κ μετα στεφομαστε πρωταθλητες
May 16 2009 21:00
Photo

Serestrum → iristella

ναις... πολυ καλο αυτο... βασικα στο B&C θα χαθεις... διαβαζε το στο mangafox για να χαρεις τις 2πλες σελιδες... σετακι οποτε θες...
May 16 2009 19:25
Photo

iristella → Serestrum

Οπου να ναι τελειώνω το πρώτο volume (aka the prequel).... Γενικα δεν έχω απορίες μέχρι στιγμής αλλά σου έχω δουλίτσα γιατί θέλω Ηaine σετάκι.
May 16 2009 19:12
Photo

Hellraider → kelborn3

Ωχ τι fail ήτανε αυτό;*runs to edit*
May 16 2009 19:10
Photo

Nighteyes → Orion19

Το senpai απ' όσο ξέρω δεν πάει με την ηλικία αλλά με την εμπειρία.:nosey: Νόμιζα ότι έχεις δει πολλά doramas γι αυτό το είπα.:congrats: Έχω λιώσει μιλάμε. Δεν μπορώ να σταματήσω το yasha. Έχει βέβαια κάνα δυο προβλέψιμα αλλά είχε και το zeni geba. Εδώ που τα λέμε με τόσα που έχουμε δει από σειρές και ταινίες όλο και κάτι θα το έχουμε ξαναδεί. Αλλά γενικά πολύ καλό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και είναι καλά και τα 3 doramas που είδα μέχρι στιγμής.(Εντάξει μου τα προτείνανε βέβαια...) Πολύ καλοί οι Ιάπωνες.:Blissfull:
May 16 2009 19:08