Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kirenahana → mysticismlover

Μόλις θυμήθηκα γιατί το καλοκαίρι ξαπαραδιάζομαι σε ταξί όσο είμαι Αθήνα... Και γιατί φεύγω από κει όσο πιο γρήγορα μπορω... Πάντα καταλήγω ν αναρωτιέμαι αλλα μετά κάποιος λέει όλα αυτα και επανέρχομαι...
May 17 2009 12:34
Photo

Green Fury → valadorn

Ευχαριστω.Ο Dexter μπαινει καθολου? Ποιος ειναι?
May 17 2009 12:22
Photo

miko-chin → amaya3

γιατί μου το πες?????????????????????τώρα είμαι ένα βήμα πριν πάω στο google να πατήσω skip beat ch(δε θυμάμαι σε ποιο είμαστε) και ας μη καταλάβω κάτι αρκεί να δω τις εικόνες.Αλλά όχι!Θα υπομείνω και δε θα υποκύψω στον πειρασμό!
May 17 2009 12:07
Photo

kleidokrator → MisaYoshiko

Είναι πού απλό γιατί δεν έβρισκες τα anime, δεν τα έχουν υποτιτλίσει ακόμα και δεν νομίζω να κυκλοφορούν ούτε σε raw μορφή γιατί είναι kodomo. Θες να ψάξω μήπως τα βρω σε raw ? Ίσως σε ενδιαφέρει αυτό [url=http://www.hellokittyonline.com/us/]Hello Kitty Online![/url]
May 17 2009 11:23
Photo

Lelouch → Yunancy

Σεχουμε χασει! Λεγε ενα γεια που και που ;)
May 17 2009 11:21
Photo

kleidokrator → mysticismlover

[url]http://www.rocking.gr/livedates-info2996.php[/url] καλά το είχα πει ότι θα είναι και ο Dio
May 17 2009 11:12
Photo

Neuro → iristella

Ναι καλα ειμαι (πιστεβω)...χτες εγραψα lower και το αστιο ειναι οτι τωρα που εδοσα εχω ανχοθη αν περασα ή οχι ... παρολου που παιζη να το εχω περαση με το υψηλοτερο βαθμο αλλα και παλη ανισιχω.
May 17 2009 10:50
Photo

amaya3 → miko-chin

Kitaaaaaaaaa!!Βγήκαν raws!Πεθαίνω!Κάποιος να με κρατήσει για να μην τα δω!!Ελπίζω σε κανα low-quality speed-scan γιατί δεν θ'αντέξω να περιμένω Franky House>_< I'm drifting away...:borednn9: [SIZE=1]pm comes later because i'm feeling terribly dizzy right now>.<[/SIZE]
May 17 2009 10:48
Photo

Neuro → Skiarxon

Ναι καλα το καταλαβες ειμαι τρελος μουαχαχα...:kakaka:...:smokingg: ας ειμαστε σοβαρη ωμος, δεν νομιζω να ανγιζω τα ωρια τις τρελας ... και απορω που ειναι η τρελα στο να θελω να βρεθω με την anelis απο κοντα:canthelp:? Και αν τις λεω καποια πραγματα παραπανω εχω τους λογους μου για να τα πω...αν θεωρεις οτι εδω αυτα αγιζουν τα ορια τις τρελας που να δεις μερικες σιζητησεις που εχουμε στο msn:hahaha:. Εαν την ενοχλη αυτο που κανω μπορει να μου το πει "ξερεις Neuro δεν πας καλα" :dazed:
May 17 2009 10:45
Photo

valadorn → Green Fury

Ετσι barca ftw!!Bleach ftw επισης!Εχω προχωρισει καμια 50αρια επεισοδια απο την τελευταια φορα που με ρωτησες και τωρα ειμαι σε κτ fillers...Kalo γραψιμο in exams!!
May 17 2009 09:01
Photo

valadorn → karkas

Hi John John!Επιτελους επεσε στα χερια μου το death note manga...Anime και manga εχουν αψογη σχεση...Το manga λοιπον εχει πολλες ενδιαφερουσες πληροφοριες για τους φανατικους του dn - Ποιους εννοω αραγε!?!Ανυπομονω να βγει ο 2ος τομος! Καλο γραψιμο στις εξετασεις και καλο κουραγιο!!!:)
May 17 2009 08:56
Photo

Azathoth → Sanzo

:O :O :O :O :O :O you really like folk and black? >_> δεν έχει τύχει να ασχοληθώ με music videos, συνήθως ακούω μουσική και κάνω κάτι άλλο so δεν προσέχω τα videos :P
May 17 2009 02:59
Photo

iristella → Neuro

Είμαι ακόμη στην φάση του διαβάσματος. Δεν έχω αρχίσει να δίνω ακόμη. Thanks for the wishes though. Εσύ όλα καλά?
May 17 2009 02:22
Photo

Serestrum → iristella

χμμμ... υπαρχουν κεφαλαια που εισαι ετσι :dazed: και αλλα που τελειωνουν πριν καν αρχισεις... μιλαμε για εναν μηνιαιο τιτλο που εχει μεγιστο αριθμο σελιδων 18 με το ζορι... θα σε πορωσει/ μπερδεψει τοσο πολυ που μετα θα βαρας χριστοπαναγιες... γιατι θα θες και αλλο... και μετα θα σου περασει και θα γινεις μια απο εμας...:hahaha:
May 17 2009 00:51
Photo

Skiarxon → Neuro

Πρέπει να είσαι άρρωστος για να γράφεις αυτά που γράφεις στο profile της Anelis.
May 17 2009 00:49