Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → mono

delivered as ordered [url]http://konachan.com/post/show/49277/animal_ears-black-oboro_muramasa_youtouden-umbrell[/url]
May 17 2009 17:50
Photo

MisaYoshiko → kleidokrator

2-12??:P ειμαι 10 χρονια πανω απο το υποτιθεμενο οριο:Ρ καταλαβα...δε θα τα δω ποτε..
May 17 2009 17:49
Photo

mysticismlover → Kirenahana

εγώ με τα ταξί δεν τα πάω καλά xD οι πολυαγαπημένοι ταρίφες μου έχουν χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες -.-' για αυτό προτιμώ metro.αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι πως ενώ το metro έχει κλιματισμό και γενικά ακόμη και το καλοκαίρι παλεύεται,ο ηλεκτρικός δεν παλεύεται ποτέ =0
May 17 2009 17:43
Photo

noname → adamsbankai

ναι εντάξει εκτός από τα OVA είναι και το Miller`s Report που συνοψίζει τα πρώτα 8 OVA σε 52 λεπτά με μερικές εξτρά σκηνές αλλά δεν έχει πολύ νήμα να το δεις καπάκι μετά την σειρά XDD
May 17 2009 16:35
Photo

Azathoth → Sanzo

proton οι arch enemy δεν είναι black :Ο οι satyricon έχουν καλά τα πρώτα cd αλλα γενικά δεν είναι γνήσιοι. από black μου αρέσουν Darkthrone, mayhem, isengard, Burzum, Carpathian Forest, Celtic Frost, Emperor, Enslaved, Nagelfar, Immortal, Thorns. από black αυτά είναι τα καλύτερα μου
May 17 2009 16:33
Photo

kleidokrator → MisaYoshiko

Kodomo σημαίνει ότι προορίζεται για παιδιά μικρής ηλικίας (2 - 12). Ούτε σε raw δεν νομιζω ότι θα τα βρω και αν ψάχνεις για τα Ελληνικά καλή τύχη. Πρέπει κάποιος να τα έχει γράψει σε βίντεο και ναι τα έχει κάνει rip. Μέχρι να το κάνουν subed δεν νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε κάτι :(
May 17 2009 16:18
Photo

σε raw δε θα κτλβαινω τπτ:/
May 17 2009 15:06
Photo

αρχικα τι ειναι κοντομο? μα τοτε στην ελλαδα πως ειχε κυκλοφορησει? εκεινα τα επεισοδεια που επαιζαν καποτε στα ελληνικα δεν υπαρχουν καπου?
May 17 2009 15:05
Photo

iristellaAnelis

Nice profil anelis-san. I love the colours!!!!!! How u doing? xDDDD
May 17 2009 15:04
Photo

iristella → Neuro

Καλά αποτελέσματα εύχομαι. Είμαι σιγουρη ότι θα τα έχεις παει πολύ καλά! Βοηθάνε και τα anime στην εξασκηση εξαλλου. Όσο για τον Aidou you were simply in denial!!! xDDDD [SPOILER= vampire knight manga]But worry not common character traits do not add up to similar sexual orientation. Plus i think that even though he is in love with Kaname, Aidou is bi. You do remember how much he likes meddling with the ladies ne?[/SPOILER]
May 17 2009 14:58
Photo

Neuro → iristella

Αυτο που ειπες οτι ολοι το ξεραμε για τον Aido δαξη απλος ηθελα να πιστεβω πως δεν ειναι αυτο που νομιζω! Παει ο Aido... του μιαζω σαν χαρακτιρα O_O θα επρεπε να αρχισω να ανησηχω?
May 17 2009 14:45
Photo

ZeLiGa → kith

που σαι ρε μαν σε χάσαμε...
May 17 2009 14:39
Photo

ZeLiGa → X-LpBleach

yooooo
May 17 2009 14:38
Photo

Sanzo → Azathoth

Εγω ασχολουμε κυριως με το να φτιαχνω βιντεο, γιατι ελπιζω καποια στιγμη να ασχοληθω με το μονταζ (αυτο κανω και στη σχολη πανω-κατω...) Οποτε μπορει να καθομαι ωρες πανω απτο pc για ενα βιντεο,λολ (καψιμοοοοοοο)..!!! Απο folk μου αρεσουν πολυ οι Cruachan, Ιρλανδοι ειναι και εχουν γκαιντες κλπ στα τραγουδια! Απο black λατρευω Satyricon και Arch Enemy, και μου αρεσουν και διαφοροι αλλοι! Εσενα ποια συγκροτηματα σου αρεσουν?
May 17 2009 13:46
Photo

Doomfall → MrV

χμμμ... να σου πω, εκεινη τη BC rich την πουλας ακομα? επισης ελπιζω το πακετο να περιλαμβανει θηκουλα... ΧΡ
May 17 2009 12:57