Jump to content

Community Status Updates

Photo

Xristos-san → valadorn

Εχτες τελειωσα το tengen και μπορω να πω οτι ηταν γαματο.Περιμενω με ανυπομονησια την δευτερη ταινια
May 17 2009 19:04
Photo

Xristos-san → valadorn

Παιρνα και απο το προφιλ μου να δεις τι εχω ανεβασει:nbleed:.Ετσι για να το ζωντανεψω λιγακι:awww:
May 17 2009 19:00
Photo

valadorn → Green Fury

O Dexter εχει το ιδιο ονομα αλλα δεν μπαινει ποτε..Too bad...
May 17 2009 18:57
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Μετά από το tsubasa, ότι έχει σχέση με τον κόσμο αυτόν δεν μου ρχεται με τίποτα να το δω, οπότε δεν μου ρχεται να δω το xxxholic. Μπορεί κάποια στιγμή να δω τα υπόλοιπα ovas μόνο και μόνο για να δω πως θα τελειώσει. Το manga δεν άντεξα να το διαβάσω. Είχα αντιπαθήσει τόσο την Σακουρα(θα δεις γιατί δεν αναφέρω και τον άλλον όταν δεις και τα ovas) και σ΄αυτό φταίει το πως την αποδώσανε στο anime, που δεν μ' ένοιαζε αν θα ζούσε ή αν θα πέθαινε.
May 17 2009 18:55
Photo

valadorn → Xristos-san

Yoko?!? Αυτα ειναι! Hentai και δεν συμμαζευεται!!!!!!!!!!!!!!
May 17 2009 18:52
Photo

mysticismlover → papp0us

μεταξύ μας βαριέμαι να το ξαναδώ για να σου πω =D δε λέω καλό ήταν,αλλά δεν είναι από τα anime που καίγομαι να ξαναδώ =Ρ
May 17 2009 18:47
Photo

mysticismlover → Nighteyes

αυτή τη Sakura πολύ θέλω να την πνίξω :hiding_something: όχι ότι ο Syaoran πάει πίσω :roar: εντωμεταξύ δεν ξέρω αν πρέπει να δω το xxx Holic σε anime.διαβάζω το manga που μου αρέσει απίστευτα και φοβάμαι τι θα δουν τα μάτια μου :OMG3:
May 17 2009 18:44
Photo

iristella → mysticismlover

Το συγκεκριμένο ναι. Από πλευρά υπόθεσης είναι από τα καλύτερα. Απίστευτοι πρωταγωνιστές, πολύ ωραίο σχέδιο και πολύ τέλεια υπόθεση. Ξεφεύγει σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τα κλισέ του είδους (+ the smexyness factor is over 9000) .Το μόνο κακό είναι ότι είναι μεγάλο[URL="http://www.mangafox.com/manga/haru_wo_daite_ita/?no_warning=1"] (14 volumes)[/URL] οπότε είναι αρκετά απαιτητικό οικονομικά. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις πάντως να το παρεις από την αρχή γιατί τα γεγονότα των OVAS παρουσιάζονται πολύ ωραιότερα και αναλυτικότερα στο manga. Mια εναλλακτική λύση είναι να το κατεβάσεις [URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/1296"]από mangatraders[/URL] (θέλει εγγραφή)και να το βλέπεις στο pc (που σαν διαδικασία είναι λιγότερο εκνευριστικό απο το να περιμένεις την σελίδα να φορτώσει + μπορείς να κάνεις zoom όταν κάτι δεν βλέπεις καλά και θες να το παρατηρήσεις περισσότερο). I hope i helped!
May 17 2009 18:41
Photo

papp0us → mysticismlover

Κατι τέτοιο φανταζόμουν και εγώ αλλα τελικά δεν είναι..αφου η Mokoto(ή motoko μνήμη χρυσόψαρου!!) είπε πως οτι ήξερε για αυτό επειδή της είπε ο keitaro οταν έπαιζαν οτι το είχε υποσχεθεί σε μια άλλη..οτι να'ναι..και εγω πολλά ζητάω..δε φτάνει που είδα και τέλος παραπονιέμαι κιολας!!
May 17 2009 18:41
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Λοιπόν βουρ για το manga του Haru wo daiteita.:bike: Είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει από yaoi.:nbleed: Δεν έχω διαβάσει βέβαια πολλά, αλλά ένας από τους λόγους είναι κι αυτός: Τα περισσότερα μου φαίνονται ψεύτικα μετά από αυτό. Είσαι και τυχερή γιατί μόλις τελείωσε, αν και η iristella μου είπε ότι κάτι άκουσε ότι μπορεί να συνεχιστεί. Για το tsubasa, σε λυπάμαι λίγο.:congrats: Η δεύτερη σεζόν είναι filler ως επι το πλείστον. Τα ovas αξίζουν μόνο από όλη την σειρά. Γενικά μου την έδιναν πολύ οι χαρακτήρες στη σειρά αυτή και ειδικά το ζεύγος.
May 17 2009 18:36
Photo

mysticismlover → papp0us

[QUOTE]Ακομα δεν κατάλαβα..τελικά πια ηταν η κοπέλα που ειχε υποσχεθεί μικρός;;[/QUOTE] αν θυμάμαι καλά ήταν και με τις 2 η υπόσχεση.ήταν και οι 3 φίλοι όταν ήταν μικροί και παίζανε μαζί.το δείχνει στη φωτογραφία που βρίσκουν σε ένα επισόδειο. =)
May 17 2009 18:28
Photo

mysticismlover → iristella

arigatoo!!! ^^ το θέμα είναι ότι εγώ τα manga δε θέλω να τα διαβάζω online =/ οπότε το ερώτημα είναι το εξής πιστεύεις ότι αξίζει να το αγοράσω? =)
May 17 2009 18:25
Photo

iristella → mysticismlover

Με αφορμή το ποστ σου στο currently watching anime Που είπες ότι είδες τα OVAS του Haru wo daite ita I strongly recommend to read the manga. Καλύπτει πολύ περισσότερη υπόθεση από ότι η animated εκδοχή και είναι imho κλάσεις ανώτερο και σε character development και σε εξέλιξη της πλοκής. Να προειδοποιήσω μόνο ότι είναι αρκετά περιγραφικό.
May 17 2009 18:20
Photo

MisaYoshiko → Satou no Kumo

να σε ρωτησω..μια φειλ πικ που ειχες ποσταρει απο σαιτ για ιδεες για κοσπλει....ποιο σαιτ ηταν αυτο?:Ρ
May 17 2009 17:58
Photo

mysticismlover → kleidokrator

**** το μόνο guardian ακούω από όλους αυτούς -.-'
May 17 2009 17:53