Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Orion19

Well, εμένα μ' αρέσουν τα καλά παιδιά.:kawaii: Ο Gaara δεν μ΄αρέσει καθόλου. :bleh:Στο Shippuden άρχισε να μην με ενοχλεί η ύπαρξη του τουλάχιστον. :hahaha: Να δεις και το Maou και το Yasha οπωσδήποτε. Στο πρώτο βέβαια ο κακός δεν μ' άρεσε καθόλου εξωτερικά και δεν μπόρεσα να ταυτιστώ μαζί του (Είχα συνηθίσει και με Kenichi οπότε μου έπεσε πολύ λίγος από πλευρά ταλέντου.), αλλά στο άλλο θα βρεις τον Gaara σου ένα πράγμα.:hehehe: Τώρα κατεβάζω κάτι άλλα. Μιλάμε τα έχω ρίξει πολύ τα anime τελευταία. Όλο σειρές και ταινίες βλέπω.:canthelp: PS.Γιατί έχω την εντύπωση ότι η μόνη που προσπαθεί να κατεβάσει το Dolphin blue εκτός από μένα είσαι εσύ;:hahaha:Δεν βλέπω seeders, μόνο έναν leecher.
May 18 2009 05:56
Photo

Orion19 → Nighteyes

Βασικά, στη συγκεκριμένη ταινία μαμούχαλος ήταν:hahaha:, αλλά δε μπορεί να κάνει μόνο ψυχάκηδες το παιδί :canthelp:
May 18 2009 05:25
Photo

Nighteyes → Orion19

Είδα το Shindo. Ωραίο ήταν. Γενικά μουσικές ταινίες βλέπω άνετα. Δεν βαριέμαι. Αν δεις τις βαθμολογίες στο imdb είναι άλλα ντ' άλλων. Όσοι βαρέθηκαν την θάψανε μάλλον, γιατί μια χαρά ήταν. PS. Πολύ γλυκός ο δικός σου.:congrats:
May 18 2009 00:44
Photo

Neuro → Skiarxon

Οπος θελεις πες με...δεν νομιζω προσοπικα να εχω γραψη κατι που να με κανει αροστο αλλα αφου το λες μπορει να μου ξεφευγει κατι.
May 17 2009 22:51
Photo

MisaYoshiko → Satou no Kumo

hahahaha....ναι ε? ε βασικα μ φανηκε πολυ χρησιμο...:) ευχαριστωωωωωω θα το τσεκαρω
May 17 2009 22:33
Photo

Skiarxon → Neuro

Όχι δεν είσαι τρελός. Απλά άρρωστος.
May 17 2009 22:18
Photo

Satou no Kumo → MisaYoshiko

χα εισαι η τριτη που με ρωταει :Ρ [URL]http://www.animecharactersdatabase.com/[/URL] εχουν αλλαξει layout αλλα ειναι η ιδια σελιδα κυριως χενται εχει καταχωρημενα
May 17 2009 22:12
Photo

MisaYoshiko → kleidokrator

δε το πιστευω....αν δεν εχει γινει μεχρι τωρα.. αλλα ευχαριστωωωωωω(Κ)
May 17 2009 21:54
Photo

kleidokrator → MisaYoshiko

Έβαλα ειδοποίηση σε περίπτωση που ξεκινήσει κάποιο γκρουπ να κάνει υπότιτλους.
May 17 2009 21:26
Photo

kleidokrator → mysticismlover

Και εγώ αλλά έχω κατεβάσει και ακούω και τα άλλα συγκροτήματα. Βασικά όμως πάω για τους Guardian
May 17 2009 21:25
Photo

ssj2sanji → valadorn

hey thanks 4 the invite:)
May 17 2009 20:01
Photo

papp0us → mysticismlover

πλάκα θα'χε να το ξαναβλεπες για να μου βρείς την απάντηση!!! γενικά λίγα είναι τα anime που αξίζει να ξαναδείς..και συνήθως δεν είναι schoolορομάντζα..thanx πάντως.. θα ζήσω και χωρίς να μάθω:P:P
May 17 2009 19:27
Photo

adamsbankai → noname

Oκ. Ευχαριστω! Μαλλον δεν θα δω την ταινια
May 17 2009 19:26
Photo

valadorn → Xristos-san

Μπω μπω!!!!!!!!!!!!Τι photo ειναι αυτες? Εξηγιεσαι καλα!
May 17 2009 19:12
Photo

mysticismlover → Nighteyes

το xxxholic δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το tsubasa.ναι μεν διαδραματίζονται ταυτόχρονα,αλλα πιστεύω το xxxholic είναι πολύ ανώτερο ^^
May 17 2009 19:10