Community Status Updates
GhostPrince → deadpool1994
καλα πως και τ'αφισες το d-gray ρε συ? [SIZE=1]τι ωραιο ανιμε/μανγκα...xD
[/SIZE]
Mar 13 2012 15:51
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, είδες? Βασικά θα το κάνω ότι όχι μόνο δεν του άρεσε η ζωή του "παράνομου" αλλά θα βρισκε και γυναίκα. Μουάχαχα, ενώ ο Brandon, για πάντα μπακούρι (because forever alone is too mainstream).
Mar 13 2012 14:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Μέχρι και ο Bola θα είναι tsun για την αγροτική ζωή! Μάριε, έχεις επηρεαστεί άσχημα από κάτι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Mar 13 2012 14:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
Νo, he is not...exactly. xD ΟΚ, maybe he is.
Έχω σκεφτεί την φοβερή σκηνή αποχώρησης του Bola: θα μείνει πίσω στο Dawn Island για να γίνει αγρότης...ενώ έφυγε από το σπίτι του επειδή δεν του άρεζε η αγροτική ζωή.
Mar 13 2012 14:27
Kai → Fallen_Mpougatsa
:tensai: Άρα κάτι πάει να πει αυτό, μόνο ο Brandon δεν πάει τον Bola. He is tsun for him.
Mar 13 2012 14:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ο Brandon αυτή τη στιγμή πονάει απ'την έσχατη προδοσία σου για το like a lady...μη σου πω κι επειδή πας τον Bola.
Άσε, πάλι καλά που δεν έχει και γιουκαλίλι, θα έπαιζε και θα κανε και περισσότερο θόρυβο. Παρόλα αυτά, και γω σαν Μάριος τον πάω τον Bola, o Brandon δεν τον πάει :canthelp:
Mar 13 2012 14:09
Kai → Fallen_Mpougatsa
Like a boss and like a lady μη σου πω :hahaha:
:hahaha: Πετυχημένο ήταν. Λέγε ότι θες, τον Bola τον πάω, έχει φάση.
Mar 13 2012 14:04
Fallen_Mpougatsa → Kai
Εεε δεν είμαι like a boss εγώ που όλου νομίζουν ότι είμαι γυναίκα on first glance? :3 Και οι παρεξηγήσεις συνεχίζουν.
xD Σ'άρεσε? Σε είχα πει ότι θα το κάνω...Πάντως δε μπορείς να πεις? Το προσάρμοσα κιόλας, να ταιριάζει.
[CENTER]Nα πάω να βγω στην Shell Town
Nα πάω να βγω στην Shell Town!
:8):[/CENTER]
Mar 13 2012 14:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Ναι, άλλο να έχεις έμφυτο εδώ που τα λέμε. Έλιωσα με την παρένθεση και έλα πάμε όλοι μαζί
[CENTER]"Θα πάρω μια ψαρόβαρκα, το μωρό μου,
θα πάρω μια ψαρόβαρκα..."
:hahaha:[/CENTER]
Mar 13 2012 13:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ξέχασες το ku fu fu~...
Όχι για Okama αφού με παιρνάνε κανονικά για γυναίκα ενώ εσένα μια φορά που έβαλες το φουστάνι κανείς δε σε κατάλαβε! (θεέ μου, οι παρεξηγήσεις για όποιον το διαβάζει!)
Mar 13 2012 13:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ι guess I'm better than alcohol then.
:hahaha: Για okama; Ναι, κι όμως βγάζει.
Mar 13 2012 13:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω μα μην το λες αυτό...φταίει ότι ήμασταν μαζί γιατί εγώ μπορώ να είμαι πολύ σοβαρή και με ουίσκι ακόμα!
Χα χα χα, γελούσα και χτυπιόμουν μιλάμε! xD Ναι ρε συ, και θα έχουμε και καλλιστεία στο τέλος. Επίσης, ναι δε θα έπρεπε αλλά βγάζει τέλειο νόημα έτσι?
Mar 13 2012 12:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed