Community Status Updates
Lord Leon → mono
Καλά έκανες. Απλώς μου έκανε εντυπωση (και σε θυμηθηκα να πω την αληθεια με μια παρεμβαση που είχες κάνει) που το χαν σκισει στη γενική, και εδώ ψοφος. και είπα να κανω την πρωτη κινηση, αλλα ναι, καλύτερα να ηταν στο θεμα.
Mar 13 2012 21:26
mono → Lord Leon
Hey ^^
Σου έσβησα ένα ποστ στο HxH latest chapter thread γιατί ήτανε κομματάκι σπαμ :P
Mar 13 2012 21:22
Lord Leon → iristella
Οκ χαίρομαι.
Τι να σου πω, δεν ξερω εσένα τι θα σου θυμησει, εμενα μου θυμιζει παντως την προτελευταια σκηνη από το "π" XD
Mar 13 2012 21:03
iristella → Lord Leon
To έχει ο γραπτός λόγος και ειδικά ο γραπτός λόγος μέσω internet πολλές φορές να μας βγαίνουν αυτά που θέλουμε να πούμε τελείως διαφορετικά από οτι είχαμε κατά νου. ^_^
Νομίζω κατάλαβες που ήταν η ένστασή μου στο thread. Όχι γιατί δεν σου άρεσε το Haru - δεν επιβάλλουμε απόψεις XD - απλά κάπου φαινόταν ότι την έλεγες στο fandom. Αυτό που λες με το εκμέκ παγωτό το έχω πάθει και εγώ με αρκετά πράγματα (ταινίες,βιβλία etc) οπότε ναι καταλαβαίνω το συναίσθημα που σου αφήνει όταν βρίσκεσαι σε τέτοια θέση :) . Kλασσικό παράδειγμα στην περίπτωσή μου το Saikano που το θεωρώ άθλια σειρά αλλά αρέσει σε πολλούς γνωστούς μου των οποίων και το γούστο γενικότερα εμπιστεύομαι και τους θεωρώ και πολύ έξυπνους σαν ανθρώπους.
Το εκμέκ παγωτό ομολογώ δεν το θυμάμαι καθόλου. (οι κακές γλώσσες θα πούνε οτι φταίει το αλτζχάιμερ εγώ θα επικαλεστώ ότι δεν το έβλεπα XD) Τώρα βλέπω βιντεάκια στο youtube και μου μύρισε 80/90λα.
Mar 13 2012 20:53
Lord Leon → Kenny
Οχι, δεν ήμασταν, απλώς εσύ είσαι προβλέψιμος σε κατι τετοια :P. Μια από αυτές τις μέρες να κανονισουμε να πας στα κεντρικα στην Osaka για να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές XD
Mar 13 2012 20:35
Lord Leon → iristella
Iri, χρωστάω μια κααααλή συγνώμη και για να μην (ξανα)σοβατίζω μπήκε στο ρουφιανόκουμπο.
[SPOILER]Που λες λοιπόν αναφορικά με το yaoi thread ψιλομαλα***τηκα. Ημουν από ότι φαίνεται σε περίεργη φάση και δεν μπορούσα να καταλάβω τι εικόνα εδιναν καποιες συγκεκριμένες φράσεις. Οπότε, συγνώμη για 3 λόγους
α) γιατι σιγουρα θα υπήρχαν στο πλουσιο λεξιλογιο μας κι αλλοι τροποι να δωσω το νοημα,
β) για το πεισμα και
γ) γιατι ειναι λίγο γελοιο τη δευτέρα να λες σε καποιον κουραγιο για το νεο φορτιο, και πεμπτη να γινεσαι ο ίδιος λογος για ... κουράγιο.
I'll try not to bust your ωοθήκες again.
από κει και πέρα, αυτό που εννοούσα εκει πέρα σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να απευθυνθώ προσβλητικά προς τoυς φανς, Περισσότερο ήθελα να δώσω την [B][U]εικόνα[/U][/B] που δημιουργείται σε εμένα, παρά κάτι άλλο.
ένα καλό παράδειγμα θα ήταν το "εκμέκ παγωτό", αν το θυμασαι. Ανέκαθεν το θεωρούσα μια σειρά για λοβοτομημένους. Παρόλα αυτά, είχα στο φιλικό μου περιβάλλον, και όχι μόνο, αρκετό κόσμο που το όχι μόνο το έβλεπε, αλλα το θεωρούσε, μη σου πω και, την επιτομή του σουρεαλοκαφροχιούμορ. Μιλάμε κιολας, από έξυπνα ως πολύ έξυπνα παιδιά, οι συγκεκριμένοι φανς.
Οπότε [U]ήξερα[/U] ότι δεν το βλεπουν λοβοτομημενοι, [U]ήξερα[/U] ότι δεν απευθυνεται σε λοβοτομημένους, παρόλα αυτά η [B][U]αίσθηση[/U][/B] που μου άφηνε στο στόμα, ήταν ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους. Και φυσικά δεν προσπαθω να καταλάβω πως γινεται κατι τετοιο, απλως το δέχομαι.
Το αυτό εννοούσα και σε εκεινο το ποστ μου, όχι να προσβάλλω εσένα ή οποιονδήποτε το γουστάρει.
Για να μαι ειλικρινης, καποια στιγμη θα θελα να μου πεις πως το βλεπεις το Ηaru και γιατι σου αρεσει κτλ. αλλά όταν θα μαι σε αλλη φάση, όχι τωρα.[/SPOILER]
Mar 13 2012 20:29
Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos
Οχ πείνασα τώρα!!! εσύ φταις μακαρονοτέρας! χαχαχαχαχαχα :D
Mar 13 2012 19:41
DoomDgamer → Cassiel
[SIZE=2]στο πάρτυ της :[/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=DarkRed][U]86) 18.02.2012 / 20:00 - Akai Panda Carnival Cosplay Party ( Θεμιστοκλέους και Βαλτετσίου )
[/U][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=DarkRed][SIZE=3][COLOR=black]O Tobi είμαι εγώ, [URL="http://www.facebook.com/Dimitris.Symenakis"]Dimitris D Symenakis | Facebook[/URL] , και όχι κάποιος Κωσταντίνος που έχετε γράψει :P [/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
Mar 13 2012 19:22
OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa
Ξέχασα να σου γράψω στο πμ να πας να δεις το Paul. Μια ταινία με 2 geek πρωταγωνιστές και άπειρο γέλιο.
Mar 13 2012 18:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed