Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Oh, well, μπορεί. Ένα πρόβλημα το έχουμε πάντως. Με χυμό μήλου ήμασταν σαν μεθυσμένα.
:hahaha: Ναι, έχουμε και χώρο για έναν φοβερό ανταγωνισμό. Ο ένας θα ντυθεί γυναίκα, τον άλλον θα τον περνάνε για γυναίκα, να δούμε ποιος θα έχει τις περισσότερες κατακτήσεις.
Αυτή η συζήτηση κανονικά δεν θα έπρεπε να βγάζει νόημα. ΧD
Mar 13 2012 12:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
A χα χα, ναι ρε συ! Να θυμηθούμε και τίποτα πιο σημαντικό όντως! Φταίει ότι ήταν πρόσφατ ίσως?
Ο χο χο χο. Να ρθεις να παίρνουμε κι αποστολές και ν'ανταγωνιζόμαστε ποιος θα τις κάνει καλύτερα και περισσότερες!
Mar 13 2012 12:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
Right. Next time, να θυμηθούμε να μην το κανουμε μόνο στο χυμό.
Ναι, μωρέ, θα 'ρθω εγώ και θα δείτε κι εσείς ανάσταση :hahaha:
Mar 13 2012 12:29
Fallen_Mpougatsa → Kai
Why not, right?
Ναι να έρθει, αλλά να έρθει σύντομα, έτσι? Άντε, σε πέντε-δέκα ιστορίες να σε δω να αλλάζεις...Ανέστη!
Mar 13 2012 12:27
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Έτσι-έτσι.
Αυτό είναι αλήθεια. Θα έρθει κάποτε η στιγμή, Μάριε. Ξέρω πως με θέλετε στο πλευρό σας. Τετοιες ικανότητες ποιος δεν θα τις ήθελε άλλωστε.
Mar 13 2012 12:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kι εγώ αυτό θυμήθηκα όταν το έγραφα! xD
Γι αυτό σε λέω...Revos are awesome! Έλα κι εσύ μαζί μας...! Εξάλλου εντάξει, εσείς είστε χύμα στο κύμα εμείς είμαστε οργάνωση, λογικό! Αν ο πειρατής ήθελε δερβέναγα πάνω απ'το κεφάλι του έμενε στο νησί του :canthelp:
Mar 13 2012 11:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Άσε και θυμήθηκα τώρα την φάση με τον χυμό το Σάββατο.
Ωωω! Nice! :( Εμείς δεν έχουμε τέτοια. Κάνουμε μόνο ό,τι θέλουμε.
Mar 13 2012 11:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
...φ, για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται η tsun πλευρά μου, ακόμα και στον Αβραμόπουλο. Τώρα νιώθω γυμνή μπροστά στο εκτυφλωτικό φως της αλήθειας...
Επίσης, έκανα post να πάρω την πρώτη μου αποστολή σαν επαναστάτης! ^^
Mar 13 2012 11:34
Kai → Fallen_Mpougatsa
Lol, έλα τώρα που δεν θέλεις ν' ακούσεις τον Π. Αβραμόπουλο να μιλάει. Δεν θυμάσαι τις προάλλες που μου έλεγες ότι περιμένες όλη σου τη ζωή γι' αυτή τη στιγμή; Μην κάνεις tsun τώρα.
Mar 13 2012 11:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Mμμ, καταλαβαίνω. Ελπίζω να πετύχει το "κόλπο"!
Ναι ρε συ, κι εγώ έτσι το βλέπω. Κι όχι μόνο [B]δεν[/B] είναι κάτι σημαντικό, στην ουσία θέλουν να μας βάλουν να ακούσουμε τον Π. Αβραμόπουλο -όχι τον υπουργό, τον δημόσιο σύμβουλο- να μιλάει. Ε πλάκα με κάνεις?
Mar 13 2012 11:12
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μάλλον εκεί θα καταλήξω. Έλεγα να κάνω σούπα με ρύζι ή φιδέ αλλά φιδέ δεν τρώει και δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να τον κάνω να φάει σούπα με ρύζι.
Αν δεν είναι τίποτα σπουδαίο και μπορέσεις να τις καπουλάρεις, καλύτερα για εσένα. Ατυχία και αυτή. Κόβουν τη συνήθεια.
Mar 13 2012 11:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
Δύσκολος...πολύ δύσκολος...τραχανά κάντου ίσως του κατέβει πιο εύκολα.
Πφφφ, καλά τώρα. Εχθές δεν ήταν που έλεγα ότι τις Τρίτες δεν κάνω απολύτως τίποτα και μένω μέσα? Ε εσύ ήσουν που το έλεγες? Φάε τώρα αυτό έτσι να σ'αρέσει. >.< Κι έλεγα, κάτσε να μην το γρουσουζέψω...το γρουσούζεψα. Τώρα στέλνω μηνύματα στον καθηγητή να δω αν μπορώ να την σκαπουλάρω από κανα παραθυράκι.
Mar 13 2012 10:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ούτε καν, όσο παράξενο και να φαίνεται.
Α, μια χαρά, εκεί που έλεγες θα σηκωθώ και θα κάνω ό,τι θέλω σου κόβουν τη χαρά. Τι άλλο θες;
Mar 13 2012 10:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed