Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω, περαστικά του! Δεν τρώει τίποτα με σούπα? Ούτε καν πχ γιουβαρλάκια? Αλλά εγώ καλά...μόνο που σήμερα, που υποτίθεται δεν έχουμε μάθημα, μας βάλανε μια βλακεία για δύο ώρες και πάλι θα κατέβω κάτω και χωρίς λόγο. Αμάν!
Πσσσσς, σε νιώθω! Η μαμά όταν φεύγει πιο αργά στη δουλειά, μιλάει στο κινητό στις 8 η ώρα το πρωί λες και είναι δώδεκα. Και πετάγομαι εγώ.
Mar 13 2012 10:52
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup, τι να πει. Ησυχία. Τον μπαμπά είχαμε άρρωστο από χθες, αλλά σαν να ηρέμησε τώρα. Να δω πώς θα τον κάνω να φάει σούπα ενώ δεν του αρέσει. Εσύ, τι λέει;
Κι εγώ πρωινή, ας είναι καλά η μικρή που δεν λυπάται τις πόρτες το πρωί που ξυπνάει. XD
Mar 13 2012 10:42
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλημέρες...! Τι λέει? Είδες, πρωινή πρωινή σήμερα, και να φανταστείς έχω ώρα που ξύπνησα! :thatsit:
Mar 13 2012 10:21
Kai → Trivia Spitting Monster
Ο Βασιλιάς είναι ο πιο άχρηστος χαρακτήρας της σειράς, η βασίλισσα τουλάχιστον εξυπηρετούσε μια χαρά το fanservice. Δεν ξέρω πώς θα σου φανεί στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς ο Rygart είναι από τα πιο νορμάλ παραδείγματα της κατηγορίας του. Outcast που γίνεται ήρωας και χαίρεται δηλαδή. XD
Mar 13 2012 10:05
1451 → Putin
[url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9Q4yeRVKZI0#t=356s]Ξουτί της Ξ*Ξ±Ξ½Ξ΄ΟΟΞ±Ο‚ : «Χάσαμε» την μπάλα ΞΕΡΞΞ£ 2/2 - YouTube[/url] καλά δεν τα λέει;
Mar 13 2012 01:32
Mad_Hatter → acid black cherry
Μωρέ είναι στις προτεραιότητες, αλλά τρεχάματα xd
thanks ξανά και καλή τύχη στο τουρνουά
Mar 13 2012 01:04
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Συγγνώμη για την Παρασκευή!!!! Με πήρε η ώρα και έπρεπε να φύγω κι όταν το θυμήθηκα ήμουν στο 32...! Συγγνώμη...
Mar 13 2012 00:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed