Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kain

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ARXKvVeVtXg&feature=related[/YOUTUBE] Το δες τελικά;;
Mar 14 2012 00:15
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Βασικά, το DW το drop-αρα λίγο μετά την εμφάνιση της Λίζας, ξαδέρφης της Ίλσας της Λύκαινας των Ες Ες, που ραπίζει τους κρατούμενους γιατί έτσι. Κι όμως, άντεξα την αγόρευση στο δικαστήριο, κι ας είχα διπλωθεί απ' τα γέλια (ή τα κλάματα, εξαρτάται πώς το πάρεις). Σατανά, γιατί με απογητεύεις; Γιατί δεν μπορείς να είσαι λίγο σαν [URL="http://myanimelist.net/character/2035/Aion"]αυτόν εδώ[/URL]; Πολλά ζητάω; (Βασικά, ναι, πολλά ζητάω.) Α, και ο Εξορκιστής μόνο γέμισμα, ε; Είχα διαίσθηση και δεν το άρχισα, μου φαίνεται! Χα! Το μυρίζομαι εγώ το ποιοτικό θρησκευτικό θρίλερ από χιλιόμετρα! (Αφότου έπαθα κάτι πατατράκ, αλλά ναι, τώρα είμαι εκπαιδευμένη!) Το T&B βασικά θα αναγνωριστεί σε μερικά χρόνια από τώρα. Πίστεψέ με, θα την πάρει την θέση του ανάμεσα στα classics μια μέρα. Και τα fanboys θα κλαίνε...
Mar 14 2012 00:00
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Ο Tamaki (αν θυμάμαι σωστά το όνομά του) του DW είναι αρκετά καλός αλλά το ίδιο το DW ήταν αρκετά "πετσοκομμένο" για να μην μπορέσεις να ευχαριστηθείς τόσο το σενάριο όσο και τον ίδιο. Στο manga σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερος. Το Exorcist δεν μπόρεσα να το τελειώσω όλο (είναι και filler από ένα σημείο και μετά) αλλά κρίνοντας από το manga, no, just no. Μπορεί να είναι καλό για τα fanboys αλλά το Tiger&Bunny δεν το πιάνει με τίποτα κατά τη γνώμη μου.
Mar 13 2012 23:52
Photo

Oh well, θα την παλέψω! Το μόνο μου θέμα είναι ο τύπος απ' το DW και το Blue Exorcist (παίζει όντως να είναι καλύτερο action απ' το Tiger and Bunny, ή είναι τα γνωστά fanboys and girls που βλέπουν ό,τι αγγίζει το Jump και μόνο αυτό;). Για τον ίδιο το Σατανά μιλάμε!
Mar 13 2012 23:44
Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Μαθητής που άλλαξε σχολείο...
Mar 13 2012 23:32
Photo

Έλα, μερικές ταινίες είναι, θ' αντέξεις. Δεν είναι ότι έχεις και φοβερές επιλογές. Έτσι όπως τους περιγράφεις μάλλον αυτόν θα καταλήξεις να ψηφίσεις στο τέλος. Από Cern μην περιμένεις να δεις τίποτα σοβαρό που θα σε κάνει να θέλεις να δώσεις εκεί την ψήφο σου. Star Driver δεν έχω δει, ενώ ήθελα. Για την ώρα κάθεται και πιάνει μπόλικο χώρο στον δίσκο μου.
Mar 13 2012 23:24
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

πώς υποτίθεται ότι μεταφράζω το transferred student στα ελληνικά υπάρχει όρος;;;
Mar 13 2012 23:11
Photo

OdyMonaxos → LuluChan92

[url=http://www.animea.net/forums/member.php?u=226284]View Profile: Lulu_chan - AnimeA Forums[/url] Έπεσα τις προάλλες πάνω σ' αυτό ψάχνοντας κανά Online reader για το Angel sanctuary. Εσύ είσαι ρε;
Mar 13 2012 22:41
Photo

A, ναι! Άραγε, αυτόν να ψηφίσω για villain; Τι λέει; Θα ανεχτώ και τοσοδούλια spoilers ακόμα! Αλλά πράγματι, δεν έχω ιδέα τι να κάνω σ΄εκείνη τη λίστα... Με τον Sanetoshi έχω το γνωστό πρόβλημα του WPD, ο Lunatic ήταν, όπως και να το κάνουμε, underused και περιμένω περισσότερα (άσε που πιο πολύ αντιήρωα τον λες), στο Cern δεν έχω φτάσει ακόμα στο Steins, o Πρίγκιπας Βλάκας είναι δελεαστικός αλλά πιο πολύ μου κάνει σε πλακατζή παρά genuine "κακό", ο Kyuubei είναι υπάλληλος άλλων, τον Σατανά... ποιον κοροϊδεύω, ούτε που έχω δει το Blue Exorcist, το Deadman Wonderland το drop-αρα στο μισό πρώτο επεισόδιο, το Star Driver υποπτεύομαι πως δεν θα το προλάβω (αξίζει, ή να το παλέψω να το δω κι αυτό;)... Άρα, συνεχίζω να βλέπω ολοταχώς! Είναι η μόνη λύση!
Mar 13 2012 22:35
Photo

GhostPrince → Antwnhs

[QUOTE=Antwnhs;570533]atm εχω φαει κολλημα με το βιος , με αγγίζει πολυ π μερικες φορες με πιανει ενα ανχος :blush2:[/QUOTE] κι εσύ? :hihi2: καλος ήρ8ες btw ;3 & καλή διαμονή :)
Mar 13 2012 22:31
Photo

Ω, ναι. Κάπως έτσι είναι, αλλά υπάρχουν και κάτι άλλοι χτυπημένοι που ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως αυτός εδώ ο [url=http://myanimelist.net/character/32740/Borcuse]αξιολάτρευτος κύριος[/url], που απ' όσο θυμάμαι έγραψα ότι θα τον ψηφίσω στα βραβεία και κατά λάθος πάτησα άλλον. Όχι ότι ξεφεύγει πολύ από τα στερεότυπα, αλλά τον πήγα αρκετά σαν χαρακτήρα, όπως και 1-2 ακόμα.
Mar 13 2012 22:26
Photo

Ναι, αλλά ούτε το κουστούμι δεν άλλαξαν! Η Βασίλισσα είναι ντυμένη Αγιοβασιλίνα, αυτός Ινδός Πρίγκιπας σε περιοδεία στην επικράτειά του... Καμία συνεννόηση πια;! Όπως και να 'χει, σε σύγκριση με λαμπρά στερεότυπα όπως η Δωδεκάχρονη Γκρινιάρα με Μπούστο Gainax, η Αιμοδιψής Κυνηγός, η Αδύναμη Ξανθιά που μόνο τάμα στην Παναγιά της Τήνου δεν κάνει για την ασφάλεια των φίλων της (όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή δεν την ξέρει!) και ο Πωρωμένος Κοντοστούπης Στρατηγός, ο Τυπικός Πρωταγωνιστής Shounen όχι μόνο τρυπώνει πιο εύκολα στην καρδιά σου, αλλά δίνει και πόντους στο story!
Mar 13 2012 22:06
Photo

Τον πήραν στα μουλωχτά, ήταν στη μέση και τα copyrights. Καταλαβαίνεις τώρα, πού να μπει πάνω-πάνω στα credits. Να πω την αλήθεια, δεν μπόρεσα να τον αντιπαθήσω καθόλου σαν χαρακτήρα. Ίσα-ίσα, όπως σου είχα πει, μου άρεσε η πορεία του μέσα στις ταινίες, παρά τα κάποια μείον που είχε. Ή μπορεί να μην μου είχε αρέσει αρκετά αν δεν είχε αυτά τα μείον πάνω του. Δεν μετάνιωσα πάντως καθόλου που τις είδα. Τις βλέπαμε και παρέα με την FAI και την Zura οπότε το enjoyment level ανέβαινε. Οι σχολιασμοί στις σκηνές με το fanservice ήταν υπέροχοι.
Mar 13 2012 21:57
Photo

Μα, τελευταίος ο Hodr στα credits; Το μόνο που κάνουν είναι να εντείνουν τις υποψίες μου για απαγωγή κομπάρσου απ' το Escaflawne ή παρεξήγηση! Γιατί "δυστυχώς"; Ίσα-ίσα, μ' αρέσουν κάτι τέτοια! Πέραν του ό,τι το αγόρι είναι να το πάρεις απ' το χεράκι και να το πάρεις σπίτι να σου κάνει τις δουλειές... Αχ, με μάγεψε το κόψιμο στο λαιμό της μπλούζας... Να πάρει, γιατί πέφτω πάντα με κάτι τέτοια; Έχω γίνει ακόμα πιο επιρρεπής στους πειρασμούς των ωραίων αγοριών στα anime! Σε λίγο θα πω πως είναι και καλά αναπτυγμένος χαρακτήρας! Τι να κάνω; Πρέπει να πάω σε ειδικό να με κοιτάξει!
Mar 13 2012 21:44
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

της έστειλα pm :)
Mar 13 2012 21:41