Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → iristella

[QUOTE] Σου είπα πόσο καταπληκτικός, αξιαγαπητος και φανταστικός είσαι ?[/QUOTE] ξερω, ξερω... οκ... καταλαβα τι θες και κατι θα γινει... παω να βρω υλικο...
May 22 2009 20:30
Photo

iristella → Serestrum

I love it αλλά δεν φαίνεται η φατσούλα του Badou ρε συ. Ναι αυτό ήθελα να σου πω ότι με χρωματάκι rullarei. Κοίτα αν έχεις κάτι που να είναι έτσι δίπλα δίπλα και να φαίνονται και οι φατσες και των δύο πιάσε εκείνο, Διαφορετικά συνέχισε σε αυτό. Θα προτιμούσα διαφορετικό κεφάλι του Haine για Avatar (and please μην χρησιμοποιείς την φράση "να κοψω το οτιδήποτε του Haine " γιατί ακούγεται πολύ βάρβαρο και σπαράζει η καρδιά μου). In any case καλά το πας keep going ω φανταστικέ μαγε των Photoshop. Xίλια ευχαριστώ btw. Σου είπα πόσο καταπληκτικός, αξιαγαπητος και φανταστικός είσαι ? :wooi2::nod:
May 22 2009 20:26
Photo

Anelis → zade

έχεις την παντοτινή και σύσσωμη αγάπη μας <3 θα απολλωνιστούμε πάλι (που λέει κ η glastenen)
May 22 2009 20:21
Photo

Serestrum → iristella

[QUOTE]Τα θέλω ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ.... [/QUOTE] σοκολατα για αρχη... καμμενο πλασμα XD βοηθεια ε? χμμμ... λοιπον... εκανα στα πεταχτα αυτο... θελει λιγη δουλεια ακομα, αν και δεν μαρεσει η ποιοτητα... σου βρηκα κατι με χρωματακι κιολας... [IMG]http://f.imagehost.org/0331/sigforanastycat.png[/IMG] ειναι παιχνιδακι να κοψω το κεφαλι το χαινε για αβαταρ... εμενα προσωπικα δεν με ξετρελαινει... σιγα την προκληση... ακομα βαριεμαι XDDD αν σαρεσει πες μου να το συνεχισω ή να βρω κατι αλλο... αντε... για σενα δουλευω...
May 22 2009 20:20
Photo

iristellaTea-chan

ΕΓΩ? Nα δουλέψω άνθρωπο? NEVAHHHH :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: και κακώς την άφησες επίτηδες απ' έξω. Αν και είμαι κυρίως Ulqui fan σε εκείνην ειδικά είναι για πολλά hugs (among other things)...:wooi2:
May 22 2009 20:15
Photo

iristella → Serestrum

Κολλάει το keyboard μου και δεν αλλάζει γλώσσες ενίοτε. Επειδή σε εκείνη την φάση μου την έσπαγε γιατί δεν καταλάβαινε από Αlt+Shift έγραψα όλο το Post στα αγγλικά. Το Haine σετάκι το θέλω σαν τρελή. Ψήνομαι να έχει μέσα και Badou. Απλά δεν ξέρω ποια pic να διαλέξω. Είμαι σε πεντάλιμμα. Any Help? Γενικά είμαι λίγο χαμμένη. Και το Αrtbook που μου πάσσαρες δεν βοηθά. Τα θέλω ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ.... Γιατρέ μήπως είμαι σοβαρά?:hahaha:
May 22 2009 20:11
Photo

Serestrum → iristella

εχεις παθει κατι τελευταια με την ορθογραφια και γραφεις μονο εγγλεζικα? εκεινο το σετακι με τον Χαινε το θες ακομα? βαριεμαι και θελω να κανω κατι... αντεεε...
May 22 2009 20:05
Photo

Tea-chaniristella

Πέφτει και δούλεμα, ε;;; Καλά, καλά, τα γράφω εγώ αυτά...:smokingg: Και δε τη ξέχασα! Απλά, τη βρήκα way too fangirlistic για να τη βάλω... (Όχι ότι οι υπόλοιπες δεν είναι! Μόνο μια authentic έχω, όλα τα υπόλοιπα είναι fanart!)
May 22 2009 20:04
Photo

jedimastermaniac

Είναι το Asura Cryin αλλά όχι δεν είναι echi :p Θα το έλεγα κάπως προς mecha αλλά τέσπα
May 22 2009 20:02
Photo

gpanos → Lelouch

Accepted :)
May 22 2009 19:24
Photo

Zoro → Radagast

Indd shisho, μια πλησιάζουν εξεταστικές, μια οι ζέστες, μια βαρεμάρα,μια καμιά βόλτα, μια ύπνος... διαλέγεις και παίρνεις... αν και μπήκα κάποιες φορές αλλά δεν σε πέτυχα μέσα! :P Τώρα δεν προλαβαίνω, αλλά ίσως μπω αργότερα να τα πούμε, μετά από μια βδομάδα τούλ που έχουμε. :p Μπδγ: Κατέβασα και το Geass από Thora... όταν μου το πες ήδη το χα κατεβάσει... αυτό και μερικές 100δες giga anime ακόμη. XD
May 22 2009 19:24
Photo

Radagast → Zoro

Καλά είσαι ρε τρελέ;; Που χάθηκες διάβασμα τρελό;; Είδα σταμάτησες και το msn...
May 22 2009 18:53
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Τσού, το manga το ξεκίνησα πέρισυ αφού ξέμεινα από επεισόδια στο ανιμέ, αλλά το σταμάτησα στο chapter 500 γιατί το ανιμέ μου άρεσε περισσότερο για την απεικόνιση του κόσμου της σειράς και οπότε ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, χωρίς spoilers για το τι γίνεται σε κάθε επεισόδιο... σου προτείνω και σενα να μην περάσεις στο manga αφού τελειώσεις το ανιμέ λοιπόν. ;p Και ναι, θα δεις ότι πιο κει γίνεται κάπως πιο σοβαρή η ιστορία, χωρίς να λείπουν οι βλακείες του πληρώματος πάντα... θα θες όλο και περισσότερα! Τέλος όχι, δεν έχω αρχίσει D.Gray-Man ακόμη, απλά κατέβασα πρόσφατα όλα τα επεισόδια και, από μια γρήγορη ματιά που ρίχνω πάντα, η Lenalee με κέρδισε αμέσως!! :nbleed: Οπότε και πέρασε σε profile pic. :tensai:
May 22 2009 18:29
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Φιλε μου σε παραδεχομαι πολυ ωραιες σιγκ και αβαταρ!!Επειδη καλα καταλαβες μολις το αρχισα 35 επ ειμαι(ναι εχω πολυ δρομο μπορστα μου)και ολοι που το εχουν δει αυτο μου λενε οτι μετα γινεται πολυ ωραιο...Και το πιστευω γιατι ξερω λιγα πραγματακια(χεχε)Απλα και τωρα μου φενεται απλα κανονικο,ελπιζω μετα να με εκπληξει το one piece ...:hahaha: Και απο καποιες φοτο και βιντεο μου φενεται τεραστια διαφορα απο τα πρωτα επισοδεια δηλδ οτι σοβαρευει(λιγο)και δν ειναι τοσο κωμωδια...Εσυ το μανγκα το διαβαζεις??(εγω τα παω παραπλληλα παντα δεν ξερω γτ:))Και επεισης ηθελα να σου πω πολυ ωραιες φοτο:hahaha::hahaha: Α και κατι αλλο βλεπεις D gray man???(σε παραδεχομαι φιλε η λιναλι ειναι και ****:tensai:):nbleed:
May 22 2009 18:21
Photo

zade → Anelis

[URL]http://isohunt.com/torrent_details/96312069/lesbian+vampire+killers?tab=summary[/URL] Look what I found on teh INTERNETS ! Who's awesome ? SAY IT ! CLEAR AND LOUD <3
May 22 2009 18:08