Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Με πέτυχες και σε φάση που άλλαξα σετ και ξαναγύρισα σε Zoro, τσέκαρε και sig. :D Ναι indd, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην σειρά και ιδιαίτερα σ' αυτόν τον χαρακτήρα, όπως και στην Robin που θα γνωρίσεις πιο κει, αφού απ' όσο κατάλαβα είσαι στην αρχή ακόμη... keep it up, θα δεις ότι όσο προχωράς τόσο καλυτερεύει! ^^
May 22 2009 17:56
Photo

Zoro → Scorpion

Νέος Berserkοκαμμένος κάνει την εμφάνισή του, όλο και πληθύνουμε! ;p Τι λέει σκορπιέ, που βρίσκεσαι στην σειρά; Be sure να πιάσεις και το manga αφού τελειώσεις το anime... είναι το must ακόμη και για όσους δεν διαβάζουν manga... ask GK! :tensai: PS: Guts fan κιόλας, αυτά είναι! :wooi2:
May 22 2009 17:48
Photo

Zoro → GkLoc

Domooooo φίλε μου GK, δεν έπρεπε... ούτε που το φανταζόμουν ότι θα μου αφιέρωνες AMV στο youtube με ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια για το Berserk! :nanana: Πολύ ωραίο βιντεάκι πάντως, όχι τόσο πετυχημένο όσο το Man of Sorrows, αλλά πολύ ταιριαστό στις μάχες nonetheless. :nod: Πέραν όλων τα rips είχαν πολύ καλή ποιότητα, πιστεύω τελικά κατέβασες εκείνα από το torrent link που σου είχα δώσει δηλαδή... εύγε, nice job! :thumbup: PS: Ο χαρακτήρας από το ava+sig σου, όπως και το msn (νομίζω ο ίδιος είναι), από ποιά σειρά είναι;
May 22 2009 17:39
Photo

Zoro → Tsunade-sama

... και τώρα που επέστρεψες εσύ στον messenger, χάθηκα εγώ... συγχρονισμός 10! (να μην με λένε marimo αλλιώς) :'D Μια πλησιάζει η εξεταστική, μια βαρεμάρα, μια ο ερχομός της ζέστης, μια η αύξηση της όρεξης για ύπνο... διαλέγεις και παίρνεις! XD Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή σαν μπούμε και οι 2 βέβαια... στο μεταξύ πως πάνε οι δουλειές και οι μετακομίσεις; Καλός ο Βόλος; :p Μόλις εφοδιαστείς με αγιασμό, απάντα! °w°
May 22 2009 17:29
Photo

Zoro → FireFistAce

... και σαν καλός μάριμος που 'μαι, απαντάω στο vm σου με μόνο 10 μέρες καθυστέρηση. :'D Συνεχίζει να μην μ' αρέσει το στύλ που κλωτσάει, καλά που τον σταμάτησε ο Kuma στο τελευταίο. :frozen: Παρ' όλα αυτά, όπως ξανάπα, σαν εμφάνιση έχει όντως πλάκα, κάτι σαν τον αντίστοιχο Chopper του Law. :p Πέραν της αρκουδοσυζήτησης, όχι, δεν διαβάζω το manga πια, το διέκοψα στο ch 500 για να βλέπω το ανιμέ, το οποίο προτιμώ κατά πολύ, χωρίς spoilers... άντεξα ένα χρόνο το thriller bark ξέροντας τι θα γίνει από το manga και τώρα here I am... free from spoilers και δεν θα την ξαναπατήσω! (αν και καμιά φορά ρίχνω καμιά ματιά στο chapter της βδομάδας XD)
May 22 2009 17:19
Photo

Lelouch → gpanos

Yo man! LelouchVII from IRC. Friend request coming.. ;)
May 22 2009 15:07
Photo

Lelouch → darkphoenix

Karaoking? We will se about that :p
May 22 2009 15:07
Photo

Neuro → psofia

Quam parum vos teneo mihi EGO vires ignoro bonus latin tamen utique EGO operor non quaeso succurro :tensai:. Operor non recordor mihi tanquam EGO eram bardus :tensai: . Operor non velico mihi ut vos inicio ignoro mihi. :burningbe3:
May 22 2009 14:41
Photo

ssj2sanji → Night Wizard Seal

ok man:)
May 22 2009 14:26
Photo

mysticismlover → Night Wizard Seal

kk ^^ μόλις μπω θα σε acceptάρω =]
May 22 2009 14:12
Photo

Night Wizard Seal → ssj2sanji

Φιλε μου σε εκανα αντ στο μσν:)
May 22 2009 14:09
Photo

Night Wizard Seal → Sora

Σου εκανα αντ στο μσν:)
May 22 2009 14:08
Photo

Night Wizard Seal → mysticismlover

Μιστικισμ σου εκανα αντ :)στο μσν μαμορου αρχιζει τομσν μ αν θες με δεχεσαι:)
May 22 2009 14:05
Photo

Glaurung → karkas

Καλά θα τα πάς . Έχεις δίκιο για αυτό που λες με τον πειραματισμό , είναι πολύ ωραίο πράγμα . Στις ταλαντώσεις , στις φθίνουσες για την ακρίβεια , βλέποντας διάφορες περιπτώσεις κατέληξα σε μια εξίσωση για τον υπολογισμό ενός μεγέθους , χωρίς να ξέρω άμα είναι σωστός , και έλυσα μια άσκηση έτσι . Τελικά ήταν σωστός και κόντεψα να κατουρηθώ από την χαρά μου ( μεταφορικά πάντα :P) . Δεν ήταν και πολύ πρακτικός , χρειαζόσουν μια σελίδα με λίγο περίεργα μαθηματικά για να τον αποδείξεις , αλλά αυτό δεν είχε σημασία . Αυτό το αίσθημα του ενθουσιασμού και της εξερεύνησης ήταν όλα τα λεφτά . Όσο για το τελευταίο , 100% . Η παρέα μου , συνολικά με μένα 3 άτομα όλα και όλα , είμαστε ακριβώς έτσι . Καθόμαστε και μιλάμε για ότι πιο άκυρο που μπορείς να φανταστείς , από μαθηματικά και φυσική , ως ιστορία και εντελώς καμένα πράγματα . Είναι το καλύτερο , γιατί σε ωθεί και σένα να αναπτύξεις πολύπλευρες γνώσεις και ενδιαφέροντα . Δυστυχώς εμάς οι άλλοι μάλλον μας βλέπουν σαν geek του cinema , αλλά άλλη έγνοια δεν είχαμε από το να κοιτάμε τι θεωρεί ο καθένας
May 22 2009 14:00
Photo

karkas → Glaurung

Κοιτα, ειναι το πιο ωραιο πραγμα κατα τη γνωμη μου καποιος να πειραματιζεται με κατι που του αρεσει. Δηλαδη που και να κανεις κατι και μετα απο πολυωρη δουλεια να μη σου βγει, αυτο το αισθημα της δημιουργιας και της περηφανιας σε ξεπληρωνει απεριγραπτα. Οσο για τις γνωσεις μου, δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο, απλως τις διευρυνω με καθε ευκαιρια και ειναι ενας απ'τους λογους που θελω να παω στο πανεπιστημιο οσο πιο γρηγορα γινεται! Μεχρι τωρα στις εξετασεις τις Β Λυκειου δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα, εκπλησσομαι τελευταια με την υπομονη μου γιατι ποτε αλλοτε δεν ειχα ξανακοιταξει γραπτο αφου τελειωσω, και αυτο μου εξασφαλισε αριστα γραπτα..ειπαμε..so far ! :P Ενα προβλημα ειναι πως θα μαθουμε ορισμενα θεωρητικα μαθηματα, αλλα εφοσον δεν υπαρχει στενομυαλια ως προς την αντιμετωπιση τους, ελπιζω να παω καλα. (για Αρχαια, Κειμενα και Δικαιο μιλαω, η Ιστορια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) Παντως γενικα εδω στα 3καλα ειμαστε παρεα παιδιων με ιδιαιτερες γενικες γνωσεις και που ασχολουμαστε λιγο απ'ολα με ολα, χωρις να γινομαστε ξερεις geeks του cinema, ελπίζω xD Και πιστευω οτι το να γουσταρεις ομαδικα ειναι καλυτερο απ'το να γουσταρεις ατομικα , ε?
May 22 2009 13:45