Community Status Updates
Tsunade-sama → Zoro
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έβγαλες την φωτογραφία της μιας κ μοναδικής Robin - chwan για να βάλεις την τρελοκοτσιδού Lenalee! :oo:
Που ήσουν βρε κρυμμένος?Με φοβήθηκες???mwahahahaha!
Κ τώρα που επέστρεψες εσύ, καιρός να χαθώ εγώ λιγάκι πάλι...Αύριο φεύγω για Σαλόνικα για τρεις μερούλες...Shopping therapy ftw!Θα ξεπαραδιαστώ πάλι...:bahhh:
Ο Βόλος ήταν υπέροχος, μας έκανε υπέροχο καιρό κ γυρίσαμε σχεδόν όλη την πόλη...λίγο παράξενοι οι δρόμοι εκεί, χανόσουν πολύ εύκολα χιχιχι!
Οπότε προβλέπω να τα λέμε από τα μέσα της εβδομάδας πάλι αγαπητέ Zoro - chin...κάπου εκεί θα καταφθάσει κ ο αγιασμός που παρήγγειλα από τα Ιεροσόλημα...πρώτο πράμα σου λέω!Δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα πια μετά!:hahaha:
Καλούς ύπνους, καλές προετοιμάσεις για την εξεταστική κ sayonara προς το παρόν!
May 23 2009 10:04
Lelouch → darkphoenix
Ετοιμασαι και αλλη μια θεση εκει πανω. Του Καραοκινγκ 2. (οχι της βασιλισας θα σε σφαξω :P)
May 23 2009 09:47
Hyuuga_Nikorasu → Night Wizard Seal
Φιλε Night Wizard σε ευχαριστω για το καλωσορισμα. Οι Hyuuga τα σπανε οντως!! Ειμαι λατρης του Νeji και των υπολοιπων της οικογενειας!! Βλεπω εχεις D.Gray-man στο profile, μολις ειδα την πρωτη σεζον, ωραιο ανιμε...
May 23 2009 04:29
Nighteyes → iristella
Χμ. I' ll be waiting for it.:congrats: Αυτό είναι το λεγόμενο dogs; Μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά σου έχω πει ότι ζορίζομαι με τα manga. Ωραία θα αναμένω το anime λοιπόν.
May 23 2009 04:03
iristella → Nighteyes
Arigato...... These two adorable guys are Badou (the one-eyed redhead) and Haine(the albino) from [URL="http://www.mangafox.com/manga/dogs_bullets_carnage/"]Dogs:Bullet and Carnage[/URL]. Aπίστευτο manga που τώρα όπου να ναι βγαίνει και σε anime. Δραση μυστήριο sci-fi seinen, και πολύ πολύ αίμα και βία. I m totally loving it!
May 23 2009 02:50
Nighteyes → iristella
Με γειες.:congrats:
Από που είναι τα παιδιά από κάτω;:nosey:
May 23 2009 02:18
Sora → Night Wizard Seal
Ποιο ειναι το msn σου?Εχω τοσα πολλα που δν ξερω ποιος εισαι
May 23 2009 00:32
MrV → Doomfall
Η θήκη είναι plain.. Απλά τώρα τελευταία η κιθάρα παρουσιάζει κάποια προβλήματα με τον ενισχυτή και θέλω να ελέγξω αν έχει κάποιο πρόβλημα η κιθάρα.. Οπότε μόλις έχω νέα θα ξαναμιλήσουμε. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.
May 23 2009 00:03
GkLoc → Zoro
Ελα ρε χαμένε,ευχαριστω για την γνωμη σου για το amv,ναι όντως χρησιμοποιησα πολλες σκηνες απο τα επεισοδια που μου εδωσες...
Avi sig k msn pic ειναι ολα απο One Outs,ενα καινουργιο Anime 25 επεισοδιων(εχουν μεταφραστει τα 23,ακομα περιμενουμε να κανουν sub τα αλλα 2),ειναι sports Anime με Baseball,ομως ειναι διαφορετικο απ'τα αλλα Sports Anime,θυμιζει Death Note με πολλα τρελα Mind Games κ τρελο manipulation των καταστασεων,ακομα και να μην σαρεσει καθολου το Baseball(σαν εμενα)δεν πειραζει μιας και το Anime προσφερει κατι αλλο...Επισης ο πρωταγονιστης ειναι uber cool και απ'τους πιο φοβερους που εχω δει σε Anime,ειναι τρελος τυπας και ακομα πιο τρελος τζογαδορος(τα terms στο συμβολαιο του με τον προεδρο της ομαδας ειναι αμα παρει ποντο πληρωνεται 5.000.000 yen,αμα χασει πληρωνει αυτος στον προεδρο 50.000.000,και να βλεπεις τον προεδρο της ομαδας του να προσπαθει να τους κανει να χασουνε ωστε να παρει τα λεφτα....τρελες φασεις εχει,εγω εχω κολλησει,αμα ποτε θες να δεις mind games και στρατηγικες στο προτεινω
Εdit:Αυτη στο profile pic σου ποια ειναι και απο που ειναι?:wooi2:
Επισης η Sig σου pwnarei αγριως:nod::nod::nod:
May 22 2009 23:19
darkphoenix → Lelouch
Ναι Karaoking! αλλα είμαι καλός ανθρωπος εγώ. Θα σε λυπηθω Μουαχαχαχαχα!!!
παντως εχω φαντασία ο ατιμος :P
May 22 2009 23:04
Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu
Γεια σου φιλε μου!!!!Καλωςηρθες και καλη διαμονη:)Αν χρειαζεσαι τιποτα μπορεις να με ρωτησεις ...και ενας λογος που σε θαυμαζω ειναι γιατιη φαμιλια μας μεγαλωνει(i am so proud:nbleed:)Και εγω ειμαι λατρης της χιαουγκα φαμιλι και ειδικα του νετζι και εσενα λογικα πρεπει να σ αρεσουν(μπρβ)...:if:
May 22 2009 22:44
Black Kaiser → Tea-chan
wow ! Φοβερή συλλογή Grimmjow pics ! Ολίγον τι fangirl του εεε ? :P
May 22 2009 22:33
Night Wizard Seal → Zoro
Μιας και μου εδωσες αυτες τις συμβουλες ας σου πω και γω κατι συμβουλες για το d gray ειναι τοδευτεροαγαπημενο μου ανιμ και μανγκα και στο προτεινω χιλιατα εκατο(ειδικα αν εισαι τυπος του πιο ντραμα[δν ξερω αν εχεις συνηθησεις απο το 1 πις]θα σου αρεσει και εκετος αυτου ειναι μια παρα πολυ ωραια ιστορια)Να τα δεις αλλα επειδη κανεις δεν ξερει αν ξαναρχισει το ανιμ(επειδη σταματησε σε ενα σημειο)να δεις το μανγκα οπωςδηποτε ειναι απλα γαματο,μονο και μονο σαςν ιστορια)Και αν τα πολυ βαριεσαι μπορεις να τα δεις τα 103 επ(χωρις τα φιλερ,αν θες τα βλεπεις...)και μετα να συνεχυσεις απο το μανγκα(εγω δεν το εκανα ετσι επειδη μ αρεσε πολυ αλλα εσενα θα σε βολεψει:))
May 22 2009 21:03
Serestrum → iristella
βρηκα κατι πολυ καλο για να το κανω transparent... απλα το εκοψα στις διαστασεις που πρεπει στο φορουμ.
[IMG]http://f.imagehost.org/0415/Dogs_for_angrytalic_by_pandabaka.jpg[/IMG]
για αβαταρ το μενου εχει αυτο...
[IMG]http://f.imagehost.org/0047/Badou_and_Haine_holy_crap_by_one_winged_soldier.jpg[/IMG]
αυτο...
[IMG]http://f.imagehost.org/0937/Haine_and_Badou_Love_by_UlquiorraJaggerjack.jpg[/IMG]
ή κατι αλλο...
μετα παμε σε ασπρομαυρα απο το manga ... XD
και οχι δεν θελω να πω τπτ για την yaoi μανια σου... :nosey:
May 22 2009 20:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed