Community Status Updates
GkLoc → Hellraider
HeLlRaiDeR μιας και εισαι και εσυ αλλος ενας καμμενος One Piece Fan θα ηθελα να σε ρωτουσα ποσο καλο ειναι το Hitman Reborn...
Θυμαμαι ειχα δει το πρωτο επεισοδιο παλια και ελιωσα στα γελια,ειδικα στην σκηνη που τρεχει με το σωβρακο και λεει στην αλλη οτι την αγαπαει:hahaha:!Μετα συνεχιζει ετσι φοβερα η σειρα?Εχει πολλες δοσεις γελιου μεσα?Και απο ξυλο πως παει?Εδιαφερομαι τρελα να την αρχισω και ο ογκος επεισοδιων που εχει με κανει να θελω να την αρχισω ακομα πιο πολυ(Ειμαι τρελα καμμενος με looooooooooong Shounen)!
May 23 2009 17:20
mono → iristella
Χμμμμμ...Τώρα που το λες, ολίγον σουρεαλισμό τον έχει :P
Big surrealism fan here although Dali...meh...overrated...:stubborn:
May 23 2009 16:23
Orion19 → Nighteyes
Δε θα πιστέψεις τι έβλεπα μόλις τώρα.... Ντοκυμαντέρ για το ακουάριο στην Okinawa! Ρε συ! Η Fuji υπάρχει στ'αλήθεια! Και όντως έπαθε μόλυνση και της κόψανε την ουρά. Τώρα έχει εκείνο το μπλε το μαμάτο τεχνητό! Γουστάρω! Έδειξε και τον αληθινό "Kenichi"! Keiichi λέγεται! ΑΧΑΧΑΧΑ! Θα το γράψω καμμιά μέρα να σου δείξω!
Edit: Δε θα το ξαναβάλει γαμώτο! Κρίμα!
May 23 2009 15:49
amaya3 → Kirenahana
[I]"το fanfic που βρίσκεται?"
[/I]If you really want to read it...here it is![URL]http://www.fanfiction.net/s/5057291/1/Revenge[/URL]
Enjoy!xDD (Έχω πραγματικά καεί με το SB αλλά το κατευχαριστιέμαι!Το αξίζει έτσι κι αλλιώς<33)
Also,βάλε ένα spoiler tag στο post σου στο Skip Beat thread γιατί μπορεί να το διαβάσει και κάποιος που δεν έχει φτάσει στο συγκεκριμένο κεφάλαιο/δεν έχει διαβάσει το manga.It'd be a pity to ruin the fun for them~
May 23 2009 15:47
Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu
Πο ρε και ηθελα να σου πω να μην δεις τα επισοδεια του d gray man που ειναι φιλερ(αυτα με την λουλουμπελ)αλλα δν πειραζει τωρα συνεχισε ακαθεκτος τα αλλα επισοδεια ειναι οκ:)
May 23 2009 15:37
iristella → mono
Η pic που έβαλες στο movie pictures trivia κάνει και πολύ ωραία sig. Μου θυμίζει Dali φάση. Όταν με το καλό καποιος την βρει την ταινία πές μου για να πάω να την κατεβάσω να την δώ.
May 23 2009 15:30
Hyuuga_Nikorasu → Night Wizard Seal
ΩΩΩ σε ευχαριστω για την πληροφορια... ειμαι στο 51 επ. του d.gray, ψαχνω να βρω τα υπολοιπα, μολις τα δω θα διαβασω και το μανγκα... Διαβαζω και το μανγκα του Ναρουτο, και περιμενω να δω ποτε θα τα δουμε σε ανιμε. Αλλα με αυτα τα φιλερ εχω απογοητευτει...
May 23 2009 13:56
Black Kaiser → Tea-chan
Δεν σε αδικώ. Ο Grimmjow είναι ο 2ος πιο awesome espada....:P
May 23 2009 13:34
Serestrum → iristella
χαχαχαχαχα... χαιρομαι χαιρομαι... επρεπε να εκανα κανενα πιο kinky και να σε εκβιαζα... XDD
μην καψεις οτι σου εχει μεινει κιολας... ηρεμα... σοκολατα... οτι αλλο θες, πες μου και θα προσπαθησω...
May 23 2009 13:34
iristella → Tea-chan
Ευχαριστώ!!!!! Ναι τσουρουφλίστηκα λίγο με το Dogs έιναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να περιμένω ποτε θα βγεί το OVA. Ηααααααααααααααinnnnnnnneeeeeee <3333333333333333 , Badouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <33333333333
Τι αξιαγάπητα βαρεμένα άτομα!!!!!!!!! and their coolness level is over 9000
May 23 2009 13:29
iristella → Dxs
Αχ να σαι καλά. Και εγώ το έχω ερωτευτεί! το χαζεύω συνέχεια και έχω και άλλο ένα και κάνω συνδυασμούς. Εϊμαι τόσο χαρούμενη.......
May 23 2009 13:28
iristella → Serestrum
Δεν μπορώ να σταματήσω να καμαρώνω τα σετάκια μου. Ολόκληρο το βράδυ χτες έκανα συνδυασμούς. They all rock!!!!!!! Sankyuuuuuuuuuu once again!
May 23 2009 13:23
Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu
Χτυπησες σε ενα πολυ αδυνατο σημειο:if:(ειναι το δευτερο αγαπημενο μου ανιμ και μανγκα)
Να σου πω για να μην την πατησεις επειδη το d gray σαν ανιμ εχει τελειωσει,εχει κοπει σε ενα σημειο του μανγκα και γενικα το εκοψαν και σου αφηνει αποριες,μολις τελειωσεις να διαβασεις και το μανγκα ειναι τελειο:bike:Και βλεπω ακους και μεταλ,μπρβ και εγω επισης:hahaha:...
May 23 2009 11:43
Night Wizard Seal → Sora
[email]mamorusailor@hotmail.com[/email] αυτο ειναι και νομιζω θα σου εμφανιστει...
May 23 2009 11:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed