Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → zennith666

ΩΧ! Πάω!
Mar 14 2012 19:23
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Βασικά, drop-αρα γιατί αναρωτιόμουν "μα καλά, ποιος τις γράφει τέτοιες ανοησίες;". Δεν είναι πως έβρισκα την ιδέα υπερβολικά... αηδιαστική ή τίποτα τέτοιο συντηρητικό, αλλά... Η όλη κατάσταση μου φαινόταν κάπως στημένη, λες και οι δημιουργοί είχαν στο μυαλό τους "ωραία, τι φοβερή αηδιαστική και προσβλητική ιδέα θα κατεβάσουμε τώρα για να τους τρελάνουμε;". Κάτι η αγόρευση στο δικαστήριο με τον πρωταγωνιστή μας σχεδόν να κλαίει "όχι άλλο κάρβουνο!", κάτι η εναρκτήρια σκηνή, κάτι το τραβηγμένο απ' τα μαλλιά με την φυλακή-λούνα παρκ, κάτι ο απερίγραπτα γλοιώδης δικηγόρος... Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Αυτά τα λίγα που λες τα διάβασα στο manga, στον πρώτο τόμο, υποπτεύομαι. Αλλά και πάλι, ο ίδιος ο Σατανάς να αποδεικνύεται λίγος μπροστά σ' έναν απ' τους Δαίμονες του; Ντροπής πράγματα! (Βασικά, αυτός ο κύριος παίζει αγρίως να είναι απ' τους αγαπημένους μου κακούς ever. Δες άσχετα clips απ' το Chrno Crusade και θα θελήσεις να πας κι εσύ στη Σκοτεινή Πλευρά μαζί του...!) Δεν είναι μόνο αυτό. Πόσες και πόσες σειρές κάνουν πάταγο για μια σεζόν και δεν ξανακούγονται ποτέ ξανά; Ποιος θυμάται τώρα το Chaos;Head; Το Letter Bee; Μπροστά στο hype, ο χρόνος αποδεικνύει ποιες σειρές μένουν και ποιες όχι. (έγραψα το vm στον εαυτό μου χτες και τώρα το πρόσεξα... Ε, ρε γλέντια!)
Mar 14 2012 19:18
Photo

zennith666 → mono

Onee chan βάζεις εικόνα στο anime trivia ,you know?
Mar 14 2012 19:14
Photo

Kain → OdyMonaxos

Μόλις τώρα το είδα και ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ!!! :lovulovu: Δεν θα καταλάβω ποτέ πώς στην ευχή δεν το είχα δει νωρίτερα. Η φωτογραφία μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ενώ το animation ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η σκηνοθεσία και ο όλος σουρεαλισμός μου θύμισε Ντέϊβιντ Λυντς, αν ο Λυντς ήταν ένας Στάνλεϋ Κιούμπρικ που σπάει το κεφάλι ενός ΜΑΤατζή με μια ηλεκτρική κιθάρα! :hihi2: Μου άρεσε περισσότερο από όλα όμως το πόσο εκφραστική ήταν η ταινία. Ήταν αυτός ο τύπος της αναρχικής εκφραστικότητας που απαιτεί απόλυτη ελευθερία και σπάσιμο των κανόνων, οι οποίοι απλώς θα την καταπίεζαν όντας περισσότερο βάρος παρά βοήθημα. Αυτή η ελευθερία που δεν χρειάζεται τους κανόνες αλλά με τη φαντασία της φτιάχνει νέες τεχνικές. :tensai: Πολύ εφευρετική, θα την μελετήσω παραπάνω στις προσεχείς μέρες. Σηκώνει πολλή ανάλυση αυτή η ταινία, και είμαι σίγουρος πως με λίγο ψάξιμο θα βρω γρήγορα κάποιες καλές αναλύσεις της. :kill4u:
Mar 14 2012 19:14
Photo

OdyMonaxos → ice_hime

Πολύχρονη και να σε χαιρόμαστε!!! Πως πήγε τελικά η εξεταστική;;
Mar 14 2012 18:41
Photo

ice_hime → Dio Brando

thanks!
Mar 14 2012 18:37
Photo

Keito → Maya-chan

Εντάξει, ευχαριστώ πολύ.
Mar 14 2012 18:37
Photo

Maya-chan → Keito

Είναι λίγο διαφορετική νομίζω η διαδικασία. Όταν κατεβάσεις το patch θα έχει μέσα και τις οδηγίες πάντως.
Mar 14 2012 18:36
Photo

redqueen → The Tragic Prince

what??? τι κακο εκανα ?? εγω ειπα την αποψη μου μεσα βαση αυτα που ξερω ..δν ειπα οτι δν ειμαι ελλειπης! και εμενα σαν concept το umineko μ αρεσε αλλα το αλλο το ειδα καλυτερα ... αν ειναι τοσο κακο ... δωσε μου καποιο link για το novel για να σχηματισω καλυτερη αποψη !!! μην με αποπαιρνεις κατευθειαν:(:(
Mar 14 2012 18:31
Photo

Keito → Maya-chan

Αχα ευχαριστω μονο μια μικρη διευκρινηση. Όταν λες εγκατεστησε ενοείς το ιδιο που έκανα με το Higurashi?
Mar 14 2012 18:28
Photo

The Tragic Prince → redqueen

Leave my umineko alone! :(
Mar 14 2012 18:24
Photo

Maya-chan → Keito

Βρες το πρωτότυπο για κατέβασμα (με ένα ψάξιμο σε nyaatorrents θα στο βγάλει λογικά), μετά πήγαινε στο site των Witch Hunt (google θα στο βγάλει από τα πρώτα), κατέβασε το αγγλικό patch και εγκατέστησε.
Mar 14 2012 17:36
Photo

Keito → Maya-chan

Μετά από πολύ ανόφελο ψάξιμο, είπα να (ξανα)απευθηνθώ σε 'σένα. Μήπως ξέρεις από πού μπορώ να κατεβάσω τα Visual Novel του Umineko? (στο σχετικό θρεντ έψαξα αλλά δεν μου ανοίγει τα λινκ η σαπίλα που ονομάζω υπολογιστή)
Mar 14 2012 15:10
Photo

anny_yachiru_chan → Adventurer

δεν θα παραδεχτώ τίποτα όσο είμαι ελεύθερη να σχεδιάζω και άλλα καταστροφικά σχέδια! μουαχαχαχα
Mar 14 2012 12:15
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Χαχαχα. Μάλλον το ντρόπαρες επειδή δεν μπορούσες ν' αντέξεις το βάθος του χαρακτήρα της. Όχι μάλλον, σίγουρα αυτό ήταν. Δεν τον έχω δει τον κύριο, αλλά, ναι, πολλά ζητάς. Για να πω και την αλήθεια, δεν ξέρω πως κατέληξε στο τέλος γιατί άκουσα πως πήρε μέρος στα φίλλερ προς το τέλος, μα για την λίγη ώρα που εμφανίστηκε στην αρχή έπαιξε πολύ καλύτερα τον ρόλο του απ' όσο άλλοι. Πιστεύω κι εγώ πως θ' αναγνωριστεί με το καιρό, όπως και κάποιες άλλες σειρές. Υπάρχουν πάντα και οι fans που προτιμούν να βλέπουν όλες ή κάποιες σειρές αφού ολοκληρωθούν και όλοι ξέρουμε πως μερικές φορές περνάει καιρός μέχρι να πάρουμε την απόφαση να δούμε κάποιους τίτλους που θέλουμε να δούμε εδώ και καιρό.
Mar 14 2012 00:20