Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → SpeedFreak

μην ξεχασεις να απαντησεις στα πμ :P
Mar 14 2012 22:30
  • SpeedFreak's Photo
    SpeedFreak
    εεπ τι λέει??..Σου έχω στείλει ήδη 2 πμ...
    Apr 09 2012 21:01
Photo

OdyMonaxos → Kain

Βασικά θα τσεκάρω και το παλιό Live , του Βερολίνου. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα είναι, αλλά καλό θα 'ναι.
Mar 14 2012 22:25
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

Πιάσε ένα φραπεδάκι και ένα ταβλάκι και είμαστε κομπλλέέέ...
Mar 14 2012 22:12
Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Χαλλλλαρά ρε ψηλλλλλλέ, χαλλλλλλλάρωσε
Mar 14 2012 22:07
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

Εντάξει είμαι και επίσημα κουτή xD
Mar 14 2012 21:55
Photo

Putin → Kalamaris

Ποιον κακό εννοείς βρε φίλε;
Mar 14 2012 21:36
Photo

DoomDgamer → Cassiel

thank you too :)
Mar 14 2012 21:34
Photo

Kalamaris → Hellraider

[QUOTE]Μου φαίνεται αδιανόητο τρία άτομα να ψήφισαν το Umineko.Μήπως εσείς οι τρεις δεν έχετε δει το Higurashi; Σοβαρά τώρα.Κοπάναγα το κεφάλι μου βλέποντας το Umineko anime και δεν έχω καμία σχέση με το original υλικό.Πώς γίνεται να σας άρεσε το προτιμάτε;[/QUOTE] Ο ενας (εγω) το ψηφισε καταλαθος.Νομιζα οτι ηταν για τα vn XD Για τους αλλους 2 το χω και γω απορια γιατι διαολο το ψηφισαν...
Mar 14 2012 21:08
Photo

Kain → OdyMonaxos

Με τόση μελέτη που έχω ρίξει από το μύτινγκ, το μυαλό μου είναι πλέον σε ένα μόνιμο analysis mode. Ό,τι κι αν βλέπω τώρα αυτομάτως προσπαθώ να το αναλύσω! Τ_Τ Με καταστρέψατε όταν μου δείξατε τη χρυσή τομή, τώρα κάθομαι και μαθαίνω τα πάντα για χρυσές και ασημένιες αναλογίες, την ακολουθία Fibonacci, τον αριθμό φ και τις εφαρμογές όλων αυτών στις τέχνες! Νέο dvd; DO WANT! :nanteee: Ανυπομονώ για το επόμενο μύτινγκ! Το σπίτι μου είναι πολύ ευρύχωρο, και πιστεύω πως θα το ευχαριστηθούμε αν δεν ενοχλούν κανέναν ο σκύλος και η γάτα μου. Αν πάλι γίνει σε καφετέρια, να γίνει σε λιμάνι κοντά για να έρθω με αεροπλανοφόρο, γιατί αν συνεχίσω με αυτό το ρυθμό η νταλίκα δεν θα μου φτάνει. :hihi2:
Mar 14 2012 20:21
Photo

zennith666 → mono

Δεν το σπας όσο και να θες.Άμα δεν βάλεις την κουβέρτα το ψυγείο αντί για την ντουλάπα ή κάτι πιο κουλό δεν με φτάνεις :P :P :P.
Mar 14 2012 20:17
Photo

mono → zennith666

Πρόσεξε τώρα να δεις τί έγινε... Σου απάντησα πριν ότι πάω να βάλω εικόνα αλλά μετά είχα να κάνω κάτι άλλο και αν δεν μου απαντούσες τώρα δεν θα το θυμόμουν ~χαχαχαχα
Mar 14 2012 20:13
Photo

zennith666 → mono

Γιατί προσπαθήτε να μου σπάσετε το ρεκόρ αφηρημάδας????? Αφού δεν με πιάνει κανένας σας.Μην προσπαθήτε κάν!!!
Mar 14 2012 20:04
Photo

OdyMonaxos → ice_hime

Πυρετός και νεκροψία στην ίδια πρόταση;; Γίνεσαι μακάβρια
Mar 14 2012 19:33
Photo

OdyMonaxos → Kain

Απορώ πως είσαι τόσο ενεργητικός, όταν την είχα δει ήμουν μετά τελείως μουδιασμένος, μου φαίνεται εξαιρετικά βαρύ έργο. Απίστευτος ο τρόπος που παίζει με την ανθρωπινη ψυχολογία και τα κοινωνικά μηνύματα. Είσαι και άτυχος που δεν πήγες το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ που ο Waters παρουσίασε όλο το άλμπουμ. Νομίζω θα βγει σε dvd, οπότε μόλις βγει τσίμπισέ το. Δεν ακολουθεί τόσο την ταινία, μεγάλο μέρος του υλικού στο video είναι καινούργιο. Το επόμενη μήτινγκ είτε θα γίνει σπίτι σου είτε θα 'ρθεις με νταλίκα λόγω νέου υλικού.
Mar 14 2012 19:26
Photo

ice_hime → OdyMonaxos

thank you !!τα τελευταία μαθήματα βγήκαν με πυρετό και πολύ βήχα οπότε προσπαθώ απλά να είμαι αισιόδοξη :hot:θα φανεί στην νεκροψία....
Mar 14 2012 19:24