Jump to content

Community Status Updates

Photo

Franklin → Kirenahana

Heyy ty για το message :)
May 27 2009 18:14
Photo

Franklin

Back :)
May 27 2009 18:12
Photo

Scorpion → Zoro

υπαρχουν τετοια thread?Δεν το χω ψαξει.Ξεχασα να σου πω οτι στο berserk ειμαι στο επεισοδειο 20οπωτε τελειωνω συντομα τη σειρα . δν συνιθιζω να διαβαζω manga αλλα με το berserk θα κανω μια εξαιρεση.Γι αυτο θελω να σε ρωτησω οταν τελειωσω την σειρα να αρχισω το Manga απο το chapter 1 η απο καποιο αλλο ?Ρωταω γτ μπορει το manga να ξεκινα απο κει που τελειωνει το ανιμε και δν ξερω...
May 27 2009 17:34
Photo

psofia → Sponis

Πιστεύω ότι η εσωκομματική διαμάχη μεταξύ Αλαβάνου και Τσίπρα θα έχει επιπτώσεις στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
May 27 2009 17:26
Photo

FireFistAce → Zoro

Καλα εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Εισαι κορυφαιος!!!! Καλο αλλα τωρα εχω τα ικονομικα μου δεν ειναι καλα.... Θα το εχω υπ'οψην ομως...
May 27 2009 16:33
Photo

iristellaTea-chan

I am mostly butthurt ..... O θυμός έρχεται δεύτερος. [SPOILER= naruto manga spoiler] [quote] Όσο για τον Sasuke, πραγματικά ΗΘΕΛΑ να δει τη Konoha ερείπια, έστω και για λίγο, έτσι, για να πάθει κι αυτός ένα σοκ.[/quote] Αυτό ήθελα να το δώ και εγώ.:hahaha: Μόνο και μόνο για την wtf έκφραση. Και ξέρεις τι θα γινότανε μετά ε? Θα τα επαιρνε κρανίο ΚΑΙ με τους AKatsuki.:hahaha: Για το ξύλο δεν ξέρω. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολη μάχη όπως και να το κάνει κανείς. O Νaruto δεν έχει άμυνες σε genjutsu. Από την άλλη βέβαια ο Sasuke αρχίζει και στραβώνεται οπότε θα δείξει. Μια φορά πάντως εγώ ξέρω ότι, ότι συμβαίνει δυο φορές είναι δεδομένο ότι θα τριτώσει (aka narutos beating from sasuke that is) Γενικά με τον χαρακτήρα τώρα. Και εγώ που τον πάω το παραδεχομαι. ΕΙΝΑΙ ******* (με κεφαλαία κιόλας για έμφαση) από πολλές απόψεις. Αλλά δεν ξέρω ρε συ τον βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και προσεγμένο σαν στήσιμο από τον Naruto. Είναι και το ότι έχω αδυναμία στους Tsundere - revenge bound - constantly angry characters λίγο. Και μεταξύ μας παίζει ρόλο και το γεγονός ότι σκέφτομαι ότι αν προσωπικά ήμουν στην θέση του και είχα περάσει ότι πέρασε αυτός θα είχα κάνει πολύ χειρότερα (καταρχάς θα είχα σκοτώσει την Karin - "sasuke kun" tzzzzzt (chidori sound) - *karin Drops dead*). Κακά τα ψέμματα δεν είναι λίγο να ζεις με μόνο σκοπό να σκοτώσεις κάποιον (θεωρόντας ότι είσαι δικαιολογημένος) και μετά να σου έρχονται τα πάνω κάτω. [/SPOILER]
May 27 2009 16:08
Photo

Tea-chan → Adventurer

Αύριο. 6:00 το απόγευμα. Λέσχη. Πίτσα.
May 27 2009 16:07
Photo

Tea-chaniristella

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: A, πρέπει ο Kishimoto να κάνει πιο συχνά τέτοια! Είναι πολύ διασκεδαστικό να σε βλέπουμε θυμωμένη! [SPOILER=Naruto spiler]Τώρα, ειληκρινά, τί να σου πω... :terror2: πιο πολύ σε σοκ είμαι, παρά θυμωμένη με αυτήν την εξέλιξη. Για την ακρίβεια, πρέπει να το δω το chapter για να βγάλω άποψη. ΠΑΝΤΑ τα spoiler mislead us, ya know? Αλλά έχει και τα καλά του... ο Kakashi επέστρεψε, δε μπορείς να πεις!:canthelp: Όσο για τον Sasuke, πραγματικά ΗΘΕΛΑ να δει τη Konoha ερείπια, έστω και για λίγο, έτσι, για να πάθει κι αυτός ένα σοκ. Και για τον ευσεβή μου πόθο για τη σφαγή, ελπίζω ο Naruto να του αλλάξει τα φώτα του Zero no 2, ( ή μήπως ο Zero είναι Sasuke no 2; ), που εάν δεν έχει μια εκδίκηση στο μυαλό, δε μπορεί να λειτουργήσει! Sorry, αλλά καλό λόγο γι'αυτό το παιδί δεν έχω να πω! [/SPOILER]
May 27 2009 15:49
Photo

iristellaTea-chan

[SPOILER= naruto manga ]Πες τα ρε κοπελιά γιατί πάνε να με τρελάνουνε που ξετρελάθηκαν όλοι με το Messiah jutsu του Nagato. Το νερό το έκανε κρασί να έχει κάτι να τους φιλέψει για το after battle party ή τους άφησε έτσι? One Piece το κάναμε το manga γ....ω την τρέλα μου μέσα. Τεσπα ας ελπίσουμε με τον Sasuke να χορτασουμε φονικό.[/SPOILER]
May 27 2009 15:39
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Πέρα από Kizaru έχουμε και Smoker πάντως, + τους Yonkou και Akainu που δεν γνωρίζουμε αρκετά... πάλι καλά! :tensai: (damn ακόμη μου 'χει μείνει το κομμάτι με τον Sengoku που 'χες πει... indd φαντάσου να 'χει το Zoan της κατσίκας... :hahaha:). Btw, σε περίπτωση που δεν το δες, τσέκαρε το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=313167#post313167"]Funny or Cool OP pix thread[/URL], έκανα Gear 4th Homage! ... πολύ καλές και οι εικόνες που βρίσκεις πάντως, όπως αυτή με το Star Wars ή με τους Schichibukai και τα ζώα τους!
May 27 2009 15:14
Photo

Zoro → FireFistAce

[URL="http://www.amazon.com/BACKPACK-FLAME-THROWER-W-VALVE/dp/B000NI7PQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1243429525&sr=1-1"]click me! :tensai:[/URL] [URL="http://www.amazon.com/BACKPACK-FLAME-THROWER-W-VALVE/dp/B000NI7PQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1243429525&sr=1-1"] [/URL]
May 27 2009 15:09
Photo

Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ρε ελλη ...πολυ γαματη η υπογραφη σου με τον διπλωματικη οροι(χεχεοι
May 27 2009 14:43
Photo

Lelouch → AristidisK

Αν θυμαμαι σωστα ειναι αλλα 24 η δευτερη σεζον.
May 27 2009 14:30
Photo

Lelouch → Yunancy

Αν θες στειλε με pm το μσν σου ορ something..Δεν εχω ολα τα αλλα. χΔ
May 27 2009 14:29
Photo

AristidisK → Lelouch

[COLOR=black] :tensai:Όστε και εσεί βλέπεις CODE GEASS:oo:.Εγώ τώρα το ξεκείνησα και έγινε το αγαπημένο μου ANIME:wooi2:.Εχω δεί μόνο την πρώτη SESSON:emptyonexg1:.Πόσα είναι συνολικά τα επισόδια;;;:erk:[/COLOR]
May 27 2009 14:23