Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kirenahana → mysticismlover

@_@λογικό... δε το σκέφτηκα έτσι... :Ρ
May 27 2009 10:07
Photo

amaya3 → Kirenahana

Το επιχείρημα των supporters:colddd: είναι ότι 5 χρόνια δεν είναι τίποτα και αχ αχ αχ είναι τοοοοόσο kawaii together!!-____________________-Hello?!Για [B]12[/B] χρονών παιδί μιλάμε....>_>:deadga6: HagridxBuckbeak...:terror2: Νταξ,τον ξέρουμε τον rule 34 αλλά έ-λε-ος...Όντως,ΔΕΝ νιώθεις.
May 27 2009 03:35
Photo

πουρνό-πουρνό που λέν και στο χωριό μου... 5-6 το πρωι δηλαδη... Αν είχε τέτοιο δε προλάβαινες να το κάνεις αυθημερών?
May 27 2009 03:13
Photo

Kirenahana → amaya3

οκ δηλαδή ρε παιδιά, γλυκούλης ο Hiou, αλλά στην παιδοφιλία θα το ρίξουμε τώρα? Καλά όταν διάβαζα fanfiction για Harry Potter είχα πετύχει το -ακόμα αξεπέραστο σε επίπεδα ανωμαλίας- HagridXBuckbeak... Magical creature zoofilia... Εκεί πια δε νιώθεις, αυτό ξέρω.
May 27 2009 03:11
Photo

amaya3 → Kirenahana

You're very welcome~^^Περισσότερα fanfictions θα'πρεπε να'ναι έτσι.Σαν το original βέβαια κανένα αλλά αυτό είναι αξιοπρεπέστατο και διασκεδαστικό!Το εντόπισα το LME's Love Day και θα το διαβάσω μια απ'αυτές τις μέρες,thankies:congrats: Έχω πετύχει και Shouka x Reishin...τι να πεις...άβυσσος η ψυχή των τρελαμένων fujoshi:colddd: Το καλύτερο όμως είναι το πρόσφατο(fanfiction δεν έχει βγει αλλά it's a fangirls' frolic!:wallbash:):Kanae x Hiou...:frozen:Let's turn Moko-san into a pedo!Because it's sooo cute!!11one Yay!:deadga6:
May 27 2009 02:35
Photo

Zoro → Mad_Hatter

O Sasu έχει τον Ao; :oo: Λόγω των Katon του φωτιάς το λες; Γιατί αν ναι, με την ίδια λογική και το Fresh Fire του Franky ή το Firebird Star του Usopp θα τον τσάκιζαν, αλλά αμφιβάλλω αν θα έφευγε τόσο απλά... ελπίζω να αναφερόσουν σε κάποια άλλη επίθεση που δεν γνωρίζω... ;p Και ο Kakashi τον Croc;;; Έχει επιθέσεις νερού; Τέλος, ναι indd Kizaru rocks our socks, με τέτοια ταχύτητα, η οποία συγκρίνεται άνετα με αυτή των Z warriors αν όχι ταχύτερη, αμφιβάλλω αν θα προλάβαινε να του κάνει οτιδήποτε κάποιος αντίπαλος, έστω και όντως επιβλαβές αν τον πετύχαινε... speed is weight, have you ever been kicked at the speed of light?? :burningbe3: [IMG]http://i482.photobucket.com/albums/rr185/youtuber91/656.jpg[/IMG] PS1: Ξανατσέκαρα το επεισόδιο που σου 'λεγα και τελικά έκανα λάθος... η Robin δεν λέει ότι ο Aokiji είναι ο πιο δυνατός άντρας που δουλεύει για την κυβέρνηση, αλλά ότι "he is the strongest force working for the government", αναφερόμενη στους 3 Admirals και όχι σε αυτόν μόνο του... όταν το 'χα πρωτοδεί νόμιζα γι' αυτόν μιλούσε! :P PS2: Άντε να δούμε και τον τελευταίο, τον Akainu τώρα... κάτι έπιασε το μάτι μου ότι τον έδειξαν λίγο σε παλιό latest chapter νομίζω... επίσης δεν ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά ήταν αυτός που ανατίναξε το πλοίο των επιζησάντων στο νησί της Robin, οπότε παίζει να 'ναι ακόμη πιο κακός απ' τους άλλους 2, can't wait!
May 27 2009 02:34
Photo

mysticismlover → Kirenahana

αχάραγα ? δε σε πιάνω =Ρ
May 27 2009 02:26
Photo

δεν έχει κανα λεωφορείο αχάραγα? :Ρ
May 27 2009 02:18
Photo

Zoro → Tea-chan

Τουλάχιστον τελειώνεις στις 30, εγώ μέχρι μέσα Ιουλίου με βλέπω με αλυσίδες... :/ ας είναι καλά τα κλιματιστικά! Weeeee, ναι Lenalee και ξερό ψωμί... τσέκαρε και την νέα prof pic μου, hope you like! :joyful: Για Guts, Zoro και Robin δεν χρειάζεται να πω πόσο fan είμαι... αφήνω το useless spam στην φαντασία σου (αν και κάτι θα φας στο τέλος :hehehe:). Σχετικά με Alucard x Seras τώρα, βασικά πιο πολύ εννοούσα ότι μ' αρέσουν οι 2 τους γενικά (η Seras ειδικά καμία σχέση με την αναίσθητη κούκλα της σειράς των 13 επεισοδίων... εδώ, πέρα από διαφορά στήθους, νίκησε και με διαφορά χαρακτήρα... XD Anderson too, εκτός από το στήθος κομμάτι! :hahaha:), δεν αναφερόμουν τόσο σε ζευγάρι, ειδικά από την στιγμή που έφαγα spoiler (κλασικό θύμα του spoilerισμού, σε τέχνη το 'χω αναδείξει! :nanana:) ότι [spoiler=hellsing-maybe-spoiler]κάτι θα παιχτεί με αυτήν και τον Pip... αν και πιο κει άκουσα και κάτι ότι πεθαίνει αυτός... damn πάντα έτσι την παθαίνω, αλλά για να μην φάω άλλα spoilers σταμάτησα το διάβασμα, οπότε δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι! :emptyonexg1:[/spoiler]Άλλωστε θα μου φαινόταν παράξενη μια σχέση master-slave/student να καταλήξει σε ιστορία αγάπης, δεν τον έχω για τέτοια τον Αρουκάρδο :nanana:, εκτός κι αν αναφερόσουν σε σχέση πατέρα-κόρης, όπως αυτή που είχες πει παίζει με Guts και Schierke, οπότε έχει όντως καλές προοπτικές να βγει μια καλή σχέση... ψυχούλα ο Alu αν το θέλει! (aka enlighten me, oh hellsing tensai!) Επίσης κάτι ακόμη είχα φάει spoiler (τι καινούριο) για μια demon μορφή της Seras, από μια εικόνα σου νομίζω κιόλας, αλλά και πάλι δεν το πήγα παρακάτω... μάλλον είναι το κλασικό super saiyan power up που παρατηρείται στα anime προς το τέλος... αν όντως αυτό εννοείς, ελπίζω indd να λέει τόσο! :tensai: Τέλος: [URL="http://i47.photobucket.com/albums/f159/Vavoss/Cool%20Hellsing/ChillinAlucard.jpg"]τσάκω[/URL], [URL="http://doomsplosion.deviantart.com/art/Seras-Victoria-83575532"]τσάκω[/URL] και [URL="http://i83.photobucket.com/albums/j320/Sakari6/New%20Siznit/integra_smoking3.jpg?t=1243375014"]τσάκω[/URL]! (αμφιβάλλω αν δεν έχεις πετύχει έστω και μια τους, μιας και το devart είναι το λημέρι σου -η 2η ήταν και από τον ίδιο user που έκανε τις OP εικόνες που δωσες- , αλλά τι να κάνουμε... δυστυχώς στο hellsing δεν παίζει "όργιο" από fan arts όπως στο OP XD... και btw στην τελευταία που σου έβαλα μπορώ να πω είναι η μοναδική περίπτωση που θα άρχιζα να πηγαίνω την Integra λίγο :nbleed:, αν τις έφευγαν αυτές οι αντρικές ορμόνες που έχει πιστεύω δεν είναι και τόσο κακιά... απ' έξω τουλ XD). Κudos και για τις δικές σου... ο Zoro πολύ rl έμοιαζε... η Robin πάλι, damn, μπορεί να μην είχε το ίδιο kawai πρόσωπο της waifu μου, αλλά αν έβγαζε τα κανονικά της χέρια από εκεί που τα έχει στην εικόνα θα ήταν μια μεγάλη βελτίωση!! :burningbe3: /pervert off PS: και τελευταίο δωράκι, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw&feature=related"]manga powa[/URL]! PS2: congrats αν έφτασες ως εδώ! :bike:
May 27 2009 01:49
Photo

Zoro → FireFistAce

Το τελευταίο εργαλείο θα είναι και το πιο δύσκολο να βρεθεί: :hahaha: [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5876/flamethrowerd.jpg[/IMG] ... να ξέρεις ότι δεν νοείται καλό Ace cosplay χωρίς αυτό! XD
May 27 2009 01:27
Photo

Amphilyki → Ritsuka

Γειά σου Αναστασία-τσαν! Wie geht es dir? L fan κι εσύ βλέπω! :nanana:
May 27 2009 01:25
Photo

Zoro → GkLoc

L-o-L, προχωρημένος ο γέρος έχω να πω, εμένα δεν χαμπαριάζουν από τέτοια ευτυχώς! :'D ... και το κόλπο με την διαγραφή σχεδόν πάντα πιάνει... σιγά μην διαγράψω κάτι που με τόσο κόπο κατέβασα, ειδικά αν ήταν καλό! Αφού είπαμε, κατέβασα τα anime για τις επόμενες 2 ζωές μου, μαζί με αυτά κατέβασα και FMA, D.Gray-man, Hikaru no Go, Soul Eater και άλλα μπόλικα seinens, animovies και manga! :tensai: Σχετικά με τα rmvb ουσιαστικά ναι, ίσως σου 'ρθει απότομο αλλά... αλλαξοπίστησα, και πέρασα σε quality freak! XD Η αλήθεια είναι ότι οι λόγοι που σταμάτησα να υποστηρίζω τα rmvb είναι 2: 1) Για τις μικρές σειρές, δηλαδή αυτές μέχρι 26 eps το πολύ, είχα ούτως η άλλος αποφασίσει να τις παίρνω σε top quality, μιας και ήταν αισθητή η διαφορά με τα rmvb και έτσι κι αλλιώς δεν γέμιζαν πάνω από ένα DVD παραπάνω, αρά εκεί ήμουν ΟΚ εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά σαν ανακάλυψα το boxtorrents.com και τις φοβερές ταχύτητες που σου προσφέρει (τσέκαρέ το σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις). 2) Έμεναν όμως τα endless anime, κυρίως shonen, μιας και με τα τόσα eps που έχουν θα γέμιζα άπειρα DVD, σκέψου ότι το OP μαζί με όλα τα eps, specials και movies είναι πάνω από 100 gb πράμα... δλδ 25 DVD και βάλε, μιας και κάθε βδομάδα έχουμε νέο επεισόδιο! :oo: Έτσι η ουρανοκατέβατη λύση ήρθε με τους εξωτερικούς σκληρούς! Αντί να κάθομαι να χάνω χρόνο με αντιγραφές, στις οποίες γίνονται και λάθη πολλές φορές και πρέπει να αλλάζω και να ψάχνω συχνά DVD, όποτε μου τελειώνει σε χώρο ο σκληρός θα αγοράζω καινούριο! Άλλωστε δεν θέλει πάνω από ένα χρόνο και θα βγουν 4 gb σκληροί σε καλές τιμές... εν το μεταξύ με 2 tb θα τα βγάλω πέρα τουλάχιστον τόσο... έχω τα anime που ήθελα τόσον καιρό άλλωστε... άντε να κατεβάσω 3-4 ακόμη καινούρια, αλλά no big deal. :p Αν πρέπει να παραδεχτώ κάτι για τα rmvb όμως, είναι ότι σύγκρινα τα πρώτα rmvb επεισόδια του Naruto και OP με τα αντίστοιχα avi που κυκλοφορούν και θεωρούνται ότι πιο top σε quality για τα επεισόδια αυτά και πραγματικά οι διαφορές στην ποιότητα είναι απειροελάχιστες, αν όχι ανύπαρκτες! Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου όχι μόνο τα νέα επεισόδια βγαίνουν σε HD πια, που δεν συγκρίνεται καν με το rmvb quality, αλλά κάτι πάθαν οι βλάκες οι encoders και των 2 anime (μάλλον άλλαξαν από τους πρώτους) και τα τελευταία επεισόδια και του Naruto και του OP ακόμη κι εγώ παραδέχομαι ότι δεν βλέπονται με τα rmvb (σκέψου ότι έχω πετύχει επεισόδια του Shippuuden σε 30 mb και του OP σε 60... αίσχος, με τα 70-90 ήταν ΟΚ, αλλά όχι και τόσο compression) :uhh:, τα πρώτα πρώτα ήταν ΟΚ όμως. Χεχε ναι κι εγώ τα ίδια ακούω περί Naruto anime και Bleach... στο Naruto θα περάσω κι εγώ στο manga λογικά, μιας και ικανοποιητικά πιστό σαν το OP anime δεν είναι κάνενα! Άστα το μοναδικό anime που μου έμεινε να κατεβάσω είναι το Dragonball... ότι έχει κυκλοφορήσει από αυτό! Και θα αναρωτηθείς πως, αφού έχω φάει όλο τον ταύρο κολλάω στην ουρά τώρα; Kαι η απάντηση είναι ότι το θέλω με ιταλικό dub γιατί έτσι το είδα μικρός και το έχω συνηθίσει και το προτιμώ κατά πολύ από το ιαπώνικο, όπου ο Goku έχει τρομερά παιδική φωνή imo. :/ Το κακό είναι ότι το 'χα ήδη κατεβάσει πριν 2 χρόνια σε rmvb, σε ανεκτή αλλά όχι τέλεια ποιότητα, από site όπου το 'χε με full DDL (όχι mu και rs) και σε 150αρια αρχεία avi, πέρα από 50αρια rmvb... ε, πάω στο ίδιο site να δω και όχι μόνο έφυγαν τα avi αρχεία, αλλά ακόμη και τα DDL links... όλα είναι με κάτι σαν mu τώρα :sadist:, να δω που θα τα ξαναβρώ τώρα πια. :( ΥΓ: Damn πάλι κάηκα στο γράψιμο... :terror2: ΥΓ2: Hope you like my new prof pic. :nod:
May 27 2009 01:13
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler=naruto manga spoilers]ΙS he really? chekare λίγο το παρακατω. [URL]http://www.onemanga.com/Naruto/392/17/[/URL] Ασχετο με το αν μας δειχνει τον Itachi μέσα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όντως διάφανος και όχι ένα σκηνοθετικό τρικ για να βλέπουμε τον χαρακτήρα. . + the word mirror that describes the shield suggests that it reflects the light. Από εκεί και πέρα όμως και διάφανος να είναι δεν σημαίνει ότι ο Kizaru μπορεί να περάσει από μέσα γιατί δεν μιλάμε για γυαλί αλλά για spiritual being .. Πχ θα μπορούσε ο χαρακτήρας που λες να περάσει χωρίς συνέπειες μέσα από τον demon του Pain ή από την γλώσσα φίδι του summon του nagato? Kαι αναφορικά με το skill spam δεν έχει κάποιο νόημα αν ο άλλος μπορεί να σε βγάλει off σε δύο κινήσεις. + Itachi was an extremely intelligent shinobi he could use decoys, clones oι οποίοι όμως είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν genjutsu Δες το και διαφορετικά. Έχεις δύο χαρακτήρες που σε melee attack και melee defence είναι αυξημένα σε τεράστιο βαθμό. Ο ένας όμως έχει και attacks πέρα από το φυσικό επίπεδο κατευθείαν στο κεφάλι του άλλου.Δεν νομίζεις ότι έχει το advantage μόνο και μόνο από αυτό? Ο Kizaru δεν μπορεί καλά καλά να τον κοιτάξει για να του επιτεθεί. Με το που θα απλώσει μάτι επάνω του τελείωσε και η μάχη. Μέχρι και ο τρόπος μάχης του Itachi είναι τελείως διαφορετικός και πολύπλοκος από το firing blasts from fingertips and toes. Itachi has the upper hand no matter how you look at it.[/spoiler] [SPOILER= edit γιατί το είδα μετά] [quote]Τo water affinity και τα bushins δε νομιζω να κανουν τιποτα.Η μονη ζημια μπορει να γινει απο τα gensutsu, και αυτα αν πετυχουν σωστα, υπαρχουν τροποι να τα αποφυγεις.Επισης ποτε δεν θυμαμαι να εχουμε δε shinobi να χρησιμοποιει αλλη τεχνικη την ωρα που εχει illusion σε καποιον, ρα δεν ειμαστε σιγουροι αν μπορει να καλεσει τον susanoo την ωρα που κραταει τον αλλον [/quote] Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάτι άλλο αν πιάσει το genjutsu. Αλλά και στην περίπτωση που δεν πιάσει μπορεί μπορεί να έχει μια πολύ καλή άμυνα με παράλληλη επίθεση. Πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να αναγεννά μέρη του σώματος του θα έμπαινε στον κόπο να αποφύγει το σπαθί του Susanoo? (εκει και μόνο θα την πάταγε) Επιπλέον φυσικά και παίζουν ρόλο τα bunshins γιατί μπερδεύουν τον αντίπαλο και δεν ξέρει που να επιτεθεί, και ανάλογα το περιβάλλον θα είχε και τεραστια σημασία το Water affinity (να του κάνει κανα water dragon από θαλασσινό νερό να ψάχνεται :hahaha:) Kαι ειδικά ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι affiliated με chakra και τις τεχνικές αποφυγής δεν μπορεί να τους ξεφυγει. Πχ ειδικά για το Tsukuyomi και Shinobi να είσαι μόνο αν έχεις partner (όπως έγινε μ το 8tails) ή αν είσαι Pure blooded Uchiha μπορείς να το λύσεις.[/SPOILER]
May 26 2009 23:21
Photo

Mad_Hatteriristella

[SPOILER=naruto manga] Ο susano ειναι διαφανης, και ο kizaru φως,δηλαδη μπορει να περασει απο μεσα του, εκτος απο την ασπιδα, δηλαδη δε μπορει να δημιουργησει τοσο αποτελεσματικη αμυνα.Επισης ξεχνας κατι σημαντικο.O itachi κααει chakra,δηλαδη μπορει να εκτελεσει συγκεκριμενο αριθμο επιθεων ενω ο kizaru δεν εχει τετοιο προβλημα, μπορει να spammarei skills ανενοχλητος. Τo water affinity και τα bushins δε νομιζω να κανουν τιποτα.Η μονη ζημια μπορει να γινει απο τα gensutsu, και αυτα αν πετυχουν σωστα, υπαρχουν τροποι να τα αποφυγεις.Επισης ποτε δεν θυμαμαι να εχουμε δε shinobi να χρησιμοποιει αλλη τεχνικη την ωρα που εχει illusion σε καποιον, ρα δεν ειμαστε σιγουροι αν μπορει να καλεσει τον susanoo την ωρα που κραταει τον αλλον. [/SPOILER]
May 26 2009 22:37
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler= naruto manga spoilers][quote]well Πρωτα απο ολλα το tsukyomi θελει direct eye contact και ο kizaru φοραει γυαλια ηλιου [/quote]sais who? Αν ήταν έτσι τότε όλοι θα φορούσανε τα γυαλιά του Shino όταν θα είχαν να κάνουν με Uchiha. Και πέρα από το eye contact ξεχνάς ότι μπορεί να κάνει cast genjutsu και με τα χέρια (αυτό πάει και στο αμέσως επόμενο). Ο αντίπαλος δεν μπορεί να μην τον κοιτάει ούτε στα χέρια ούτε στα μάτια..... [quote] Επισης αν κινησε με την ταχυτητα του φωτος, ειναι ψιλοπαλουκι να τον πετυχει ο susano με την χατζαρα, και την ασπιδα του με τετοια ταχυτητα μπορει ευκολα να την παρακαμψει. Συν του οτι με τα lazer Που πεταει ο συγκεκριμενος κυριoς ο itachi αφενως θα πεσει μονοhitos, αν τον παρει σε καλο σημειο. [/quote] καταρχάς αν τοποθετηθεί έτσι ώστε πίσω του να υπάρχει κάτι υλικό δεν μπορεί να περάσει το Susano όσο γρήγορος και να είναι. Το Susano it self μπορεί να τοποθετήσει την ασπίδα με τέτοιο τρόπο που να παρέχει πλήρη κάλυψη. [quote] Εντομεταξυ και ενα Illusion η gensutsu να καταφερει να τον ποιασει, μαλλον θα τις γλιτωσει, οι τεχνικες αυτες δεν ειναι θανατηφορες. Και στο κατω κατω ακομα δεν εχουμε δει σε full power τον Kizaru, ενω τον itachi τον εχουμε δει. [/quote]Kαταρχάς το σπαθί του Susannoo κάνει τον άλλον seal στην αιωνιότητα οπότε είναι πάνω κάτω το ίδιο. Καταδεύτερο λόγο οι τεχνικές μπορούν να τρελάνουν άνετα τον οποιοδήποτε. Καθιστώντας τον πιο άκακο και από ραδίκι. Το sealing μπορεί να ακολουθήσει έπειτα. Κατα τρίτον λόγο το γεγονός ότι affinity του Itachi είναι το νερό το έχεις πάρει υπόψιν? Ή τα bunshin techniques τα οποία έχει? Τέλος πότε τον είδαμε full power τον Itachi και δεν το θυμάμαι? Αν λες για την μάχη με τον Sasuke το έχεις παραδεχτεί και ο ίδιος ότι κάθε άλλο παρά full power ήτανε. Γενικά τον Itachi αμφιβάλλω αν τον έχουμε δει ποτέ fullpower. Το ότι ο Madara τον φοβόταν και έβαλε ένα ολόκληρο σχέδιο σε αναμονή για χάρη του, που είναι ο άλλος χαρακτήρας που λες ότι μπορεί να νικήσει πέρα από τον Pain, σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίο. Τον Shikamaru τον υποτιμάς πολύ. Νίκησε έναν Akatsuki μόνος του κάτι το οποίο μόνο ο Sasuke έχει καταφέρει να κάνει μέχρι στιγμής fair and square. Και ειδικά από την στιγμή που το φως είναι το ακριβώς αντίθετο της σκιάς.[/spoiler]
May 26 2009 21:08