Community Status Updates
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
τι εγινε ρε χαμενο, αλλαξες αγαπημενο χαρακτηρα στο bleach? γιατι πολυ για την soi fon σε βλεπω να μιλας...
May 28 2009 12:43
Franklin → Kirenahana
E θα δωσω κι αγγλικα και θα δω... Δεν υπαρχει κατι που να θελω παααρα πολυ. Δυστυχως. Εσυ τι σπουδαζεις?
May 28 2009 10:40
Scorpion → Zoro
H dark venus εχει γινει admin σε ενα αλλο φορουμ και εχει να κανει πολυ δουλεια.Ειχε δει καμια δεκαρια επεισοδια απ το berserk και της αρεσε ο griffith.Την τελειωσα την σειρα να σου πω και δν μαρεσε το τελος αλλα οντως τωρα καταλαβαινω καλυτερα το πρωτο επεισοδιο.Αρχισα και το manga Και σκοπευω να το τελειωσω .Θελω να δω και τον seprico!!!Εμμ τι αλλο...
ΑΥΤΑ:P
May 28 2009 10:23
Zoro → Mad_Hatter
Άστα, και χωρίς να μου το λεγες ζηλεύω... ξαναγύρισα στις παλιές εποχές που ήθελα να ξέρω τι γίνεται παρακάτω και με ανάγκασαν να περάσω στο manga :if: ... αλλά είπαμε, δεν την ξαναπατάω! :bleh:
Άλλωστε αν κολλήσω τώρα με το manga δεν με ξαναβλέπω να ξεκολλάω... θα 'ναι οριστικό... ανεπίτρεπτο για die hard OP anime fan! :hero:
Σχετικά με τους admirals πάλι, θα το ξέρεις λογικά αλλά ας το αναφέρω:
Aokiji= [COLOR=Blue]Blue[/COLOR] Peasant=[COLOR=Blue] Ice[/COLOR]
Kizaru= [COLOR=Yellow]Yellow[/COLOR] Monkey= [COLOR=Yellow]Light[/COLOR]
Akainu= [COLOR=Red]Red[/COLOR] Dog= [COLOR=Red]???[/COLOR]
Αν δεν υπήρχε ο Ace όλοι θα είχαν μαντέψει φωτιά... η ύπαρξή του όμως περιπλέκει τα πράγματα... ποιος ξέρει τι μυστηριώδες τζαμάτο φρούτο θα έχει... be sure to spoil me σαν μάθεις, δεν θα αντέξω να περιμένω να το πουν στο anime !!! :hahaha: [SIZE=1](μόνο ικανότητα όμως, τίποτ' άλλο!)
[SIZE=2]Επιτέλους, σε αντίθεση με τους Schichibukai που μερικοί είναι μαύρα χάλια (ειδικά σε εμφάνιση) και δεν τους πάω όλους, οι Admirals είναι από τους πιο cool εχθρούς που έχει εμφανίσει ο Oda ως τώρα... φαινομενικά ανίκητοι! :wooi2:[/SIZE]
(δεν ξεχνάω Dragon, Yonkou και BB βέβαια... και Garp φυσικά, τα σπάει ο παππούς!!)
[/SIZE]
May 28 2009 04:08
Zoro → Scorpion
Yes, they do: [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1817&highlight=berserk"]anime[/URL] κ [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1923&highlight=berserk"]manga[/URL]! ;d
Λοιπόν τώρα, σχετικά με το τέλος του anime, μιας και σε βλέπω για σίγουρο fan πια, εγώ μέχρι τώρα πρότεινα σε όσους έχουν δει την σειρά να πιάσουν το manga από την αρχή αρχή και να διαβάσουν ακόμη και τα όσα είδαν στην οθόνη, έτσι έκανα και εγώ.
... και αυτό γιατί, πέραν του ότι υπάρχουν μερικά σημεία που είτε αποδόθηκαν καλύτερα στο manga είτε κόπηκαν εντελώς στο anime και δεν τα έδειξαν καθόλου, αξίζει πολύ κατά την γνώμη μου να δεις πως διαδραματίζεται η ιστορία καθαρά από το χέρι του mangaka.
Αυτή είναι η συμβουλή μου λοιπόν, διάβασε τα πάντα... δική σου η επιλογή μετά όμως! :)
ΥΓ: Η αδερφή σου η Dark_Venus που χάθηκε btw; Έχει καιρό να μπει... όχι τίποτ' άλλο αλλά είχα ψήσει κι αυτήν για το Berserk anime και αν θυμάμαι καλά απέτυχα (το πασάρισμα της σειράς σε κοπέλες είναι 2x πιο δύσκολο απ' ότι σε αγόρια XD)... χαίρομαι που σε σένα άρεσε όμως!
May 28 2009 03:36
Zoro → FireFistAce
Καλά, έτσι και ποτέ σου αγοράσεις φλογοβόλο για Ace cosplay, be sure να μου πεις που και πότε, ή στην χειρότερη να στείλεις φώτο!! :hahaha:
May 28 2009 03:23
Zoro → GkLoc
Done! :tensai: ... μόνο και μόνο γιατί DB iz awesome!
Σχετικά με το OP ναι, ένα από τα ίδια... αρχίζει ξανά να μου έρχεται όρεξη να ανοίξω το manga να δω τι γίνεται μετά το κάθε επεισόδιο του anime... resisting is hard, αλλά δεν υποκύπτω μετά από τόσο κόπο που έκανα να το κόψω... δεν θα ξαναέχει επιστροφή μετά! :nanana:
(τουλ το thriller bark δεν ήταν και τόοοοσο σπουδαίο για να με κρατάει στα αγκάθια... τα τωρινά όμως... )
Και κάτι άσχετο, be sure to check [URL="http://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw&feature=related"]αυτό[/URL] (must!), όπως και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=313448#post313448"]αυτά[/URL] στο post μου! ;D
May 28 2009 03:14
iristella → Seraphimon-T.K.
[SPOILER= naruto manga]Οh come on the spoilers are crappy. Even I hated how everyone came back to life. I mean it s not that it s suprising but just because he could do it doesnt mean that he should[/SPOILER]
May 28 2009 02:05
Adventurer → Tea-chan
Μου κεντρισες το ενδιαφερον
...
Τα λεμε εκει :)
(στο ιδιο σημειο με την προηγουμενη φορα)
May 28 2009 01:22
Konart → X-LpBleach
Riku μάλλον.. θα το δεις το keyblade!!! Βασικά ελπίζω να το πετύχω:frozen:.....
May 27 2009 23:51
Konart → Harileny
Κοπελάρα μουουουου....!!! τι κάνεις??? περιμένω να δω το cosplay σου και να τα σπάσεις παλι όπως στο προηγουμενο!!!!
May 27 2009 23:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed