Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ptomahawk → Dante80

Ε άλλη γλύκα έχει το report αν λέει για ban :P
May 27 2009 23:37
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal

Στην ειρηνη πες το :P
May 27 2009 23:07
Photo

GkLoc → Zoro

Α τωρα που ανεφερες το Dragonball,εχεις δει κανενα επεισοδιο του Kai?Να το δεις αμεσως,ειναι επικο,ειμαστε στο 8ο επεισοδιο και ηδη ο Vegeta με τον Nappa ειναι κατω στην γη,ασε,και εγω τις φωνες του Dragonball Z δεν τις αντεχα,ομως μετα απο 10 επεισοδια που ειδα τις συνηθισα και εκατσα και ειδα ολο το Ζ uncut,291 επεισοδια επικοτητας,ειλικρινα δεν βαριομουν καθολου,ουτε καν στα φιλλερς δεν βαρεθηκα,φοβερη σειρα... Χαμος γινεται στο manga του One Piece,εγω δεν το διαβαζω αλλα βλεπω που και που τα Spoilers,ως Spoilerman its my duty.... Αρε και να ερθει η μερα να δω ενα επεισοδιο One Piece χωρις να ξερω τι θα γινειΤ_Τ
May 27 2009 22:34
Photo

Ritsuka → Amphilyki

Mir gehts ganz gut und dir? Kαι εσύ fan του L Naaaai :joyful:τα σπάει!! είναι πολύ cool
May 27 2009 22:29
Photo

Dante80 → Ptomahawk

Nah...no ban man...δεν υπάρχει λόγος εξάλλου...XD
May 27 2009 20:56
Photo

Yunancy → AristidisK

[B]τοσα πολλα?2 σεζον?ΧΔ χεχε καλα θα αρχισω απο την επομενη βδομαδα να δουμε αν ειναι τοσο καλο οπως λενε.....[/B] [B]σημερα τελειωσα τις εξετασεις μου οποτε θα εχω ελευθερο χρονο χεχε[/B] [B]για πες κανα νεο...εσυ εγραψες κανα διαγωνισμα?[/B]
May 27 2009 20:09
Photo

Mad_Hatteriristella

eugufewuyvgbeyfgtdwswknv hnjbvayywwvyvw hcaw;l;lvbwhyv
May 27 2009 20:06
Photo

AristidisK → Lelouch

[COLOR=black]Δηληδη είναι μόνο δύο SESSONS:oo::frozen::oo:Κρίμα και είναι τόσο ωραίο ANIME!!!:uhh:[/COLOR]
May 27 2009 19:09
Photo

Kirenahana → Franklin

Καλησπέρα! Πως τα βλέπεις τα πράματα? Τι σχολή λες?
May 27 2009 19:02
Photo

Azathoth → valadorn

hello there ! nice to meet you :/ ναι παίζω και μπάσο :D μέχρι τώρα ερασιτεχνικά :D αλλα από σεπτέμβριο θα αρχίσω μαθήματα σε ωδείο. φυσικά σε ωδείο έχω κάνει αλλα όργανα :D
May 27 2009 18:53
Photo

Melkor → valadorn

hiz mate. ολα καλα thanx :P
May 27 2009 18:50
Photo

valadorn → Azathoth

Ευχαριστω για το add.. τοσα κοινα ενδιαφεροντα... νομιζω οτι παιζεις και μπασο(νομιζω ετσι μην με παρεξηγησεις)!Παντως αν ναι ριξε μια ματια : social groups metaltone-instrument players ....
May 27 2009 18:40
Photo

valadorn → ZeLiGa

Hey ωραιο avatar!Αν ασχολεισαι με κιθαρα τσεκαρε αυτo:social groups metaltone-instrument players ....
May 27 2009 18:37
Photo

valadorn → Melkor

hey melkor what's up?Ωραιο avatar!!!:)
May 27 2009 18:29
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Mακαρι να μας δειξει κατι καλο ο oda για gear 4, αν και αυτο που postares ηταν καλη ιδεα. Παντως για το op εχουν βγει οι πιο καμμενες Pic ever, μερικες απλα δε παιζονται. Και Btw το νεο chapter απλα τα εσπασε.Στο λεω για να ζηλεψεις :)
May 27 2009 18:22