Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu

Κοιτα αυτο (αλλα γινε μελος πρωτα)[url]http://bleach-network.com/media/d.gray-man-anime-downloads[/url]
May 27 2009 14:23
Photo

AristidisK → Yunancy

[COLOR=#000000] :tensai:Όχι δεν έχω τίποτα από αυτά:emptyonexg1:.Πάντος [/COLOR] [COLOR=black]αν θέλεις να το κατεβάσει :smokingg:μπορείς να το κατεβάσεις από το [URL="http://www.GAMATO.INFO"]WWW.GAMATO.INFO[/URL]:wooi2: με ελληνικούς υπότιτλους:wooi2: τις δύο πρώτες SESSONS:wooi2: συνολικά είναι 50 επισόδια:wooi2: οι δύο SESSSONS 25 η μία.:wooi2:Ελπίζω όμως να έχεις γίνει μέλος γτ χτειάζεται.Αν γίνεις μέλος πες μου το να σου στείλω μύνημα.Εγώ λέγομαι FMA:smokingg: από το FULLMETAL ALCHEMIST.:wooi2:[/COLOR]
May 27 2009 14:20
Photo

anime-dono → Xa0s

true, true. Btw μόλις πρόσεξα ότι πέφτει censorship στις λέξεις όπως *******, **** κλπ Xp
May 27 2009 13:36
Photo

FireFistAce → Zoro

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!! Δεν παιζεσαι ρε φιλε!!! Που θα βρω τετοιο εργαλειο?
May 27 2009 13:24
Photo

Xa0s → anime-dono

Και η απάντηση ερχετε αμεσως στην εισαγωγη του τραγουδιου αφτου [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eXuxMWbYEro&feature=related[/URL]
May 27 2009 13:21
Photo

anime-dono → Xa0s

Μια χαρά , εδώ κάθομαι και απολαμβάνω την λήξη των (πανελληνίων) εξετάσεων βλέποντας anime και παίζοντας mmorpg Xp. Όσο για την question , ..... γκουχ, γκουχ, για τα μάτια του κόσμου τα πήγα καλά , γκουχ, τώρα για τα φρύδια δεν ξέρω , meaning θα δούμε ... άλλα δεν βαριέσαι, η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για ******** right?
May 27 2009 13:16
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Night Wizard Seal

Ωστε η Λουλουμπελ ηταν φιλερ εε... Φαινοταν...Αλλα θα τα βλεπα ετσι και αλλιως, για να χω μια γενικη εικονα (χειροτερα απο τα φιλερ του Ναρουτο δεν ειναι αλλωστε) εχεις καμια συμβουλη για το που να κατεβασω την δευτερη σεζον
May 27 2009 13:06
Photo

Yunancy → AristidisK

[B]τωρα βλεπω Tenju Tenge καπως ετσι τελος παντων ΧΔ[/B] [B]σκοπευω να δω το ανιμε που μου ειπες,εχω ακουσει καλα λογια αν και ψηλοκοψα τα ανιμε τωρα τελευταια λογω πανελληνιων ΧΔ[/B] [B]εχεις myspace,facebook η' hi5?γιατι σπανια θα μπαινω στο φορουμ εχουν μαζεφτει ολα τα @@@ χαχαχα[/B]
May 27 2009 12:58
Photo

AristidisK → Yunancy

[COLOR=black] :tensai:Μια χαρά βλέπεις κανένα ANIME:wooi2: τώρα;;;Εγώ βλέπω CODE GEASS:wooi2: και έχω πορωθεί:dazed:. Μιλάμε έγινε το αγαπημένο:oo: μου ANIME:wooi2::wooi2::wooi2:!!!Σου προτείνω να το δεις...:wooi2:[/COLOR]
May 27 2009 12:52
Photo

Yunancy → AristidisK

[B]δεν μπαινω πια εδω ονλινε,βαρεθηκα γιαυτο ΧΔ[/B] [B]εσυ ολα καλα?[/B]
May 27 2009 12:39
Photo

Yunancy → Lelouch

[B]δεν μπαινω πια εδω,αν θες να μηλαμε εχω myspace, kai msn[/B] [B]eχω και facebook kai hi5[αλλα δεν τα πολλυχρησιμοποιω] ΧΔ[/B]
May 27 2009 12:38
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ο sasuke εχει πολυ πιο δυνατες επιθεσεις φωτιας απο το katon στα τελευταια chapters, αρα δεν το βλεπω να χανει απο Aokiji. O kakashi εχει παρα πολλες κινησεις νερου, αρα δεν βλεπω να εχει ελπιδες ο Croc. Τον aikanu τωρα θελω και εγω να τον δω, ιδεολογια του ειναι το absolute justice, κατι σαν το dark justice του lucci.Λαθος ειχε παρει το ματι σου στα latest chapter, ακομα δεν τον εχουμε δει, αν και 99% θα μας τον δειξει σε αυτο το ark.
May 27 2009 11:39
Photo

Xa0s → anime-dono

Τι κάνεις Boy???Καλά?Πως πανε οι εξετάσεις?
May 27 2009 10:59
Photo

Cassiel → Harileny

Καλημέρααααααα:joyful:.Αχού, εδώ ξεσκίστηκα 5 μέρες τώρα να κάνω το cosplay και πάνω κάτω τέλειωσα χθες. MSN έχω να μπω οπότε κάτι μέρες:hahaha:.Μην πω ότι έβαφαν εδώ τους τοίχους και δεν ήμουν και στο PC:knock-knock:. Όχι δεν είχε κανέναν Kakashi,μόνο σκέτο άσπρο:frozen:. Μισός μήνας ακόμα ναιιιιι:wooi2:!
May 27 2009 10:56
Photo

Kirenahana → amaya3

5 χρόνια, αλλά άλλο 15-20 κλπ, κι άλλο 12-17. Τώρα πάντως περιμένω εναγωνίως το 141... Αν και μάλλον θα είναι όλο Kyoko-Kanae σκηνές... Έχουμε και μια σοκολάτα να φτιάξουμε ;)
May 27 2009 10:13