Community Status Updates
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
γιατι ο τοσιρο 4ος?? μολις σπαραξες την καρδια ενος fangirl... :sadist:δεν εχω το κουραγιο ουτε να σε βρισω. (σκεψου...:hehehe:)
May 28 2009 17:25
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Οχι ρε απλα μπιακουγια και σοι φονγκ και τοσιρο ειναι οι καλυτεροι και πανε ετσι
μπιακουγια>γιορόιτσι>σόι φόνγκ>τοσιρο...<---- Αλλα αν το θες πιο complete
May 28 2009 17:12
AristidisK → Yunancy
[COLOR=black]:tensai:Του χρόνου θα πάω πρώτη γυμνασίου και ανοιπομονώ:wooi2:!!!Δεν νομίζω το διάβαζμα εξάλου να είναι τόσο φοβερό όσο λένε ελπίζω.:emptyonexg1:Είναι;;;:erk:[/COLOR]
May 28 2009 16:13
AristidisK → Yunancy
[COLOR=black]:tensai:Είναι δύο SESSONS όλο τελικά.:tensai:TEST έγραψα ναι πολλά τώρα τελαιυταία όχι όμως ευτηχώς.:wooi2:[/COLOR]
May 28 2009 16:10
Franklin → Kirenahana
Θα πηγαινα μεταφραστικο αν δεν ηταν στην Κερκυρα :P Δεν εχω καποιο προβλημα με τον συγκεκριμενο τοπο απλως θα θελα αν παω σε μια πολη μεγαλυτερη απ αυτη που ζω τωρα. Δεν εχω ιδεα για το μηχανογραφικο φανταζομαι αρχες Ιουλιου, δεν ξερω :S
May 28 2009 16:07
AristidisK → Lelouch
[COLOR=black]:tensai:Ανοιπομονώ!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
May 28 2009 16:05
Kirenahana → Franklin
Καλή επιτυχία! Εγώ σπουδάζω Μετάφραση & Διερμηνεία (για αυτό και είμαι Κέρκυρα)... Τώρα πότε πάτε για μηχανογραφικά (όλες οι περί πανελλαδικών πληροφορίες έχουν φάει delete - τόσο πολύ μ αρέσανε :Ρ)?
May 28 2009 15:01
Mad_Hatter → Zoro
Yup το ξερω αυτο με τον μπλε φασιανο κλπ.Αυτο ο oda το πηρε απο μια κλασικη γιαπωνεζικη ιστορια (η κατι τετοιο) στην οποια ο ηρωας συναντα εναν μπλε φασιανο, μια κιτρινη μαιμου και εναν κοκκινο σκυλο να τον συντροφευσουν σε ενα ταξιδι:tensai:
Εγω να σου πω την αληθεια ψιλοπρωτιμω τους shichibukai απο τους admirals.Extra cool devil fruit o donflamingo n Blackbeard, τουμπανος ο mihawk, Kuma και φοβερος ο crocodile.
May 28 2009 14:30
Tsunade-sama → kelborn3
:hahaha::hahaha::hahaha: Κ τι bishounen ε?Μες στην αλυσίδα!!!:awww:
Τα μαστίγια μου λείπουν!
May 28 2009 13:42
kelborn3 → Tsunade-sama
Αλλη φορα δεν σου ξαναλεω να δεις ανιμε-Αμεσως επιασες με τα μουτρα στα bishounen.Παλιολιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nbleed:
May 28 2009 13:38
Adventurer → Asaph
Στην ψηφο σου για την ψηφοφορια των Ελληνικων Cosplays υπαρχει καποιο λαθος. Στα A09 και Α10 ψηφισες αντιστοιχα "C12" και "C16,C17" παρολο που τα cosplays δεν εφταναν αυτον τον αριθμο. Σε παρακαλω ριξε μια ματια και αν υπαρχει λαθος ενημερωσε με να το διορθωσω πριν υπολογισω τα αποτελεσματα.
May 28 2009 13:35
Scorpion → Zoro
Διαβασα τα πρωτα 8 chapter Που διχνουν τις περιπετειες του gutts με το elf.Τωρα θα κατσω να διαβασω απο το 107 και μετα μιας και τα προηγουμενα(9-106)τα ειδα στο ανιμε.Στο 107 εδιξε που ξυπνησε ο gutts και ειδε την Casca που δν τον θυμοταν να σ θυμησω:P κριμα ρε φιλε...
May 28 2009 13:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed