Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Lucy-Nyu

Μην το πεις σε κανεναν. εψαχνα καιρο μια καλη κρυψωνα.
May 28 2009 21:12
Photo

Zoro → Scorpion

I see... well, χαιρετισμούς στην sis λοιπόν... αν και απέτυχα ως προς το Berserk (damn, Griffisu fan μου βγήκε κιόλας >:/ , τουλάχιστον ήταν Misa fan. ;p Τον Serpico που τον ξέρεις; Ξεκίνησες την σειρά spoilerιασμένος απ' όσο καταλαβαίνω... κοινή πάθηση. :P Αν και δεν νομίζω κανένα arc να συγκρίνεται με την Golden Age και τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά... μην βιαστείς υπερβολικά μόνο γιατί, σαν το τελειώσεις, το κάθε chapter βγαίνει όποτε του καπνίσει του mangaka και έχει ακόμη πολύ ψωμί μέχρι να τελειώσει... σκέψου ότι αν βγάλει 2 chapter το μήνα πανηγυρίζουμε... :P
May 28 2009 21:11
Photo

Lucy-Nyu → Serestrum

μπααα εσυ εισαι..το ξερω:) μην ανησυχεις το μυστικο σου ειναι ασφαλες
May 28 2009 21:03
Photo

ZeLiGa → iristella

Συγχαρητήρια! Μόλις αποκτήσατε άλλον έναν εκσκαφέα! :hihi2: Φυσικά αναφέρομαι σε [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=313638&postcount=22"]αυτόν[/URL] τον τυπά :terror2:
May 28 2009 20:57
Photo

ZeLiGa → noname

Really? Me too, man! Βλέπω έχουμε πολλά κοινά :hahaha: Rei-chan...:wooi2:
May 28 2009 20:37
Photo

Anelis → Anyparktos

λατρεύω την sig σου, είναι επική
May 28 2009 20:27
Photo

miko-chin → Tea-chan

Έτσι είναι.Αν αρχίσεις δε μπορείς να μην το τελειώσεις!Είναι τόσο εθιστικό.Εγώ σε μια βδομάδα το χα τελειώσει.Και το ξαναδιάβασα μετά απο 3 4 μήνες όλο απο την αρχή σε 3 μέρες.Ναι η kyoko είναι στη φώτο but you shouldn't supposed to know.Δυστυχώς δε το δείχνει μες στο μάνγκα.Ευτυχώς που κάποιος σκέφτηκε να το καθαρίσει και να το χρωματίσει.Αν πας στο thread του μάνγκα θα δεις και το wall που χει ανεβάσει η amaya.Μη μπεις στον πειρασμό να ανοίξεις τα spoiler όμως!!!
May 28 2009 20:15
Photo

Tea-chan → miko-chin

Ναι, το είχα δει το 2ο εξώφυλλο και νόμιζα ότι θα τον δούμε κι έτσι, να κοντράρει τον Shotaro. ΠΟΛΥ κρίμα, όντως! Έχω διαβάσει μέχρι το volume 14 και συνεχίζω ακάθεκτη. Εξεταστική, ξε-εξεταστική, θα το τελειώσω! (και μετά θα περιμένω εναγωνίως το επόμενο κάθε μήνα!)
May 28 2009 20:11
Photo

miko-chin → Kenny

Whoa!Τι χαρά!Σε ευχαριστώ πολύ!!!
May 28 2009 20:10
Photo

miko-chin → Tea-chan

βασικά είναι το 2o cover του 8oυ τόμου αν δε κάνω λάθος.Κάπου το είχα και χρωματισμένο ρε γαμώτο.Αν το βρω θα στο στείλω.Δεν εμφανίζεται έτσι όμως μέσα στο στόρι.Πολύ κρίμα.Σε ποιο τόμο είσαι? ΥΓ:Το ξέρω.Γι'αυτο τον παντρεύτηκα!!!
May 28 2009 20:06
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[quote=HinataSt;311268]Η προτελευταια ειναι απο καποιο συγκεκριμενο επεισοδειο ή απλως fanart?:nosey:[/quote] Σχετικά με την ερώτησή σου εδώ (άργησα να την δω ;p), η συγκεκριμένη εικόνα είναι fanart, αλλά βασίζεται στις φάτσες που έκαναν οι χαρακτήρες σε στιγμές που όντως έκλαιγαν και μπορώ να πω ότι ο τύπος τις ζωγράφισε πολύ καλά. :) Btw από το ava και profile pic σου να υποθέσω νέα fan της σειράς; Σε ποιο επεισόδιο βρίσκεσαι;
May 28 2009 20:05
Photo

Kenny → miko-chin

Ανέβασα [URL="http://www.boxtorrents.com/torrent/145553/Osamu_Tezuka_Experimental_Short_Films_Collection.html"]torrent με όλα τα έργα μικρού μήκους του Tezuka[/URL] σε πολύ καλή ποιότητα. Ίσως σε ενδιαφέρει. ;)
May 28 2009 19:59
Photo

Tea-chan → miko-chin

Ψιτ, δεσποινάριο! Ρίξε τη βλεφαρίδα [url=http://img39.imageshack.us/my.php?image=minitokyoskipbeatmonoch.jpg]εδώ[/url], και πε με από ποιό chapter είναι. Τώρα, όμως, πριν, μπω σε υστερία. Υ.Γ. Ο Hasbando σου είναι ΘΕΟΣ.
May 28 2009 19:54
Photo

jimmare → iristella

Thx iri-chan~ Ειχα δει σε αλλα thread οτι τα εκαναν ετσι αλλα δεν το αλλαξα. Thx και παλι!
May 28 2009 18:49
Photo

noname → ZeLiGa

και της Rei επίσης XD
May 28 2009 18:21