Community Status Updates
Zoro → Anelis
Μικρό sorry που χάθηκα αυτές τις μέρες από εμεσέ, αλλά δεν την πάλευα... απίστευτο για τα δεδομένα μου αλλά ψιλοβαρέθηκα! :P
Πήρα το μήνυμά σου πάντως... well, δεν φανταζόμουν ότι θα σου έλειπα κιόλας, wuz deeply touched. T,T
... αλλά πάω στοίχημα ότι θα τα βγάλεις πέρα και χωρίς την γκαντεμιά μου... :P
Κάποια στιγμή σαν ξεβαρεθώ θα τα ξαναπούμε!
... έως τότε να και 2 τίτλοι να τσεκάρεις σίγουρα:
[URL]http://www.imdb.com/title/tt0311361/[/URL]
[URL]http://www.imdb.com/title/tt1132468/[/URL]
[SIZE=1]
αν και, γνωρίζοντας τα γούστα σου, αμφιβάλλω για το πόσο δεν τα έχεις έστω και παρατηρήσει[/SIZE] :hahaha:
PS: Οι προετοιμασίες για να σε υποδεχτούμε στην μαμά πατρίδα πως παν; :orly:
May 28 2009 22:37
Zoro → Loke
[quote=Loke;313507][spoiler=7]
για αλλη μια φορα διακρινουμε το low budget σε αυτο το επισοδειο ^_^. Μερικες υπερβολες σε σημεια + o guin [B]ετσι που εμφανιζεται συνεχεια στο ακυρο με το αλογο θυμιζει zoro[/B] >_<. Στο επομενο επισοδειο θα εμφανιστει και αλλος σημαντικος χαρακτηρας (wolf king).[/spoiler][/quote]
lolw00t??? :oo:
Δλδ (δεν έχω δει πέρα από το 1ο ep) η ομοιότητα που βρίσκεται;;;
Ο Guin δεν έχει 3 κατάνες απ' όσο ξέρω, άντε κάνα ιπποτικό σπαθί... ούτε πράσινο μαλλί!!
Ο δε Zoro πάλι ούτε άλογο έχει, ούτε φάτσα τίγρη!! :hahaha:
[SIZE=1]ps: ya, I know it's lame, αλλά όταν διάβασα το zoro με ένα r δυσκολεύτηκα να κάνω την συσχέτιση αρχικά... μετά κατάλαβα!!! XD
[/SIZE]
May 28 2009 22:14
Scorpion → Zoro
Υes indeed!!!Σαφηνω τωρα γτ θελω και να συνεχισω το manga Θα σε ενημερωσω για το που εφτασα πολυ συντομα!!!!!!!!!
May 28 2009 22:08
Zoro → Mad_Hatter
Πως φαίνεται ο καλός ο OP fan... αυτό για την ιστορία απ' όπου πήρε τα ονόματα ο Oda δεν το ήξερα... :if:
Άντε να πω ΟΚ για abilities, αλλά εμφάνιση... (Jimbei, BB, Moria... :puke:... άντε να πω ΟΚ για Doflamingo... Croc, Mihawk και Boa όλα τα λεφτά βέβαια :nbleed:... ωστόσο και πάλι δεν μου φαίνεται πως φτάνουν να είναι τόσο cool και mighty εμφανισιακά όσο οι Admirals!
PS: Παρατηρώ ότι όλο και αυξάνονται οι OP fans τελευταία... καιρός ήταν... επιτέλους περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι το OP δεν πρόκειται απλά για το επόμενο Pokemon. :P
May 28 2009 21:46
Zoro → Scorpion
Μια χαρά μου ακούγεται να διαβάσεις την Golden Age αφού τελειώσεις το manga... έτσι και συνεχίζεις την ιστορία τώρα που την έχεις περιέργεια και δεν χάνεις την ανάπτυξη της GA στο manga... θα 'ναι πιο εύκολο κιόλας αν έχει περάσει καιρός!
ΥΓ: Btw τελευταία όλο σε One Piece threads σε ψαρεύω... να υποθέσω ότι σε πήραμε από τους Bleachtards και τώρα προτιμάς το OP στην σύγκριση; :P
May 28 2009 21:33
Scorpion → Zoro
2 το μηνα;;!Ναι τον ξερω τον seprico τον ειχες βαλει για αβαταρ παλια και σε χα ρωτησει ποιος ειναι.Ηθελα να δω τοσο πολυ τι εγινε στη συνεχεια οπωτε διαβασα τα πρωτα 8 τσαπτερ και μετα πηδηξα(μην παει το μυαλο σου σε τπτ πονηρο) :@την Golden age .Δεν αντεχα καταλαβαινεις...
Οταν τελειωσω το μανγκα θα γυρισω να διαβασω την golden age.
May 28 2009 21:23
iristella → jimmare
Τίποτα jimmare kun. Απλά επειδή συνήθως όταν ανοίγεις thread και κάνεις μια παρουσίαση την κάνεις με σκοπό να προσελκύσεις άτομα και να τα δελεάσεις να δουν/ διαβάσουν το anime/manga για το οποίο μιλάς. Οπότε λίγη διαφήμιση για να το επιτύχεις αυτό είναι απαραίτητη.
May 28 2009 21:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed