Community Status Updates
iristella → Mad_Hatter
[quote=Rin;313762]currently in vol4
απλα περασα για να πω πως ελπιζω ο disraeli να εχει εναν απιστευτα αργο και οδυνηρο θανατο.[/quote]
Συνεχίζεις τις βλασφημίες βλέπω. Αντε συνέχισε το διάβασμα πριν πέσεις θύμα της Νέμεσης. Iερόσυλε. Ρε ο Dizraeli είναι επικός χαρακτήρας. Πάω ότι θες στοίχημα ότι μέχρι το τέλος του manga θα έχεις ανακαλέσει και θα εύχεσαι ο Kishimoto να έπαιρνε ιδέες από Kaori Yuki για τον Nagato.
May 29 2009 01:51
Zoro → Anelis
Εγώ μια φορά θυμάμαι που σε τρόλαρα, σχετικά με ένα γνωστό άτομο που ζητούσε το msn σου και μου αρκεί που τσίμπισες... μια και καλή! XD
Btw προς τι όλα τα bb sets? Για ποοοουυυ το 'βαλες;;; :orly:
May 29 2009 01:48
Emmanouela → Shikamaru
Shikamaruuuu!!!! Hola! :P
πως τα πηγες με τις εξετασεις??? σκισαμε??? :P
Αντε ρε διακοπες απο δω και μπρος!!! ;)
May 29 2009 01:28
Anyparktos → Anelis
Κι εγω! Mwahahaha
Οταν πρωτοπετυχα αυτη την Pic ειχα πεθανει στο γελιο!
May 29 2009 01:18
amaya3 → Kirenahana
Άντε να το καταλάβουν όμως αυτό...>.< Το fandom του Skip Beat(και όχι μόνο βασικά) είναι εντελώς fucked up>_>
7 μέρες μείναμε,can't wait!Μπορεί να μας πάει και κατευθείαν στο Vain Day(lol) όμως και ίσως δείξει κανα flashback σχετικά με τις σοκολάτες και την Moko-san*shrugs* You can never predict SB after all<3 Άντε να δούμε τι θα γίνει!>~<
Όσο για τον Jun...κι εγώ έναν όλο δικό μου θέλω...in the end το (day)dreaming είναι τζάμπα XD:if:
May 29 2009 00:19
Kirenahana → Franklin
Ναι, είναι λίγο μικρή... Λίιιιιιγο... :Ρ Αλλά καλά είναι, τουλάχιστον δε χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο... :) Τώρα που μένεις?
May 29 2009 00:06
Anelis → Zoro
o~mi~tzi καλά δεν σε πιστεύω απλά!
lal είχα ποστάρει κάπου στο φόρουμ λινκς και για τα 2 πριν από πολλούς πολλούς μήνες! αμ τι, δεν είμαι n00b σαν και του λόγου σου! :P
όσο για τις προετοιμασίες...γάμησέ τα είναι ένα δράμα το πώς πού πότε και γιατί πρέπει να βγάλω όοολα τα χαρτιά που μου χρειάζονται
ουφς
nudge me αν μπεις μσν να σε τρολάρω λίγο
May 28 2009 23:05
Mad_Hatter → Zoro
Well Κοιτα απο εμφανιση ισως να μην εινια και τοσο τελειοι, αλλα ουτε οι admirals μου λενε κατι ιδιαιτερο.Οι admirals, αυτοι οι δυο μεχρι στιγμης που εχουμε δει εχουν το στυλακι "ειμαι χαλαρος και ανετος, αλλα ***** κιολας"που εχει την φαση του, αλλα απο εμφανιση ουτε αυτοι με πολουπορωνουν.
Μεχρι στιγμης οι πιο cool χαρακτηρες ειναι ο mihawk και ο Ace (κανεις απο τους οποιους παραπιπτοντως δεν ειναι στους αγαπημενους μου) αντε και ο lucci.
Και ναι οντως οι Op fans εχουμε αυξηθει, ιδιαιτερα στο latest episode thread βλεπω τρελη κινηση :)
May 28 2009 22:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed