Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → Jiraiya

Xρονια πολλα Jiraya-sama!:hbd: Και επειδη δεν εχω δωρο,μονο για 'σενα: [url]http://www.onemanga.com/Defense_Devil/7/06/[/url]
May 29 2009 11:29
Photo

Johnyman → Lucy-Nyu

καλως την...ασε με να μαντεψω...
May 29 2009 10:35
Photo

Yunancy → iristella

[B]ερωτηση:ποιος ειναι ο θεος στο αβαταρ σου?[/B] [B]*_*[/B]
May 29 2009 08:51
Photo

Gom → Wisdom

hmmm , geia mikro :p
May 29 2009 07:35
Photo

Akasukekuro → Cassiel

Τι λέει όλα καλά? Τέλειο το cosplay που έκανες τον Portgas D. Ace :nbleed:είναι ο αγαπημένος μου... Άντε ρε να δώ στο καινούργιο τι θα κάνεις.....:try: :tensai: εχεμ εχεμ.......... Δεν μπορώ :canthelp: έπρεπε να το πώ αυτο το cosplay τα σπαγέ άγρια.....
May 29 2009 04:43
Photo

mysticismlover → Kris

[QUOTE]στο Ελλάντα έχουμε Pocky?[/QUOTE] έχουμε κοντά στο σύνταγμα στο μαγαζί soya ή zoya κάπως έτσι =Ρ αλλά και σε όσα μαγαζιά πουλάνε υλικά για ιαπωνική κουζίνα ^^
May 29 2009 04:24
Photo

iristellaMad_Hatter

Το συγκεκριμένο δεν βγήκε, αυτό είναι το θέμα μου. XDDDDDD Kαλά ο Cain τα σπάει. Και στο Godchild θα τον παραδεχτείς ακόμη περισσότερο. Και μόνο η σύγκριση με το βλαμμένο είναι ιεροσυλία (και btw έχουν την ίδια ηλικία και κοιτα διαφορα). The one is a wimp και ο άλλος τα σπαει. Κοίτα αυτή η προσκόλληση που λες δικαιολογείται πολύ καλύτερα στην πορεία. Δεν μένει σε επιφανειακό επίπεδο. Ο άλλος τον είχε τρελάνει πραγματικα. Αλλα ρε συ το άτομο όπως και να το κάνεις πετάει ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ. Γι αυτό σου λέω ΔΙΑΒΑΖΕ να καούμε μετά στην ανάλυση. Προσωπικά σαν δομή χαρακτήρα μου θυμίζει κάπως Rociel ο Dizraeli.,. Αλλος επικός από εκεί :nod2:
May 29 2009 02:53
Photo

Mad_Hatteriristella

Οτι βγει απο το στομα το deva realm ειναι θεικο. Επισης αλλο να το λες στο βατραχοπαιδο τον naruto που ειναι σαν το αναποδο γαμοτο, και αλλο να το λες στον cain που ειναι One of a kind :) Επισης ποτε δε μου αρεσαν ιδιαιτερα οι προσκολησεις σε εναν χαρακτηρα, οπως πχ αυτοσ με τον "πατερα" του, guren-orochimaru Κλπ.Μονο ο Kimimaro ψιλοεξαιρειται του κανονα γιατι συκοθηκε απο το κρεβατι του πουνου σχεδον αναπηρος για να παει να κοψει κολους.
May 29 2009 02:31
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Nice list... ας συμφωνήσω... (τον Ray τον πάω πολύ κι εγώ, ήδη από τώρα!) ... και ας προσθέσω Buggy, φοβερά αστείος χαρακτήρας (το Naniiiii που λέει επικό XD ... στην Loguetown είχα λιώσει όταν έψαχνε τον Luffy... απ' όσα ακούω ξαναεμφανίστηκε και στο manga) και Garp (που ήδη ανέφερα), άλλος epic αστείος χαρακτήρας. Οι 2 τους είναι απ' αυτούς που με κάνουν να γελάω πιο πολύ όταν τους βλέπω... σπάνια εμφανίζονται μεν, αλλά έχουν καλά αστεία... χωρίς αυτούς ευτυχώς έχουμε Luffy, Zoro, Nami, Sanji και Usopp να αναπληρώνουν... τα αστεία των Chopper, Franky και Brook βασίζονται υπερβολικά στο ίδιο pattern δυστυχώς και τα βαριέμαι πια ("μην με λέτε kawai αλλά μ' αρέσει" και "χρειαζόμαστε γιατρό... α, ναι εγώ είμαι αυτός", "Supaaa" και "χτύπησα το τάδε όργανο, αλλά δεν έχω όργανα" :P). :frozen:
May 29 2009 02:25
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

[quote=Lucy-Nyu;313646]δεν μπηκα καν στο κοπο να ψηφισω...υπαρχουν πολυ πιο ωραιες απαυτες...οπως η Nojiko η Conis η Kalifa και φυσικα η μοναδικη BOA HANCOCK :nbleed:[/quote][spoiler][IMG]http://fc03.deviantart.com/fs42/i/2009/119/c/c/Nico_robin__One_piece__by_diabolumberto.jpg[/IMG][/spoiler]Srsly, είναι όλες αυτές πιο καλές απ' την θεά στην εικόνα; :bleh: Btw, νέο αίμα βλέπω στο γυναικείο OP κοινό... αυξανόσαστε... a big welcome! :D Που βρίσκεσαι στην σειρά; (για να ξέρεις την Boa υποθέτω manga reader... )
May 29 2009 02:11
Photo

iristellaMad_Hatter

Οχι wtf εκεί είναι που πέφτεις στα γόνατα και λες προσκυνάω!!!!!!!! Lets be honest. Φαντάσου τον Νagato in deva form να λέει την ίδια ατάκα στον Naruto που έχει μπει με υφάκι μαμαω και δερνω στο Konoha. Θα είχε βάλει τις ουρές στα σκέλια και θα έτρεχε να κρυφτεί. xDDDDDD Plus το παρελθόν του δίνεται πολύ πιο όμορφα χωρίς να τον κάνει να φαίνεται pathetic emo stealing the friggin emo trophy from Sasuke..
May 29 2009 02:11
Photo

Mad_Hatter → Zoro

faves ε?Shanks-aokiji ειναι respect, lucci ηταν επισης φοβερος ο luffy με κανει να γελαω, η boa επισης πολυ καλη, rayleight και ενας αλλος μου αρεσει τωρα τελευταια απο το manga που με κανει και να γελαω τρελα και ειναι σωστος χαρακτηρας. Ο ace ειναι απλα ο cool μεγαλος αδερφος, nothing more, nothing less.Σα χαρακτηρας μπροστα σε ολλους τους χαρακτηρες που εχει φιαξει ο oda μου φαινετε μικρος. Ο γερακης ειναι τουμπανος μεν και coοl, αλλα δεν εχει δειξει τιποτα το ιδιαιτερο απο αποψη χαρακτηρα.
May 29 2009 02:09
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αν κανείς τους δεν είναι fave σου, τότε ποιοι είναι;;; :?
May 29 2009 02:00
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[SIZE=1]... another double post... erase :sleepy:[/SIZE]
May 29 2009 02:00
Photo

Mad_Hatteriristella

i want to take that eyes of yours and put them in a bottle????SERIOUSLY WTF???? nononononononoono if he dares to touch cain im so going to kill him. and leave [S]jesus[/S] nagato alone :nanana:
May 29 2009 01:58